MK K-Clique mohon maaf sebab mencarut | Harian Metro

#Kualalumpur Penyanyi rap MK K-Clique memohon maaf kerana menggunakan perkataan lucah yang ditujukan kepada seorang lelaki yang bersikap biadab dengan meninggikan suara terhadap lelaki warga emas di sebuah pusat transit gelandangan, yang tular, semalam.

29/7/2021 7:56:00 AM

Kualalumpur Penyanyi rap MK K-Clique memohon maaf kerana menggunakan perkataan lucah yang ditujukan kepada seorang lelaki yang bersikap biadab dengan meninggikan suara terhadap lelaki warga emas di sebuah pusat transit gelandangan, yang tular, semalam.

Kuala Lumpur: Penyanyi rap MK K-Clique memohon maaf kerana menggunakan perkataan lucah yang ditujukan kepada seorang lelaki yang bersikap biadab dengan meninggikan suara terhadap lelaki warga emas di sebuah pusat transit gelandangan, di sini, seperti yang tular, semalam.

Read more: Harian Metro »

Plan to allow football fans back in stadiums submitted to NSC, says Ahmad Faizal

KUALA LUMPUR: Football fans could be making a return to stadiums to watch matches again, says Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu.

Memang patut maki dia tu Maap, aku pun tercarut pasai geram. de tak sedaq ka yg dia maki tu taiko cokit...goyang la tu What can we expect from artists Pandaleela ckp babi ok ja 🤣🤣🤣🤣 aku bukan fans k-clique tapi dalam kes ni, aku sokong MK mencarut. tak payah mintak maaf Mmg dr kecik kot kaki mencarut.. sb tu terbawa sampai ke besar!

bukan setakat carut…kalau boleh jijak ramai2 memang patut pun dicarutkan mamat kurang ajar tu... egois sanggat..mentang mentanglah dia kaya..... Senang je mnta maaf... Dgn x ikut sop mask x pkai bleh la mnta maaf... Dah kena saman ke tu? he deserved it ....dont feel guilty.

PKRC Pasir Gudang mohon bantuan | Harian MetroJohor Bahru: Pusat Kuarantin dan Rawatan Covid-19 (PKRC) Pasir Gudang merayu sumbangan termasuk bekalan makanan kering serta keperluan termasuk pelitup muka, buat pesakit yang menerima rawatan di situ. Mohon bantuan 🙏 nordin_khaled

Dah dia plak nak up. Wartawan ni pun. Mcm la si rapper ni je yg mencarut. Haihh Bkn ko je carut, ak pn carut gk ke dy. Cuma ak bukan artis. 😅 Sama 2×5 Memang layak rasanya mamat tu kena maki Xyah mintak maaf, patut nye laki tu patut mintak kaki.. baru betul! Rapper ni lg mulia dr melayu perasan omputeh tu

Dh mmg wajar dimaki, xperlu mintak maaf Takpe aku pun mencarut tgk video tu NO hairiwhuut_ TAK PERLU MINTAK MAAF SI PUKIMAK TU WAJIB DIMAKI, Ni makian dari manusia, belum kat akhirat nanti kena maki dengan malaikat Yelah tu...

Duterte tawar wang tunai, tidak minta maaf daripada Hidilyn | Harian Metroangkatberat tokyo2020 Presiden Filipina, Rodrigo Duterte menggesa juara angkat berat Olimpik Tokyo 2020, Hidilyn Diaz 'melupakan apa yang berlaku', dua tahun selepas menyenaraikan wanita itu dalam senarai individu didakwa mahu melemahkan kerajaannya. Gila pny presiden

Boxall minta maaf bertukar jadi 'Ultimate Warrior' | Harian Metrorenang tokyo2020 Jurulatih renang Australia yang tular kerana cara meraikan kemenangan yang disifatkan ganas di Sukan Olimpik Tokyo 2020, meminta maaf kerana menarik tali pelitup muka hingga putus dan melanggar peraturan sekatan terhadap Covid-19.

Kadar vaksinasi harian lebih 500,000 dos tiga hari berturut-turut | Harian MetroKualaLumpur: Sebanyak 552,701 dos suntikan vaksin dilaporkan dilaksanakan di seluruh negara semalam menjadikan ia hari ketiga berturut-turut Malaysia merekodkan pemberian vaksin harian melebihi 500,000 dos.

Harian Metro 29 Julai 2021Dapatkan di kedai atau baca edisi e-Paper di https://subscription.nstp.com.my-------------------------------------------------------------------------HMETRO...

Kanak-kanak kongsi rezeki | Harian MetroJakarta Tular di laman sosial mengenai kisah seorang kanak-kanak dari Mojokerto, Jawa Timur, Indonesia yang sanggup membatalkan hasratnya untuk menambah nilai permainan video demi berkongsi rezeki dengan jemaah masjid. Sidang Parlimen ini banyak tertumpu untuk mencari kesalahan saja, dan bukan untuk bertukar pendapat yang bernas, kesian