Pelakon lelaki didakwa melarikan isteri orang

PELAKON lelaki berusia 23 tahun ditahan polis malam tadi selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang.

27/5/2020 7:54:00 AM

ampang Pelakon lelaki berusia 23 tahun ditahan polis malam tadi selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang.

PELAKON lelaki berusia 23 tahun ditahan polis malam tadi selepas didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang.

Menurut sumber, polis turut merampas telefon bimbit dan kad sim bagi membantu siasatan berhubung laporan polis dibuat suami wanita terbabit."Pelakon terbabit yang pernah berlakon beberapa drama dan filem didakwa membawa lari wanita yang juga pengurusnya berusia 24 tahun kelmarin dan hanya disedari suaminya yang pulang ke rumah kira-kira 8 malam.

The UN says humanity recorded the highest amount of e-waste in 2019. Here’s how you can discard unwanted electronics responsibly Groom dies as over 100 wedding guests test positive for Covid-19 Harga RON95, RON97 turun 4 sen

"Difahamkan mereka mula menjalin hubungan terlarang itu sejak tahun lalu selepas wanita itu bekerja dengan suspek sebelum kemuncaknya dia keluar rumah dan mengikut pelakon itu," katanya.Sumber berkata, susulan laporan itu, polis kemudian memanggil suspek bagi membantu siasatan dan ditahan.

"Semakan juga mendapati pelakon itu memiliki rekod jenayah lampau berkaitan dadah."Difahamkan suspek direman hari ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 498 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga dua tahun atau denda atau kedua-duanya jika sabit kesalahan," katanya.

Katanya, suspek juga disiasat mengikut Seksyen 14 Akta Kesalahan-Kesalahan Kecil 1955 (Akta 336).Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 27 Mei 2020 @ 12:35 PM Read more: Harian Metro »

ikhauraaa takboh park gok k ? suhakam & siti kasim tak nak masuk campur ke? kenebasan melarikan isteriorang netizen dh serang ig dia Astaga 🤦🏻 PELAKON baharu Shah Hazvee direman selepas didakwa larikan isteri orang yang juga pengurusnya. Rupanya kali ini natizen kena prank PELAKON baharu Shah Hazvee direman selepas didakwa larikan isteri orang yang juga pengurusnya. Haih... Asal aku tk kenal siapa 2 makhluk ni walaupun dh tahu nama. 😪😂

Dilarikan atau isteri ikut lari 😆 Hmmm...... Aku yg single ni xnak try.. Nak jugak bini org Ni mesti artis yg x femeskan dan jdi watak extra je... Hadoi...cuti lagi ghupenye takkan lahh nak bawak lari..dorang tengah belatih adegan filem baru jee tuh haduiii korang pon Pelakun mana ni? X kenal. Nak femes dgn up citer2 mcm ni.

Dah tnjuk gmba pun org still tak kenal 😂 Xkenal Aku yg single ni tkde sape pulak nk bawak lari!!! Haishhhh Nk lari ii lak,,jln ii je la,,urghh 🌚🌚😂🤣 takle bla weh comment dorang ni 😭😂😂 dah 10 jam ni masih tak tahu lagi siapa pelakon tu🤨 Aku ingt dlam drama jee dok bwak lari laki/bini org nieh hmm Perghh korang .. rajin yea nak cari sape ..

siapa lelaki tu!!! nak tau! nak tau! huwaaaaaaa kau dah gatal sangat ke anjir haih Fb-IG-twitter pun belum dapat jawapan..bawangers masi cuti raya ka🤣 Hebatnya kamu! Yakinnya kamu! eggpuffs_ orang taman ko eh 😆😆 tgok tangan tu mcm... hmm 🤔 Yang Loy tuh ke MarwanCendawan zffrhmdz siapa ? Nk tnya, diorang nanti kena tambahan kompoun RM1000 PKPB tu tak ?

Netizen Malaysia di mana anda, kami perlu berhati2 takut isteri kawan2 dilarikan. Isteri sendiri takder lagi. Maka isteri kawan2 la kan. Sebarkan berita ini ke 50 teman kamu atau 10 group WhatsApp. Jika tidak, tepat jam 12 malam ini akan ada makhluk mengetuk pintu kamar mu. Orgnye not bad..patut la..kalau x kuat Iman jgn la cari keja jd pengurus artis..mmg cari nahas 🤣🤣

I have decided to donate my two eyes and ears after watching this emotional and inspiring tweet. Now I can leave this planet very happily and peacefully. Thank you so much for uploading such an inspiring and heart wrenching tweet. Huge respect to you Polis menahan seorang pelakon lelaki berusia 23 tahun yang didakwa menjalinkan hubungan dan melarikan isteri orang. Suspek ditahan pada jam 9 malam tadi ketika hadir memberi keterangan di IPD Ampang.

