'Mahkamah', 'Reman', 'Pelakon', 'Larikan İsteri Orang'

'Mahkamah', 'Reman'

Pelakon tak mengaku pikat isteri orang

PELAKON drama Monalisa mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Ampang hari ini atas pertuduhan memikat isteri orang untuk melakukan persetubuhan Isnin lalu.

29/5/2020 5:59:00 AM

ampang Pelakon drama Monalisa mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Ampang hari ini atas pertuduhan memikat isteri orang untuk melakukan persetubuhan Isnin lalu.

PELAKON drama Monalisa mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Ampang hari ini atas pertuduhan memikat isteri orang untuk melakukan persetubuhan Isnin lalu.

Mengikut kertas pertuduhan, tertuduh didakwa memikat wanita yang diketahui isteri yang sah kepada seorang lelaki untuk melakukan persetubuhan dengannya.Perbuatan itu didakwa dilakukan di Taman Sering, Ukay jam 8 malam Isnin lalu.Muhammad Shah Radhi didakwa mengikut Seksyen 498 Kanun Keseksaan di mana jika sabit kesalahan boleh dipenjara selama tempoh boleh sampai dua tahun atau denda atau kedua-duanya sekali.

City rebah di Southampton YOURSAY | Are the PM's shoes too big for Shafie Apdal? Liverpool kembali lakar kemenangan

Prosiding kes dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya S Sangitaa yang meminta mahkamah menawarkan wang jaminan RM6, 000 sementara tertuduh diwakili peguam Harcharanjit Singh.Harcharanjit bagaimanapun meminta wang jaminan RM2, 000 kerana tertuduh seorang artis dan mendapat liputan meluas yang tiada alasan untuk dia melarikan diri.

Mahkamah kemudian menetapkan wang jaminan RM2, 300 dengan seorang penjamin dan tarikh sebutan semula kes 5 Ogos ini.Sebelum ini, pelakon itu turut terbabit dalam drama Hero yang berkisar mengenai bomba.Rabu lalu, Harian Metro melaporkan pelakon berusia 23 tahun berkenaan ditahan polis selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang.

Suspek ditahan pada 9 malam ketika hadir memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang.Polis turut merampas telefon bimbit dan kad sim bagi membantu siasatan. Read more: Harian Metro »

Pelah lu bengap punyalah ramai pompuan bini org yg lu giler. Muka pantat tul lah lu ni. muhamad_faizz kau kenal ke dia ni kechik? 🤣🤣🤣 Hmmm Kesiannya, baru nak naik sekali jatuh tersungkur dek kerana wanita. hmm Sula sampai mati manusia ini. Laksanakan hukuman islam bukan civil yahudi Kalau tak de job, masakan ada hand

siapa perempuan tu? nak tahu juga Padah memikat isteri orang Kalau kt penjara nanti, sabun jatuh jgn kutip ye dik. Biar je kt lantai tu. tangkap gak isteri org tu.. Setahu aku, mamat tu biseksual suke 50% ppuan & 50% laki. Die ade 2 akaun DS brasingan utk tekel ppuan & laki dlm twitter. Better jalang btine tu check STD. Skg ni sesape je leh report polis klo ade babi sondol rmgtgga korg. X pyh nanges ssorg.

Sapa ni.. Tk kenal langsung.. Hihi Sometimes tak faham dgn law kita. 'Menjalinkan hubungan' means 2 2 pihak involved and suka sama suka? But always bila kes mcm ni pihak laki yg kena? kes berat ni X kenal pelakon ni Hensem Kesiannn kau Dik, bini org tu x kena seret sekali ke But be honest la ... it takes 2 to tango. Nowadays laki & perempuan sama je... pokok tak goyang if takde angin kan 😝

Ini bkn org tapi khnizir Pucok pauh delimawati, pucok muda puas hati. Aummmmm. Mendapat la ko nok. Sabun jatoh jgn kutip tau Milf Kenapa suami dia x pukul dulu laki tu sblm report?smpn lg ker isterinya tu.hmmm Ppuan kalau rase dah tak bahagia dgn suami eloklah pi mahkamah mintak cerai. Senang. Lepas tu kawanlah dgn sesiapa

not entirely his fault. pompuan tu pun beriye ikut dia. apsal dia je yg kena tuduh? Bini org tu x kena ape2 tindakan ke?bini org tu pun stuju folo mamat ni kan.haish...apoo punye bini daa... Tangkap sekali perempuan gatal cipap tu. jd pelakon org xkenal,bwk lari bini org trs popular Pompuan pun gatai, patut kena tangkap sekali.

