Najib Razak, Adam Adli Abdul Halim

Najib Razak, Adam Adli Abdul Halim

Najib bijak alih perhatian daripada salah lakunya, kata Adam Adli | The Malaysian Insight

Najib bijak alih perhatian daripada salah lakunya, kata Adam Adli

16/10/2021 2:05:00 AM

Najib bijak alih perhatian daripada salah lakunya, kata Adam Adli

Kurangnya kepercayaan masyarakat terhadap institusi, pihak berkuasa dan media, semakin memudahkan mereka dieksploitasi, katanya.

Salin URLAktivis pelajar Adam Adli Abdul Halim berkata Najib Razak berjaya menjenamakan semula dirinya dan diterima masyrakat, walaupun disabitkan bersalah kes rasuah. – Gambar fail The Malaysian Insight, 16 Oktober, 2021.BEKAS perdana menteri Najib Razak yang sudah pun disabitkan bersalah di mahkamah, berjaya menggunakan sentimen untuk membuat masyarakat “lupa” salah lakunya, kata aktivis pelajar terkemuka yang juga ahli terbaru PKR Adam Adli Abdul Halim.

'Give daddy strength'. Najib's daughter prays on eve of verdict Make Malay customs, culture an academic subject in schools – Rais Yatim NGOs call Suhakam to hold public inquiry over haze problem

“Najib melawan dengan baik hingga sekarang orang sudah tidak beri perhatian kepada kesnya, beliau berjaya mengubah pandangan umum terhadap imejnya,” kata Adam kepada The Malaysian Insight. Read more: TheMalaysianInsight »

ERL launches RM1 special fare for all stops this weekend

KUALA LUMPUR: A special fare of only RM1 per ticket for the Express Rail Link (ERL) will run through the weekend.

Masih ada yg percaya wayangnya Smoking Adam adil Orang macam Najib ini akan terkena sepandai2 tupai melompat akhir ke-tanah juga Bijak di Dunia jer jangan lupa Allah tak pernah lupa apa perbuatan kita tak senang pun hidup makan Benda haram bak kata org buat Benda berfaedah nikmat nya lain bukan dihati di jiwa terasa Nikmatnya

Perompak memang licik....' ehhh dah kuar gua. mesti masyukkkkk What Adam said perfectly right Itu lah. Najib mmg bijak. Sbb itu rakyat kembali menyokong Najib. Bila Najib bijak maka terserlahlah kebodohan PH. Level politik jalanan.. Malu apa kut! Billion $ yg masuk akaun adalah hasil peribadi? Tak salah? Ya ka?

Jangan lupa kes najib yang beri kesan pada rakyat - kata Adam AdliSentimen ‘Bossku’ yang dimainkan bekas perdana menteri Najib Razak berjaya alih perhatian masyarakat mengenai imejnya yang terpalit dengan skandal 1MDB, kata... Masa Imam Al-Mahdi dan Dajjal. Tidak lama lagi akan tiba masanya untuk kemunculan Dajjal, kejadian sudah berlaku. Beberapa pandangan Muhammad Qasim mengenai penampilan Dajjal dan kekacauannya. Tak lupa. Tu nama pandemik 'Najib'...dh merugikknnegara dn kebajikkn rakyat sampai Kerajaan comprise berbelanjaan yg penting kpd rakyat disudut infrastruktur kesihatan dn pendidikan..anwaribrahim guanenglim AdamAdli SyedSaddiq KhalidSamad fahmi_fadzil hannahyeoh imokman n_izzah

Bukan Najib yg bijak alih perhatian daripada salah lakunya, tp duit$$$ yg dia curi dpd RAKYAT Malaysia tu yg dia bijak gunakan utk bayar upah org utk buat seolah² mcm dia yg bijak... Ptptn ko apa cita 🤣 Dia x bijak mana pon tapi macai2 dia yg gigih alih perhatian salah laku dia. Masih muda lagi, tak lama lagi tu 2 x 5 lah jugak, dah terbukti, lihat gerakkan pelajar tahun 1974, semuanya hancur bocai hehehehe, duit juga objektif utama...

modal politik malaysia..petik nama najib.cubalah fikir idea genius supaya orang nampak kita ni berkebolehan Sama Nuar dan Min dan Ultra-M Queen merayu-rayu kot 🫂😁

Friendship, shared principles draw Adam Adli to PKR | The Malaysian InsightActivist says party’s political approach, history appeals to him, support what he stands for.

Adam Adli’s aims if elected | The Malaysian InsightActivist says he will give top priority to championing free education for all.

Get up to speed Adam | New Straits TimesNSTsports Zulfahmi Khairuddin has made it clear that Adam Norrodin will have to earn his place in the Moto2 World Championship next year.

Badan Peguam Malaysia mohon jadi 'sahabat mahkamah' rayuan cukai Najib, Nazifuddin | Harian MetroKuala Lumpur: Badan Peguam Malaysia mohon untuk menjadi ‘amicus curiae’ atau sahabat mahkamah dalam prosiding kebenaran merayu yang difailkan Datuk Seri Najib Razak dan anak lelakinya, Datuk Mohd Nazifuddin berhubung pembayaran cukai pendapatan masing-masing berjumlah RM1.69 bilion dan RM37.6 juta kepada Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) di Mahkamah Persekutuan.

M’sian Bar seeks to assist Federal Court in Najib and son’s tax appealsThe lawyer's group is applying to be 'amicus curiae.' I wanna ask IsmailSabri60 imigresenmy How NajibRazak son with RM37.6mil unpaid taxes can go Olympic Japan while a student with overdue PTPTN loan blocked from travel to Japan? Gd question.