MOF masih teliti cadangan insentif tambahan kepada petani | Harian Metro

#kualalumpur Kementerian Pertanian dan Industri Makanan (MAFI) sudah mengemukakan cadangan kepada Kementerian Kewangan (MOF) untuk menawarkan insentif tambahan kepada petani yang terjejas bagi menangani kenaikan harga baja dan racun

Kuala Lumpur, Farmer

2/12/2021 7:46:00 AM

kualalumpur Kementerian Pertanian dan Industri Makanan (MAFI) sudah mengemukakan cadangan kepada Kementerian Kewangan ( MOF ) untuk menawarkan insentif tambahan kepada petani yang terjejas bagi menangani kenaikan harga baja dan racun

Kuala Lumpur : Kementerian Pertanian dan Industri Makanan (MAFI) sudah mengemukakan cadangan kepada Kementerian Kewangan ( MOF ) untuk menawarkan insentif tambahan kepada petani yang terjejas bagi menangani kenaikan harga baja dan racun .

Read more: Harian Metro »

Covid-19: Transition to endemic phase to be announced within two to three weeks, says Hisham

KUALA LUMPUR: The transition from the pandemic to endemic phase of Covid-19 in Malaysia might be announced within the next two to three weeks, says Datuk Seri Hishammuddin Hussein.

Berdosa, berdosa, berdosa... | Harian Metro Kuala Lumpur : 'Mana-mana yang kecam aku tu, berdosa, berdosa, berdosa,' demikian kata-kata seorang lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT). ye berdosa tetapi klau kl city kalah dia mesti angkuh punya sebab dah kalah pun play victim lg....🤭🤭🤭🤭🤭 Jdt jaguh dalam tempatan Rakyat sumpah budak itu cilakak la😊

Ajal 2 beradik | Harian MetroKuala Berang: Dua beradik maut selepas motosikal dinaiki mereka berlanggar dengan lori di Jalan Kampung Pelandan-Cheting berhampiran Sekolah Kebangsaan (SK) Cheting, di sini, semalam.

Gadai nyawa pada gear pesawat | Harian MetroWashington Seorang lelaki berusia 26 tahun ditahan selepas ditemukan masih hidup dalam gear pendaratan pada sebuah pesawat.

26 buta lepas buang katarak percuma | Harian MetroNewdelhi Keadaan itu menyebabkan sembilan penduduk kampung terpaksa menjalani pembedahan mengeluarkan mata kerana mengalami jangkitan, kata pegawai kesihatan pada Selasa.

Ajal akibat dubur dipam rakan untuk suka-suka | Harian MetroKolkata Portal India Today melaporkan, selepas kira-kira 10 hari dirawat, Rehmat Ali meninggal dunia akibat komplikasi kesihatan di sebuah hospital, baru-baru ini. Bodoh punya gurauan apa ke jadah nya main masuk angin dlm juboq kawan, memang maut la angin penuh satu badan, baik hang keraih kan batang ang jolok juboq dia lg syok,sedap buleh..kawan tu pun berak senang bodo piang ni..... Haha orng la kata.

Kenangan terindah Klopp di Goodison Park | Harian Metrobolatime liverpool Kemenangan Liverpool 4-1 ke atas Everton dalam aksi tetangga Merseyside adalah pencapaian paling cemerlang Jurgen Klopp di Goodison Park sejak mengambil alih pasukan berkenaan.