Tapi shah makan bini orang. Sedap sama²,yg menanggung sorang². Alaa bestnyaa. Xde sapa ke nak ajak sy bersetubuh. Luls. isteri orang Yang lagi power.. mengoda lebih mak ni risau kot bini orang tu yang gatal kelentit nak ikot jantan ni, mau tidak nya, helokkk betholl, yang jantan ni pon satu hal, kau ada rupa, cari la yang elok siket. mak stress betholl lah.

gigih google sebab x tau siapa dia 😂😂. ni yg berlakon Nur tu kannn Dah pancut ke...? Pic pompuan tu x ada plak.. Saper larikan saper rasanya nieh.. Ahaks Tak kenal laki ni. Tapi nak tau jugak la siapa bini orang tu. Metro ni sihat ke tak? Umur kejap tulis 24, kejap 23. Anak ikan ke ? Muka hensem bini siapa yg tak nak

Istri org tuhh pun patut kena tindakan, baru adil..sama2 sedap, bukan kaa? Perempuan tu x kena tindakan apa2 ka.. Sah2 dah dewasa.. Kalau kanak2 boleh lah dikira x mampu bertindak & buat keputusan.. Untung ada rupa, bini orang pun senang nak 'makan'. Untung la Hemmm...mcm2 dunia skrg..isteri sanggup tinggalkan suami utk lelaki lain..

Tak kenal siapa doe isteri org tu..nk tau gak..bende tak kan keras sendiri kalau takde yg belai.. Yg perempuan xkena tangkap keoo sbb dia melarikan isteri org.. bukan isteri org itu melarikan diri... oooo Aduh, mendunglah karier lakonan ko dik. Kalau dah kemaruk nak berpacaran jgn ikut hati. Selangor Ada 2 juta cewek bujang. Bini org gak no nak.

tak kenal. tak penting. next? Pelakon sampah 2020.Jahanam 44. Syapekah Siapa ni Muka hensem makwe senang terpikat...bini org jgk yg dia nak Hahaha...tak guna pikat isteri Org.

Pelakon lelaki ditahan didakwa larikan isteri orang | The Malaysian InsightPolis telah mendapatkan perintah reman selama empat hari sehingga 30 Mei ini terhadap suspek bagi membantu siasatan. Maybe he thought that he was acting in a TV Drama Soap Opera...

Pelakon lelaki didakwa melarikan isteri orangampang Pelakon lelaki berusia 23 tahun ditahan polis malam tadi selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang. .............😑 mne gmbar muka nya? halamakkk

Adriana penyeri lebaranRap Walaupun terpaksa meraikan Aiditfitri hanya di rumah, penyanyi dan pelakon Tajul Ariff, 22, bersyukur kerana ada isteri, Nurul Syamieza Eddie, 24, dan anak, Adriana Carissa yang kini berusia enam bulan di sisi.

Harris mengaku dia kini bercinta dengan IntanPENGACARA dan pelakon Harris Alif, 21, bertindak mendedahkan hubungan percintaannya yang makin mekar dengan pelakon senior, Intan Ladyana, 38. Sailang mal amalizzudinn Bini dah menopause nanti laki bagi alasan nak kahwin lagi. MohdZahasril ni beza 17 tahun relax je

6 individu tak mengaku merusuhpetalingjaya Enam penghantar makanan dihadapkan ke Mahkamah Majistret Petaling Jaya hari ini atas pertuduhan melakukan rusuhan di sebuah restoran di Bandar Puteri, Puchong minggu lalu. Naya hangpa.

Tali persaudaraan utuhrap Ramadan dan Syawal kali ini memberi makna berbeza kepada pengacara dan pelakon, Uyaina Arshad apabila disambut secara sederhana serta berlainan dengan tahun-tahun sebelumnya. UyainaArshad 😉 Saya sambut dengan meriah sekali..miskin kaya memakai baju baru warna warni..mengunjungi sanak kaum famili