Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Panggung Wayang, Lengang

Kuala Lumpur, Bukit Bintang

Panggung wayang lengang | Harian Metro

#KualaLumpur Pembukaan panggung wayang sejak beberapa hari lalu masih belum mendapat sambutan hangat, terutama pada sebelah malam apabila jumlah pengunjung dilihat tidak begitu ramai.

18/9/2021 5:32:00 PM

KualaLumpur Pembukaan panggung wayang sejak beberapa hari lalu masih belum mendapat sambutan hangat, terutama pada sebelah malam apabila jumlah pengunjung dilihat tidak begitu ramai.

Kuala Lumpur : Pembukaan panggung wayang sejak beberapa hari lalu masih belum mendapat sambutan hangat, terutama pada sebelah malam apabila jumlah pengunjung dilihat tidak begitu ramai.

Read more: Harian Metro »

Alec Baldwin fired prop gun that killed cinematographer on film set

Cinematographer Halyna Hutchins was killed in an incident involving a prop gun on the set of 'Rust', an Alec Baldwin film that was shooting in New Mexico on Oct 21.

dσrng dh tk lчn pαnggung wαчαng ní.... Sbb kapel xboleh nk duduk sebelah2 tu je Alhamdulillah kalau camtu elok laaa..baik duduk dirumah dgn family ....banyak manafaat Lengang laa gmbaq dia yg dia tyang orang tgk hbis dahh . Tnggu kluaq shang chi nnti pnoh laa Bukan Netflix je, movie yg free pun ada sekarang ni, siap ada subtitle BM lg

orang nak balik kampung bukan nak tengok wayang Movie tak besst Org yg waras dan tahu risiko jangkitan tak akn dtg..yg dtg tu nnti mesti yg paling bangang dan bebal..kulat,bakteria virus berlambak dlm tu Mana ada cerita baru .. semua cerita dah ada dekat Netflix dan Disney+ Panggung wayang akan menjadi VHS / VCD player pada tahun² 2000s... Pandemik hanya mempercepatkan proses itu.. Streaming service / on demand adalah way forward dalam dunia hiburan baru..

Harian Metro 17 September 2021Dapatkan di kedai atau baca edisi e-Paper di https://subscription.nstp.com.my-------------------------------------------------------------------------HMETRO...

Takde movie best pun Ambik masa tu nak ramai.. publis masih berhati2 dgn covid.. Netflix ada Org skrg tgk neflix kt umah lagi selesa… dri mengundang penyakit kt luar tu ☺️😩😩 Orang nak jumpa keluarga Tpi masjid kt selangor cuma 50 org wpn sop ketat tpi flt ke Langkawi penuh 250 yg duduk rapat ok pulak. Mana akal org yg brkuasa ni

Alhamdulillah... semoga tempat ibadah penuh nanti.. no time to die plss hihi Sbb movie tu dh tgk dlu🤣🤣 Alahai kesiannye wayang x ramai dtg. Buat la kuota VIP boleh masuk walaupun x beli tiket🤣🤣🤣

Harian Metro 18 September 2021Dapatkan di kedai atau baca edisi e-Paper di https://subscription.nstp.com.my-------------------------------------------------------------------------HMETRO...

Kaki berani dah pi Langkawi. Tunggu diaorang balik 😅 Disney+ at home. Plus why risk your life? Dok tayang godzilla vs kong. Sape nk tgk haha Ramai yang gi langkawi lepas tu tak boleh balik 😂 Semua tengah sedap kat Langkawi.. Sume dok gi langkawi ler x balek lg kt midvalley tadi pun tak ramai macam dulu², sebab semua belum fully vaccinated, lagipun movie baru tak banyak…

dah biasa pkp.. kt rumah je best Sekarang layan Netflix jer kat umah lagi selesa 😉😘✌️🦋 Citer tak best

Penerbangan ihsan bantu bawa keluar pesakit Covid-19 | Harian MetroGua Musang: Unit Udara Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) melaksanakan penerbangan ihsan untuk membawa seorang wanita Orang Asli yang positif Covid-19, di Pos Belatim, semalam, untuk mendapatkan rawatan lanjut di hospital.

takde cerita menarik.. semua cerita kat pawagam tu, org dah tgk.. hahaha.. stremio kan ada . Bg la masuk free 🤣 Org semua bercuti kt langkawi😆 Citer apa yang ada? Ada filem baru ke? La...deme x kabo...eden tak ngentau la...cite apo ja ado

'Orang muda dah tak reti tulis Jawi' | Harian Metro Kuala Lumpur : “Jawi adalah sebahagian bahasa kita, orang Malaysia patut tahu, sayang sekali ramai anak muda hari ini sudah tidak kenal akan tulisan Jawi,” kata seorang pengukir batu nisan berketurunan Cina. cina pun tahu hargai tulisan jawi yang melayu pun acah pelat berbahasa melayu apa lagi nak tulis jawi. X pe, janji kerajaan Melayu Isle

Aizat tangguh ke Los Angeles | Harian MetroSituasi pandemik yang masih membelenggu negara, memaksa penyanyi Aizat Amdan menangguhkan perancangannya untuk ke Los Angeles, Amerika Syarikat.

Hojbjerg bantu selamatkan maruah Spurs | Harian MetroRennes: Pierre-Emile Hojbjerg yang dimasukkan sebagai pemain gantian membantu Tottenham Hotspur melakarkan keputusan seri 2-2 pada kunjungan mereka Perancis bertemu Rennas dalam aksi Liga Conferance Eropah awal pagi tadi.