Kotabharu, Pegawai Polis, Didakwa Rogol Tahanan, Bebas Jaminan Polis

Kotabharu, Pegawai Polis

Pegawai polis disyaki merogol tahanan wanita dibebaskan dengan jaminan polis | Harian Metro

#KotaBharu Seorang pegawai polis berpangkat inspektor yang ditahan selepas disyaki merogol seorang tahanan wanita minggu lalu, dibebaskan dengan jaminan polis, hari ini.

14/6/2021 12:30:00 PM

KotaBharu Seorang pegawai polis berpangkat inspektor yang ditahan selepas disyaki merogol seorang tahanan wanita minggu lalu, dibebaskan dengan jaminan polis, hari ini.

Kota Bharu: Seorang pegawai polis berpangkat inspektor yang ditahan selepas disyaki merogol seorang tahanan wanita minggu lalu, dibebaskan dengan jaminan polis, hari ini.

Read more: Harian Metro »

No hybrid Parliament sitting, all MPs allowed to attend, says Art Harun

KUALA LUMPUR (Bernama): All the 220 Members of Parliament (MPs) are allowed to attend the special sitting, which begins on Monday (July 26), says Dewan Rakyat Speaker Datuk Azhar Azizan Harun.

Jangan keterlaluan kritik polis | Harian Metrokualalumpur 'Masyarakat sepatutnya menyalurkan masalah dan rasa tidak puas hati dialami kepada pihak polis atau salur terus kepada Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard (JIPS) jika perlu.' Tak apalah,kalau kritik membina(blh rendahkan hati).. PDRMsia .IGP sudah arah semua pegawainya, berhenti pukul tahanan?Kes org muda yg beritahu bapanya(yg sudah kumpul rm8k utk bayar denda),utk jimat duit itu&kemudian mati dlm tahanan,yg sepatutnya 2 minggu saja,terlalu sedih..

Suami isteri direman kerana maki hamun, halang tugas polis | Harian MetroSubang Jaya: Polis menahan suami isteri yang menghalang penjawat awam menjalankan tugas dan mengeluarkan kata-kata kesat pada kejadian di Jalan Persiaran Kewajipan di sini, Rabu lalu. mcm rohingya pun yer bini dia...rupanya laki tu suami dia..hahahahaha.......aku percaya ramai akan salahkn polis dlm hal ni...pd aku plak...klu ko btol xperlu takut dn buat mcmnie..buat mcmnie mmg hadap jerlah... Panggil Diva AA patutnya sepundal sepundal nie biar kena sembur nasib baik wanita hanya rampas dokumen dari polis. buat nya dia rampas senjata polis nanya.

Polis siasat NGO minta derma bayar ikat jamin rider | Harian MetroPetaling Jaya: Orang ramai diminta untuk tidak terpedaya dengan kenyataan yang dimuat naik sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang meminta kutipan derma bagi membiayai wang jaminan lima penghantar makanan. dah lah pukul org, minta derma pulak. Apa masalah yg x sempat tgu polis, sampai nak jadi samseng pink ramai2? You shouldnt normalize this Yg ni ke Ngo bodohhh

Bapa bayi tertukar sudah buat laporan polis | Harian MetroShahAlam Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib berkata, berdasarkan laporan yang dibuat, suaminya, Mohammad Syafiq Irfan Azman, 23, yang menyedari tanda nama pada kaki bayi itu berbeza dengan nama isterinya. Sinetron bermula dari sini🤣🤣🤣 Marketing apa lagi ni Alaa jelous laa tu..🤭😆

Pertahan institusi polis | Harian MetroKuala Lumpur: Masyarakat diminta untuk tidak mencemuh dan memperlekehkan Polis Diraja Malaysia (PDRM) hanya kerana segelintir daripada mereka terbabit dengan isu salah laku. Maaf...pukul rata dgn orang kita memang tak dapat dipisahkan.. I never said PDRM bagus atau tak bagus sbb ada yg bagus ada jugak yg terlibat dalam salah laku Sama jugak dalam semua perkara yg lain...semua ada baik dan buruk But keep it the good work PDRM!!! Sekian Adat dlm berpasukan sorang salah semua kena tanggung la.. dlm pulapol dah d ajar der yg marah dgn polis bila kene tahan sekatan jalan raya masa PKP. mcm wanita dan suami pakistan. ape pun aku sokong polis.

Polis tahan lori bawa pekerja kilang positif Covid-19 | Harian MetroSungai Petani: Sebuah kilang pemprosesan ayam di Sungai Lalang, Bedong, dikesan membenarkan sekumpulan pekerjanya yang positif Covid-19 menaiki lori beramai-ramai sebelum mereka ditahan petang hari ini. mcm binatang dibuat pekerja Kena ayam gitu je. Itu la xnk bg kebenaran kilang dpt kan vaksin utk pekerja