Pelakon pun manusia jg...xlari dr bt ksilapan...xpelik mn pun... Tu la dia lari tak ikut SOP musim covid ni. 🥴 Entah entah dia pelakon teater je 🤣🤣🤣 Jangan² tengah shooting filem x... Netizen xpower la dah bpe jam xdpt lagi jawapan..aduh resign je la smua Saper nk taw jom sembang kat tele group. Netizen dah serang dh ig dia 😂

yolthegoat awat nakal sangat ni Dekat fb dah heboh dah nama. Siap org betunggu tangga dekat ig beliau. 😁 Shah Radhi gaiss Bersepah Kat luar sana buat Hal mcm tu..tapi kerana dia artis mcm biasa la jadi story.. huhuhuhuhuhu.. Clue general sangat. Tp cam pelakon sendu..!! Pelik dok hadap bini orang. Yg single2 x nak kat YOU ke dik?

Aku dah tahu sapa dorang ni... Jeng...jeng...jeng Ahmad Ezzrin Nanti dah ada jawapan bagitau ya Tak tertarik dengan berita tapi komen yang buat ak tk stop scroll😂 teringat kes along spoon theendd___ Belakon je tu.. Nk nmpk real.. Siapa siott Siapakah pelakon itu... 🧐🧐 maleh aku adillabahrinn tak pu farhan ,alif aziz tu je yg suka curang ni😂😂

ni saheh pelakon kanyiaq lagi,.. 😆 Kemonnn warga twitter. Ini klu zaman porem seminit dah dpt tau siap dgn gambar lg 😆 kelahiran 1997 gimmick filem ni. kemon..😂 Saya parking sini untuk research. anwaralias tengok tangan macam tak hensem Katanyeeeeeee. Ramai jugak dah park kat komen dia. Kena flw siap2 ke camne? 😂

Sapee Hurmmmm netizen dah bertindak la Ahmad Ezzrin Loy? Apa aku baca ni 😢 Yoe Parey tak akan buat macam tu. Ha siapa pulak ni Nak aku bgtau ke? Takpayah la. Nanti keluar la article baru. Badan terlampau kurus ? Nak usaha naikkan berat badan dgn cara selamat ? Dm je saya tau😊 Mention saya jika dah tahu siapa. Tenks

Ezzrin loy ke? Pelakon sendu rupanya patutla haram tak kenal sjxjxkdsk Oh netizen dh park dkt ig dia . Kita dh tahu 😂 Adakah ni org yg sama? Why not just reveal the name... free country maa... Yang aku tahu nama dia ada konsonan dengan ada vokal. Lepastu nama dia ada A dengan I. Okay tu je. Netizen: Do your job BawangRangers:

Siapa wehh..tolong please Jabatan Nitizen😂 siapa weyhh? Siapa kah Dari fb ke twitter aku cari jawapan Dia dengan pengurus dia tua setahun .. muda sia... Suam kuku je . jangan tiba2 cakap gimik drama sudah, aku lempang satgi 😭😂 Joaquin phoenix Wow bila tau tu anaszahir_ eszalshahira sapee JabatanNetizenNegara dh start keje ke blum?

X ramai pelakon 23 tahun nii Sebarkan berita ini ke 10 group whatsapp, dan lihatlah keajaiban bateri henfon anda bertambah 50%. Good luck. owhhh.... die ni ke.. So bawangrangers kena cari siapa artis lelaki yang lahir tahun 1997 😂 Kat fb dah kecoh nama dia kena sebut. Hahahahahhaa Salam Harian Metro, sis Nadea hantar saya untuk tanya siapa?

Isteri orang lebih menawan ka erkkk Kenapa google pelakon lelaki ada sorang je ni lahir tahun 97. ke ada yang lain 😂 Rasa mcm tahu.. Sbb dia je dlm lingkungan umur ni. Sendu teringat zaman dulu2 keluar kes macam ni punyalah teka teki bagai nak rak rupanya pelakon tamil malaysia. mengekek sorang2 je jenuh semua meneka

Hebat taste Milf Ni bukan melarikan, ni lari bersama sama Aku dah pusing fb mai ke Twitter takdapat lagi jawapan sapa dia 😂 Dia berlakon saja kot tu Drama apa ni? Tak kan real? Saya dah tahu cerita ni sebenarnya. Saya tahu bila on twitter. Jangan marah😜😝 Jabatan Netizen Negara.. Please do ur job, dont hand job

