Polıs, Penuntut, Peperiksaan, Vaksin, Dilarang

Polıs, Penuntut

Penuntut universiti buat laporan polis dakwa dihalang duduki peperiksaan | Harian Metro

#KualaLumpur Seorang penuntut jurusan perubatan sebuah universiti tempatan, di sini, mendakwa dilarang menduduki peperiksaan kelayakan kerana belum mendapatkan vaksin Covid-19.

14/6/2021 6:34:00 PM

KualaLumpur Seorang penuntut jurusan perubatan sebuah universiti tempatan, di sini, mendakwa dilarang menduduki peperiksaan kelayakan kerana belum mendapatkan vaksin Covid-19.

Kuala Lumpur: Seorang penuntut jurusan perubatan sebuah universiti tempatan, di sini, mendakwa dilarang menduduki peperiksaan kelayakan kerana belum mendapatkan vaksin Covid-19.

Read more: Harian Metro »

Annuar Musa issued RM2,000 compound notice for violating SOP

KUALA LUMPUR: Tan Sri Annuar Musa has been issued with a RM2,000 compound notice for violating Covid-19 standard operating procedure (SOP).

ni ke yg bijak tp “bodo-bodo” ckit tu🤣 Apa ni UM ? Jangan buat malu? Siapa pensyarah nya? Elok pecat je!! Mula2 nk tunjuk terer…pehtu mengelupur mintak tolong sana sini…..baru student kot f4kr0ls00d ProfAdeeba ini org bodoh buat kerja bodoh. Undang2 sendiri Saman Lepas ni “tak boleh masuk speedmart jika tiada vaksin” padahal vaksin kemain lambat nak bagi sampai bergaduh nak kena tekan I’m not robot dekat web tu😒

Covid-19: 19 locally transmitted infections, including two unlinked and one dorm resident, among 25 new Covid-19 cases in Singapore | Malay MailSINGAPORE, June 14 — Singapore reported 19 new locally transmitted Covid-19 cases today, 18 in the community and one in a migrant worker dormitory. Two of the locally transmitted cases have not been traced to any previously reported infections, the Ministry of Health (MOH) said in a press...

Number of new Covid-19 cases drops to 5,304The number is the second-lowest daily figure since May 19. We can do it pls practise SOP Why don't they also share daily testing numbers Qasim telah melihat mimpi mengenai masa depan umat manusia, peristiwa yang akan berlaku hingga akhir zaman dan hari kiamat. Banyak peristiwa ini kini menjadi kenyataan seiring berjalannya waktu. Mengapa mimpi Qasim penting? Lawati

Malaysian man among 18 new Covid-19 cases reported in Singapore | New Straits TimesSINGAPORE: A Malaysian man who had completed his vaccination regime in February is among the 18 new Covid-19 cases reported on Saturday in Singapore, according to the republic's Ministry of Health (MOH).

Govt drafting Covid-19 exit plan - PMMuhyiddin Yassin says ministers have already come up with drafts but they need to be refined. Seriously baru nk draft? 🤦🏻‍♂️ Better to draft PN's exit plan to evade more failures and more lives lost on your watch. Beribu rakyat dah mati baru nk draft plan! WTF with these KerajaanGagal 🤬🤬🤬

A day in Covid-19 ICU | New Straits TimesNSTnation NST was given access to the ICU ward on level five of the Sungai Buloh Hospital recently where many of the patients were under a medically induced coma to help them recover faster.

Covid-19 brings fear, anxiety and anguish to once-placid LabuanThe island is the worst-affected in the country, with one case for every 17 persons, says a resident. FMTNews Covid19 Labuan