Pantai Air Papan News

Latest News On Pantai Air Papan

Boy feared drowned at Pantai Bersih

The search and rescue was halted at 7.30pm. theSun theSundaily drown teenager Police NewsUpdates

11 hours ago

Read more...

Ukraine pleads for air defence as Russia turns sights on Lysychansk

Regional officials say situation in city is 'very difficult'.


13 hours ago

Read more...

Air Sungai Linggi keruh terus jadi punca gangguan bekalan air di PD

Aliran air bersama puing (kayu, batu dan tanah) memasuki Sungai Berembun yang menjadi punca kekeruhan air sungai itu.

Apa yang kita lihat hari ini di Kashmir adalah replikasi fenomena Palestin. India dalam perundingan dgn Israel menyesuaikannya. Muhammad Qasim sudah memberi peringatan tentang kejadian ini dalam mimpinya bertahun-tahun yg lalu. Bilakah Kashmir akan bebas?

14 hours ago

Read more...

Silat, bertanjak, pakai keris, semua itu buat air mata saya mengalir - Syamsul Yusof

“Fenomena atau suasana seperti ini kita dapat lihat jika ada tayangan filem Star Wars misalnya. Tapi kali ini, filem Mat Kilau! Begitu ramai yang sangat bersemangat memakai busana Melayu, bertanjak, memakai keris, saya amat tersentuh,' - Syamsul Yusof

apa masalanya pergi tengok cerita mat kilau tu kalau nak pakai busana melayu? malu ke? si “malu apa bossku” patut pergi tengok pakai busana melayu, mat kilau tu dari negeri dia, ni sebok pakai rambut palsu, kalau pakai rambut palsu jadi hensem tak pa lah jugak 🤣

18 hours ago

Read more...

Kanak-kanak 11 tahun lemas ketika memancing di tali air

Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pahang, Ismail Abdul Ghani berkata, pihaknya menerima laporan kejadian kira-kira pukul 7.19 petang.

19 hours ago

Read more...

35 tahun masalah air Kampung Bukit Kuin selesai April tahun depan

Peruntukan berjumlah RM5.7 juta disalurkan untuk mengatasi masalah ketiadaan air di Kampung Bukit Kuin di sini, selepas 35 tahun.

26/6/2022 7:40:00 AM

Read more...

Pengekalan tarif air, elektrik akan sokong perniagaan kata ahli ekonomi | The Malaysian Insight

Pengekalan tarif air, elektrik akan sokong perniagaan kata ahli ekonomi

25/6/2022 1:26:00 PM

Read more...

Pengguna lega tiada kenaikan tarif elektrik, air | The Malaysian Insight

Pengguna lega tiada kenaikan tarif elektrik, air

25/6/2022 11:57:00 AM

Read more...

Ada masa air mata Iqbal mengalir fikir soal jodoh

'Kadang-kadang saya menitis air mata di tengah malam. Tolong doakan saya ya,' kata Iqbal.


Sy doakan awak Semoga kuat menghadapi ujian serta dugaan Allah SWT

25/6/2022 7:02:00 AM

Read more...

Tarif elektrik, air kekal - PM

Tarif elektrik, air kekal – PM

25/6/2022 2:21:00 AM

Read more...

Tarif elektrik, air di Semenanjung kekal, harga ayam tidak diapung, umum PM | The Malaysian Insight

Ismail Sabri berkata ia bagi memastikan rakyat tidak terbeban.

Sabah serawak terus di anak tiri

24/6/2022 1:19:00 PM

Read more...

Harga ayam tak diapung, tarif elektrik, air kekal

Harga ayam tak diapung, tarif elektrik, air kekal

24/6/2022 1:03:00 PM

Read more...

Polis wujud rondaan khusus di Jalan Temiang-Pantai

Polis wujud rondaan khusus di Jalan Temiang-Pantai

23/6/2022 9:01:00 AM

Read more...

NEW Coway Double HEPA Filter: Filtering Viruses In The Air

The very first double HEPA filter in Malaysia proven to inactivate up to 99.999% of Covid Variants, bacteria & viruses. Only applicable for Coway Lombok III & Storm air purifier. Find out more!

Review customer yg guna penapis udara -

23/6/2022 5:09:00 AM

Read more...

Air tickets set to keep climbing from pandemic low, say experts

Air tickets set to keep climbing from pandemic low, say experts

22/6/2022 4:44:00 PM

Read more...

NEW Coway Double HEPA Filter: Filtering Viruses In The Air

The very first double HEPA filter in Malaysia proven to inactivate up to 99.999% of Covid Variants, bacteria & viruses. Only applicable for Coway Lombok III & Storm air purifier. Find out more!

PenapisUdara Storm RM70 ✅warranty 5 tahun ✅ *ada fungsi kipas 3 kelajuan* ✅PERCUMA servis 2 bulan sekali ✅PERCUMA tukar filter 🎁 free gift eksklusif -Sesuai utk mereka ada resdung/allergik habuk/sinus/ada kucing. Blh save/klik-

22/6/2022 3:30:00 PM

Read more...

Bekalan air 47 kawasan pulih berperingkat bermula hari ini

Bekalan air yang terjejas di 47 kawasan sekitar daerah Petaling pulih dalam tempoh 24 jam bermula pukul 7 pagi tadi.

22/6/2022 9:34:00 AM

Read more...

Taiwan scrambles jets to warn away Chinese planes in its air defence zone

Taiwan scrambles jets to warn away Chinese planes in its air defence zone

22/6/2022 6:28:00 AM

Read more...

Air Selangor: Water supply to 47 areas in Petaling fully restored

Air Selangor: Water supply to 47 areas in Petaling fully restored

22/6/2022 4:41:00 AM

Read more...

London Heathrow asks carriers to cut flights as air chaos reigns

Aviation: London Heathrow asks carriers to cut flights as air chaos reigns - Bloomberg

21/6/2022 3:42:00 PM

Read more...