Fmtnews, Instagram, Tunkuazizah, Permaisuriagong

Fmtnews, Instagram

Permaisuri Agong tutup Instagram?

Netizen persoal status akaun Tunku Azizah selepas melihat ia sudah dinyahaktifkan hari ini.

19/4/2021 7:01:00 PM

Netizen persoal status akaun Tunku Azizah selepas melihat ia sudah dinyahaktifkan hari ini. FMTNews Instagram TunkuAzizah PermaisuriAgong

Netizen persoal status akaun Tunku Azizah selepas melihat ia sudah dinyahaktifkan hari ini.

Tangkap layar dikatakan daripada akaun Instagram Permaisuri Agong.PETALING JAYA: Pengguna media sosial mempertikaikan status akaun Instagram Raja Permaisuri Agong, Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah selepas menyedari @airtangan_tunkuazizah seolah-olah dinyahaktifkan hari ini.

Kertas siasatan kes Neelofa dan suami diserah ke Pejabat Peguam Negara | Harian Metro Kompaun terus sesiapa langgar SOP, tiada beza rakyat atau kayangan | Harian Metro Malaysia condemns Israeli airstrikes on Gaza Strip, says PM

Akaun itu yang kini berstatus peribadi sebelum ini dikatakan mempunyai lebih sejuta pengikut.Pengguna Twitter menyoal sama akaun itu sudah dipadam, dengan segelintir mencadangkan ia mungkin dinyahaktifkan susulan dakwaan mengaitkan keluarga diraja menerima vaksin Covid-19 ketika berada di Emiriah Arab Bersatu.

Pengguna Twitter “Jayne” menyoal sama ada Permaisuri Agong telah memadam akaun IG manakala “NoFapRamadhan” juga menyoal sama ada akaun itu dinyahaktifkan.Hantaran terakhir dikongsikan Tunku Azizah adalah mengenai memasak hidangan popular tempatan seperti bubur lambuk di dapur Istana. headtopics.com

Satu tangkap layar yang dikongsikan di media sosial menunjukkan seseorang menyoal sama ada tukang masak Istana turut mendapat suntikan vaksin, dengan jawapan di bawahnya pula bertanya “Dengki ke?”Media asing pada hujung minggu lalu mendakwa Yang di-Pertuan Agong dan keluarga antara VIP Malaysia yang mendapat suntikan vaksin Sinopharm, yang belum diluluskan Bahagian Regulatori Farmasi Negara.

Ia turut mendakwa 2,000 dos tambahan diberikan untuk dibawa pulang ke Malaysia.Perkara itu bagaimanapun dinafikan Menteri Kesihatan, Dr Adham Baba malah disifatkan sebagai fitnah. Read more: Free Malaysia Today »

Health DG: Malaysia must avoid India's Covid-19 tsunami

PETALING JAYA: Malaysia must avoid a Covid-19 tsunami like the one happening in India, says Health director-general Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.

Pipit xperlu nak dengki la dgn helang. Nanti ke dalam free2... nasibpipit Ada lagi ni haa... Dengki ke? Masing2 nak tunjuk power. Netizen bila x puas hati, kutuk beramai2....ape nak jadi? People has no decency and respect for other people. What kinda world are we living in? So betul la kes beli vaksin 2000 botol tu ?

🤔🤔🤔😮😮😮 Penting sangat ke berita ni Rakyat bully Raja. Uii lain macam rakyat twitter jahat ni. Rakyat Malaysia gone crazy. What a shame with those fools. News channel PH ni pun satu hal, perlu stop make it up this news it make it worst la. Xde sape persoal.. org x heran pon. dengkike Ok next lol.... dengkika

Permaisuri Agong tutup akaun Instagram selepas dakwaan terima vaksin | The Malaysian InsightPelbagai spekulasi timbul selepas baginda didakwa menerima vaksin Sinopharm Covid-19 yang tidak diluluskan di luar negara. Fuh headline cari pasal...kah ada je lagi akaun ig dia. tak tutup pun

Pereka grafik ditahan untuk siasatan hina Raja Permaisuri Agong | Harian MetroKuala Lumpur: Pereka grafik ditahan polis hari ini bagi membantu siasatan berhubung dakwaan menghina Raja Permaisuri Agong Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah. Lemah betui

Bubur lambuk air tangan Permaisuri Agong | Harian MetroKuala Lumpur: Petugas barisan hadapan di sekitar ibu negara hari ini bertuah apabila Raja Pemaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah yang terkenal dengan hobi memasaknya, berkenan menyediakan juadah bubur lambuk buat mereka. Masak masak masak masak masak masak masak dengkike Tak special pun. Tu memang tugas dia. Next

Bukit Aman sahkan terima laporan Fahmi Reza hina Permaisuri Agong | The Malaysian InsightFahmi Reza ditahan polis semalam berikutan hantaran yang dibuatnya di media sosial melibatkan Tunku Azizah. PDRM harus siasat kalau laporan itu palsu. Siapa yang bikin laporan polis? Short one wire

Bukit Aman confirms receiving report on insult against Permaisuri Agong | Malay MailKUALA LUMPUR, April 24 ― The Royal Malaysia Police confirmed receiving a report against the owner of Fahmi Reza’s Facebook account for allegedly insulting the Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah. Bukit Aman Criminal Investigation Department director Datuk Huzir... She lodged the report? What kind of insult? What insult. We just throwing her words against herself.