Haram Aku kena call netizen fb untuk settelkan masalah ini..harap mereka dapt membongkar siapakah pelakon tersebut.. Mcm2 hal otak jem mkn ketupat byk..aq still xdpt teka walau byk clue 😂😂 Lari berganti ganti ke lari lompat pagar🤣🤣 ciklah_ siapa ni hahaha Siapakah? netizen mana i nak tahu siapa pelakon ni

Ok aku tau dah sapa AWATNINews pokok x goyang kalau cik kiah x goyang kn hahaha asal laki yg disalahkn bwk lari yg kne bwk lari x slh ke? hahahaa masing2 mngeyam Sapee? Hmm dah sejam ni, siapa empunya muka tu? Dah 1 jam. Takkan netizen cuti lagi? Biasanya 5 minit dah Setel kes. cara kehidupan pelakon hanyanya semata semata berlakon

t_nieee fztlfilzaa siapa eh? Ramai la perempuan .. bodoh betul Dengan isteri orang.Beraninya kau dik.Doa2 la polis yg jumpa kau dulu sebelum laki dia. Sape weyh sape hahahha Xde mknenye mlarikn bini org. Jalang sundal tu yg nk ikut jntn brengsek tu. Same2 jalang. Wow ganas Pelakon umo 23,pengurus pelakon umo 24...sama2 muda..

Mmmmmm Elok sgt la artis2 Msia ini, dlm lakonan pun byk adegan2 dan cerita sampah couple dgn bini org la, anak ikan la, datin payung la. Hakikatnya diluar tidak jauh dari kehidupan mrk. Cerita2 Melayu pun kebanyakan dah diluar batas Islam berpelukan diatas katil. Nauzubillah.! Plot twist: ianya sebahagian drp skrip filem. Depa buat rehearsal dulu.

Aᴋᴜ ᴋᴇᴛᴀᴡᴀ ᴀɴᴅ sᴋɪᴘᴘᴇᴅ ᴛʜᴇ sᴛᴏʀʏ Aiman Tino lagi ke?...dia baru lepas kene kompaun pegi mancing.... Adoiii apalah korang ni Musim PKP pun boleh bawak lari jugak ke? Takkan nak main teka teki siapa.. clue umur 23 .. haish First time Rasa puki kot..😘 Sebelum jadi pelakon tak ada Pompuan nak kat dia.. Tu yang meroyan bila first time dapat puki.. bini org pun ko sanggup bawa lari...🤮🤮

Aku baca awal la pulak berita ni.. Komen tak banyak lagi. Sape weh... Azwan Ali ke😜 Tu lah, aku dah kata jangan lari. Jalan kaki sudahlah ... 'Pernah ada rekod dadah' who? park This calls for Trojan war! Motherfucker 😒😒 Netizens do ur job 🤣 mne gmbar muka nya? halamakkk .............😑

Morecambe defender Mbulu dies aged 23(Reuters) - Morecambe centre back Christian Mbulu has died at the age of 23, the League Two club confirmed late on Tuesday.

Niat curi lembu tak kesampaianrembau Hasrat seorang lelaki untuk melarikan lembu tidak kesampaian selepas kenderaan yang membawa binatang berkenaan terbabas dan terbalik di simpang tiga Pedas-Pilin, Rembau , petang semalam. Tahniah PDRM

Lelaki didakwa positif Covid-19 yang tular sebenarnya sakit jantung, kata polis | The Malaysian InsightLelaki didakwa positif Covid-19 yang tular sebenarnya sakit jantung, kata polis

Saya mahu keadilan untuk arwah suami - Zetti Haryantikuantan Isteri kepada mangsa yang maut akibat dilanggar sebuah kereta yang dipandu lelaki di bawah pengaruh alkohol di Jalan Pintasan Kuantan, malam tadi, berharap suspek kejadian itu menerima hukuman sewajarnya. Puan, dah ramai mangsa kena langgar org mabuk, sampai sekarang makin berkembang industri arak, market arak semua. time eksiden penuhlah berita, lepas tu diam balik. Tu yang cina mabuk ke apa langgar dekat bazar pun senyap je. Dah ramai mangsa drunken driver tapi senyap mcm tu je Kalu pendakwaan kurang mantap & OKT pakai lawyer baguss .. Hmm .. 😭😭😭

Pusat kuarantin dan rawatan Covid-19 di MAEPS dikawal rapi polis | The Malaysian InsightIa bagi mengelakkan pendatang asing tanpa izin yang ditempatkan di situ melarikan diri.

Pengedar dadah terjun sungai penuh buayaSEORANG pengedar dadah nekad terjun ke dalam Sungai Kemena, Bintulu yang terkenal dengan habitat buaya semata-mata mengelak daripada ditahan polis, semalam. 😆😆😆