Mahathir Mohamad, Pakatan Harapan

Mahathir Mohamad, Pakatan Harapan

PKR, DAP dan Amanah sepakat pilihan raya membazir | The Malaysian Insight

PKR, DAP dan Amanah sepakat pilihan raya membazir

25.2.2020

PKR, DAP dan Amanah sepakat pilihan raya membazir

Khalid Samad berkata mesyuarat Majlis Presiden PH tidak membincangkan langsung mengenai perkara itu.

Khalid Samad berkata mesyuarat Majlis Presiden PH tidak membincangkan langsung mengenai mengadakan pilihan raya baharu. – Gambar fail The Malaysian Insight, 25 Februari, 2020.Beliau berkata mesyuarat malam ini bersama tiga pemimpin parti, masih disifatkan sebagai Majlis Presiden Pakatan Harapan, tidak membincangkan langsung mengenai pilihan raya baharu.



Read more: TheMalaysianInsight

Kes telo bergoyang ni... tu yg menghoyan2 tu Mampus pi la membazir sebab menteri2 nak bg sogokan pada pengundi2. Kalau bg puak2 pH jadi menteri lagi membazir Elaun, gaji, semua nak bayar gaji menteri membazir. Bubar parlimen la dari negara kami terus rugi Kolid bila mu nk mapuh anjing kurap Babi hanying nate kera ni. Chihhh

Apa lagi lid. Udah udah jadi proxy. Cukuplah ada gunting dalam selimut, jangan ada lid pulak. Takut kalah kot? Let's invest more on effective team ...if PH is good it will not end within 2 years keputusan Lid, pkr & dap muktamat tapi keputusan DYMMYDPA belum lagi. Takut pada MN sampai tahap ni? That's the cost of running a democracy. I don't think the people will mind.

Democracy lah hanat! Towkeys dadah dah pokai ke? Or tak sempat nak bawak MASUK duit dari UK Dan USA. Setakat RM500 mil....apa la sangat... Bubar parlimen,..pakatanharapan_ byk membazir masa, itu amalan setan KhalidSamad ...ko sebangsa ke?

Anwar, PKR, DAP, Amanah bermesyuarat malam iniDi mana mesyuarat diadakan tidak diberitahu. FMTNews AnwarIbrahim Gabungan komponen parti memantapkan politik untuk kebaikan Choice new setting Mesyuarat apa guna! Nasi dah jadi bubur! Mesyuarat plan jadi balik opposition? Protest jalan raya but Bersih Ex chairman with Azmin? Dap pun sudah hilang separuh penyokong pasal tak tunaikan janji! PKR? Slogan reformasi dah tak boleh pasal takde pun buat reformasi selama 22 bulan You thought you have the full support. Betrayal in politics is not new for you.

Rakyat sepakat, Anwar xlayak jadi PM. Ok deal. “takut kalah” Takut kalah PRU ke? Buat sahaja PRU. Jika rakyat masih memilih PH, rakyat undi PH. Jika rakyat pilih MN, rakyat akan undi MN dan jika rakyat tidak mahu pilih pemimpin bermasalah dalam PH atau MN, rakyat tak perlu undi mereka. Simple. Berikan mandat kepada rakyat! BubarParlimen

Rakyat dh bg peluang memerintah..perintah la elok2...tunaikn manifesto bukan jual eset org melayu...malu tgok eminpib bertudung menipu rkyt 40bilion rugi dlm.sehari ko senyapp pulak . Dulu ko pn suruh bubar parlimen skrng Uturn pulak .. khadaammmmmmm Takut kalah lettew Layan menteri bodoh ni baik PRU lagi berbaloi

Kami rakyat malaysia sepakat kalau x der piihanraya .kerajaan akan bangkrap dgn rakusnya ph ex menteri jual harta.jadi kami sepakat bubar parlimen.kalau ada teloq lawan lagi sekali kita tgk majoriti menerima kau atau tidak Memang la membazir..membazir kalau bekas² menteri ni bertanding. Mesti kalah..🙊

banyak helah betul geng ni...pengundi kena sedar anda pun ada hak di bawah undang2 negara...setakat nak jaga hak 92 mp ph ni abaikn je.. mereka dah hilang fulus..tunggu funder dtg tolong...dah ratib je sbb hilang jwtn..sat p sokong kiri sat p sokong kanan..sudahnya semua x dpt...

Amanah, DAP leaders arrive at PKR HQ for Pakatan meeting after Cabinet dissolves | Malay MailPETALING JAYA, Feb 25 — Several leaders from Amanah and DAP have arrived at the PKR headquarters in Merchant Square here for a Pakatan Harapan (PH) coalition meeting following the collapse of the federal government yesterday. Amanah president Mohamad Sabu arrived a little before 5pm; his...

Takut ke KhalidSamad Kau tu yang satu pembaziran.. biawak betul KhalidSamad takut kalah kan. Ahhaha pendapat korang la klu mengadakan pilihan raya balik kos memakan sebnyk kurang2 500 juta. tp jika bina kerajaan baru org fikir jimat kos..tapi hutang negara semakin bertambah dan bertambah.tahun 2020 sje hutang naik 22 bilion. Nilai sendiri okayy.

