Johorbahru, Mahkamah, Johor, Dera, Suami, Kanak-Kanak, Anak Saudara, Pengasuh

Johorbahru, Mahkamah

Pengasuh, suami, remaja didakwa dera 2 budak | Harian Metro

#JohorBahru Pengasuh, suami serta anak saudaranya yang masih di bawah umur, didakwa di Mahkamah Sesyen, di sini, hari ini, atas dua pertuduhan mendera dua beradik berusia tiga serta dua tahun, Jun lalu.

25/7/2021 8:29:00 AM

JohorBahru Pengasuh , suami serta anak saudara nya yang masih di bawah umur, didakwa di Mahkamah Sesyen, di sini, hari ini, atas dua pertuduhan mendera dua beradik berusia tiga serta dua tahun, Jun lalu.

Johor Bahru: Pengasuh , suami serta anak saudara nya yang masih di bawah umur, didakwa di Mahkamah Sesyen, di sini, hari ini, atas dua pertuduhan mendera dua beradik berusia tiga serta dua tahun, Jun lalu.

Read more: Harian Metro »

Covid-19: Booster shots will not be mandatory, says KJ

KUALA LUMPUR: The government will not make it mandatory for people to obtain Covid-19 vaccine booster shots, says Khairy Jamaluddin.

Banyak hadis sahih yang dapat disahkan menentang hak Muhammad Qasim sebagai Imam Mahdi. Dia sendiri tidak menuntut gelaran ini, tetapi orang di seluruh dunia memanggilnya hanya dengan mimpi ilahi-Nya. Mengapa mimpi ini sangat penting? Keadilan untuk Bella mana? 😡 Wow lajunye amik tindakan. Rumah Bonda x selaju ni pulak. Owh ye pdrm baru beli dron. Mungkin gune dron akan cepat kot🤔

Dah laa ko jaga anak org, org tu yg kasi ko gaji!! Bdk2 boleh laa nk pukul tampar.. Anjing Bukan ke kanak2 tak boleh handcuffed?

Suami isteri dan anak saudara bawah umur tak mengaku dera dua beradik - Utusan DigitalAKHBAR melaporkan seorang pengasuh, suami serta anak saudara nya ditahan polis kerana disyaki terbabit mendera dua beradik sejak awal bulan lalu termasuk dipukul, disepak dan dipijak.

Diragut ketika bantu suami | Harian MetroGombak Seorang wanita berdepan detik cemas apabila diragut semasa membantu suaminya yang berkerusi roda menaiki kenderaan e-hailing di sebuah flat Taman Selayang Makmur, Batu Caves di sini, Khamis lalu. Is that lalamove? Memang celaka kaki ragut. Mohon kena panah petir atau jatuh longkang gilerrr betul org nie...kesian sungguh kakak nie dan suami dia....klu susah sekali pun mintala bantuan dan saluran yg betul bkn meragut

Jodohku suami orang | Harian MetroRawang: Andai sebelum ini, dia seorang yang berpandangan sinis terhadap poligami dan lebih memilih perkahwinan monogami namun siapa sangka Haryani Isnin, 44, kini menjadi perunding poligami dan Naib Presiden Pertubuhan Poligami Harmoni Malaysia (PPHM). 😍🥰💦💦 Wow

Ganti muka suami dengan bintang bola sepak England | Harian Metrolondon bolatime Seorang isteri mengejutkan suaminya apabila menggantikan muka Jack Grealish di setiap gambar perkahwinan mereka. 😂😂hahaahha

Remaja 'tua' meninggal dunia | Harian MetroLondon: Ashanti Smith, remaja yang menderita sindrom penuaan pramatang seperti di dalam filem The Curious Case of Benjamin Button meninggal dunia pada usia 18 tahun.

Long Tiger didakwa esok | Harian Metro Johor Bahru: Lelaki Rohingya yang dikenali sebagai Long Tiger akan didakwa di Mahkamah Majistret Tangkak, pagi esok. Kebal UNCHR ni *long Burma buang jela pegi negara asal,duduk malaysia asyik menyusahkan org je..bangang betul