Top

Neelofa beli karpet RM10,000 - Utusan Digital

Neelofa beli karpet RM10,000

6/5/2021 4:13:00 AM
Top

Rasanya karpet ni boleh terbang macam kartun Disney...

Neelofa beli karpet RM10,000

Kedai karpet yang dikunjungi oleh Neelofa, 32, dan suaminya Muhammad Haris Mohd. Ismail itu dikenali sebagai ‘Naeem Carpet’ yang mempunyai lebih kurang lima buah cawangan di sekitar Nilai 3.Cawangan yang menjadi pilihan pasangan suami isteri itu merupakan kedai yang berada di Lot 122-124.

Saluran Astro terjejas, dalam proses baik pulih | Harian Metro Tottenham tolak tawaran setengah bilion untuk Kane - Utusan Digital Jakim to check if fatwa on Amanat Hadi deleted

Seorang pekerja kedai yang dikenali sebagai Hussein berkata, memang selebriti terkenal itu datang bersama suaminya untuk membeli permaidani di premis mereka pada Ahad lalu.“Neelofa dengan suami ada datang ke kedai dan membeli beberapa karpet termasuk karpet Iran yang berkualiti tinggi dan karpet jenis lain yang semuanya berharga RM10,000.

“Harga bagi satu karpet Iran ini sahaja ialah RM3,000 dan Neelofa beli dalam dua atau tiga gulung,” katanya ketika ditemui Utusan Malaysia di premis Naeem Carpet di Nilai 3, di sini hari ini.Hussein berkata, tindakan Neelofa membeli karpet di Nilai 3 dan penularan gambar serta video mereka menyebabkan nama ‘Naeem Carpet’ telah dikenali dan terkenal di seluruh Malaysia. headtopics.com

“Tapi tindakan dia (Neelofa) telah menimbulkan masalah dan polis telah datang ke kedai pagi semalam untuk ambil keterangan,” katanya.Dalam pada itu, Hussein memberitahu, pada hujung minggu lalu kedai karpet tersebut dikunjungi ramai orang dan jualan berjalan seperti biasa selepas isu Neelofa merentas negeri untuk membeli karpet di premis mereka tular.

Media melaporkan Neelofa dan Muhammad Haris akan dipanggil ke Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Nilai dekat sini bagi diambil keterangan dalam masa terdekat.Ia berhubung dakwaan pasangan itu melanggar prosedur operasi standard (SOP) dengan merentas negeri ke Nilai, Negeri Sembilan.

Read more: Utusan Online »

Malaysia's reef sharks stricken with mystery skin disease

KUALA LUMPUR (Reuters): Marine biologists are investigating a mystery skin disease afflicting whitetip reef sharks in Malaysia, with some early reports suggesting rising sea temperatures could be to blame.

Alhamdulillah rezeki dia.. tp berwaspadalah pada doa netizen yg Allah makbulkan walaupun hanya 1. Amende la..gini pon berita ke..hampa betul..byk lagi benda berfaedah boleh cover.. Worth it la dgn kejayaan kejayaan dia Sapa2 pun kalau dh byk duit terlebih duit pasti akn cari yg mahal n berkualiti as a self reward

ok lah tu, for a rich businesswoman thats not expensive kot

Adik Syifa sedia jalani pembedahan jantung, dana RM10,000 sudah diperoleh - Utusan DigitalSyukur ramai yang prihatin terhadap nasib golongan yang memerlukan bantuan.

Neelofa and hubby reportedly splurged RM10,000 on Persian rugs during Nilai shopping spree | Malay MailPETALING JAYA, May 6 — Malaysian entrepreneur Neelofa Mohd Noor and her preacher husband PU Riz reportedly spent RM10,000 on carpets during a recent shopping spree in Nilai, Negri Sembilan. A worker at the Nilai 3 Business Centre branch of Naeem Carpet, known only as Hussein, spilt details about... Untouchables? 10ribu duit bagi makan kuching jee apa lahh sangat kan for Millionaire .. Splurge 1m doesn't concern Rakyat, tak ikut sop, itu masalah

Premis dikompaun RM10,000 - Utusan DigitalJaga-jaga, ada mata-mata yang memerhati...

Rugi RM122,000 angkara pinjaman RM10,000 - Utusan DigitalRugi RM122,000 angkara pinjaman RM10,000

No QR code for check-in, Kelantan company slapped with RM10,000 fine | New Straits TimesNSTnation The company was among several premises fined during a state-wide operation by the health department. MySejahtera SOP MCO Compound Covid19