PRK PD tak membazir ke? Pasti kalah besar bila buat pru Macam sesumpah smlm ckp kembalikan kuasa pada rakyat hari ini kata membazir Rakyat wajib menilai pemimpin PH yg gila kuasa ini mereka membuat sebarang dasar bukan dari impak kepada rakyat dasar PH mana yg menguntungkan poket mereka itu mereka buat

Mana yang berada di kem govt mesti bagi jawapan mcm ni..PENAKUT. Takut hilang kerusi. Demokrasi tanpa pilihanraya? 1st in the world Sebenarnya puak2 PH takut sangat PRU 15 adalah mereka tahu mereka akan kalah kerana rakyat telah bangkit menentang PH hari ini .Mereka tahu mereka akan tercirit-birit nanti .....

PKR, DAP leaders hold emergency meetings at noonPetaling Jaya: The flurry of activities over possible realignment of the country’s political landscape continues on Monday (Feb 24) with several events scheduled to take place.

Haha. Membazir je byr tokey arak Rela lagi membazir awal dari membazir masa panjang, silap2 habis kesemua aset2 bumiputera kena gadai Sebab mereka tahu akan kecundang... 😂😂😂😂 How about PRK PD and PRK Kajang ? People said the LOST of country to unstable govt is MORE COST to nation. Bt PRU membazir pala bana hang la lid byr gaji hang yg ribu riban lg membazir kerja cam hawau yg hang terrer jd penjilat DAPigs jelek sgguh ko ni lid🤑

dalam pakat2 DrM, DAP faces & the likes are already 71MPs! chedetofficial muhyiddin_my SyedSaddiq kalau bukan nenipu buka cinis dap namanya mohdshafieapdal NancyShukri PetraJayaMP NajibRazak get out of the pact of dap pkr aljub & sabu tokmatn9 abdulhadiawang AnnuarMusa '...bayar gaji menteri 'jahanam' dgn duit rakyat lagi membazir!!!...'

Takut ke? Kalau menteri - menteri bodoh pegang jawatan Lagi Rugi besar KhalidSamad dah goyang

DAP leaders arrive at party HQ for emergency meetingKUALA LUMPUR: The DAP headquarters at Jalan Yew, Pudu, here is a hive of activity as members of the media wait in anticipation of the party's emergency meeting, to be held shortly.

Sekali punya pakat...manifesto tipu, dua kali pakat...kerajaan kena tipu, tiga kali pakat...kelam kabut cium tangan orang tua tu..baruarascal Takut Hilang gaji mewah kaaa Selepas hilang kuasa menteri kabinet, sekarang takut hilang kerusi pulak. Membazir duit untuk PRU adalah lebih baik dari membazir masa rakyat menunggu kekalutan politik ni selesai. Kalau yakin boleh menang lagi, tak perlu takut. 😂

Inilah Melayu ternakan DAP.. buat PRU sekarang dikira membazir. Hakikatnya benarlah ekonomi di bawah PH merosot. Tapi yg buat Langkah Kajang bikin PRK untuk Wan Azizah dan PRK Port Dickson bagi nuar tak membazir pulak? Jenis makan taik semua melayu2 ternakan DAP..!!! Dari bayar gaji pada menteri bodoh,celaka, pengganas,komunis,pengeluar dadah terbesar,penyeludup warga asing baik bagi belanja kan duit itu dibeli makanan haiwan di zoo lebih banyak faedah dari bayar gaji kamu semua.tolol.

Bayar gaji kau selama ni lagi membazir la Carlsberg Motif takut bubar, babitkan isu terowong dasar laut,bungalow,ltte, arwah adib, AG kelepet, tabung PH wang ghaib, aset Khazanah kemana duit hilang, rogol amah, hutang negara bertambah buat apa dan bukti, akhirkilang arak msh tk tutup 😁 Baru ingat membazir?

Bukan semalam dia yang kata kene serahkan balik kuasa pada rakyat ke? U-turn much? Takut la tu...

Top DAP leaders arrive at party HQ for emergency meetingKUALA LUMPUR: Top DAP leaders have arrived for an emergency meeting that began at noon at the party’s headquarters in Pudu. If DAP leaves the government, there will be new government for sure. Make your choice wisely. RIP DAP Bye2 DAP......🤗🤗🤗

takut ka? bukan semalam kata jangan khianat amanah rakyat ka Lebih baik belanjakan wang untuk PRU drpd gunakan wang rakyat bayar gaji menteri2 yang gagal membangunkan ekonomi negara dan memakmurkan rakyat, asyik nak mencukai dan menyaman rakyat, dan enjoy sakan menjual segala aset dan kekayaan negara, termasuk aset umat Islam dalam TH.

Membazir ka takut hilang title YB...sblm ni puak2 kau juga yg duk meracau desak Tun undur, bila dah tercyduk kau jilat balik kaki org tua tu dgn pengembala PAN pun tercyduk

Anwar, Azizah to meet with Agong while DAP convenes | The Malaysian InsightEvents that could prove to be the unravelling of Pakatan are expected to continue today. Theres lot we can learn from this episode. Dont push anyone . Dont push the malay made them thinking they will loose this land where they buried thier ancestors.



Black sabar dengan kerenah anak

Masih ramai yang degil

Sharifah Shahirah kini bertudung

Taiwan demands apology from Tedros over racism 'slander'

Covid-19: Dua petugas kesihatan maut, 181 positif

Kit Siang: No nation can win war against Covid-19 until vaccine developed

Guna duit BPN beli dadah

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

26 February 2020, Wednesday News

Previous news

Umno and PAS withdraw support for Dr M

Next news

PKR, DAP and Amanah see fresh polls as waste of funds | The Malaysian Insight