Gombak, General, News, Malaysia, Polıs, Video, Telegram, Berita, Viral, Tular, Siasat, Gombak, Mesej Lucah, Jsj Bukit Aman, Sebar, Ganggu Siasatan, Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah, Pendakwah Terkenal, Datuk Seri Abd Jalil Hassan

Gombak, General

Penularan video, mesej lucah dikaitkan pendakwah terkenal, ganggu siasatan polis | Harian Metro

Gombak: Penularan video dan mesej lucah menerusi aplikasi Telegram yang didakwa membabitkan seorang pendakwah terkenal mengganggu siasatan dijalankan polis.

24/9/2021 8:05:00 AM

Gombak Penularan video dan mesej lucah menerusi aplikasi Telegram yang didakwa membabitkan seorang pendakwah terkenal meng ganggu siasatan dijalankan polis.

Gombak : Penularan video dan mesej lucah menerusi aplikasi Telegram yang didakwa membabitkan seorang pendakwah terkenal meng ganggu siasatan dijalankan polis.

Read more: Harian Metro »

Sulaiman reports for duty as Melaka's 13th Chief Minister

MELAKA: Datuk Seri Sulaiman Md Ali has begun his official duties as the 13th Chief Minister of Melaka at his office at Kompleks Seri Negeri, Ayer Keroh here.

Firdaus Wong is shaking

Polis buka kertas siasatan tular video, mesej lucah pendakwah terkenal | Harian MetroKuala Lumpur: Polis membuka kertas siasatan selepas mengesan penularan klip video dan mesej lucah yang didakwa membabitkan seorang pendakwah terkenal . ermmmm dah macam squid game plak..siap ada session lagi Siapa bgthu je la name Takkan orang yang sama juga😲

Polis buka siasatan penyebar video, mesej lucah babitkan pendakwah | The Malaysian InsightSemalam, tular tiga video di aplikasi Telegram papar wajah mirip pendakwah terkenal bersama beberapa tangkap layar perbualan. Hmm...weird

Penyebaran video ganggu siasatan kes seksual melibatkan pendakwah Siasat an kes gangguan seksual melibatkan pendakwah terkenal masih diteruskan susulan penyebaran video dan mesej lucah menerusi media sosial yang didakwa adalah bukti kes itu.

‘Abang’ mangsa didakwa gangguan seksual buat sumpah laknatSelepas tular beberapa tangkap layar perbualan didakwa melibatkan kes gangguan seksual, hari ini tampil seorang lelaki mendakwa abang kepada mangsa membuat sumpah laknat berhubung kes tersebut.

Polis buka kertas siasatan kes 3 pegawai SPRM salah guna kuasa | Harian MetroKuala Lumpur: Polis sudah membuka kertas siasatan isu penahanan tiga pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung dakwaan salah guna kuasa dan penyelewengan dalam urusan kes membabitkan seorang bekas ketua jabatan. Bila dihentam baru nak buat kerja.

Biar bahaya asal terkenal | Harian MetroMexico City: Demi kelangsungan karier, seorang penyanyi rap Mexico melakukan transformasi fizikal paling drastik apabila menukar rambut aslinya kepada rantai emas. Terkenal Sape dia ni, tak kenal pon Nanti ade penyamun bagi statement, demi kelangsungan kariernye, sy memenggal kepalanye🙄 Duit Terakhir saya untuk jual pulut kuning dan laksa . Semoga ada yang sudi support saya untuk jualan ini 😔 Cod area selangor kl cas mengikut kawasan . Kalau ada yang nak infak pun dialukan , Laksa RM6 Pulut Kuning daging/ayam RM12 . Mohon share 💕