Putrajaya, Malaysia, Putrajaya, Perdana Menteri, Sop, Muhyiddin, Ppn, Koronavirus, Covid-19, Xnstp, Pelan Pemulihan Negara

Putrajaya, Malaysia

Lengkap 2 dos vaksin boleh rentas negeri, makan di kedai? | Harian Metro

Putrajaya: Mereka yang sudah melengkapkan dua dos suntikan vaksin Covid-19 dijangka menerima berita baik tidak lama lagi.

24/7/2021 5:12:00 PM

putrajaya Mereka yang sudah melengkapkan dua dos suntikan vaksin Covid-19 dijangka menerima berita baik tidak lama lagi.

Putrajaya : Mereka yang sudah melengkapkan dua dos suntikan vaksin Covid-19 dijangka menerima berita baik tidak lama lagi.

Read more: Harian Metro »

Plan to allow football fans back in stadiums submitted to NSC, says Ahmad Faizal

KUALA LUMPUR: Football fans could be making a return to stadiums to watch matches again, says Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu.

Dh boleh rentas negeri nk mkn d kedai mkn plk,ngade2 betoi manusia ni😏 Slh2 1 vaksin pn bln Skrg ada suntik kosong. Siapa berani dia dh suntik 2 vaksin b4 ni kata lain. video telah di sunting. ini apa pulak? membongak je laaaaaaaah . ish! paneh hati den!!! Berita baik? Tak lama lagi?..Bila? Bila pula nak bagi berita buruk lepas berita baik ni pula jadi berita tak baik🤔

kalau tak boleh siap ko eh metro Alhamdullillah Vaksin pun tak dpt lagi memang saja bagi yang belum dapat ni panas hati Kes Covid dah 15 ribu. Kau nak rentas negeri? Duduk rumah diam² dah lah. Boleh bermain badminton wak pagooh ni penuh sandiwara dan syair mcm sial

‘Hidup bersama Covid-19, bukan lagi zero Covid-19’ - Kit Siang - Utusan DigitalUMnasional LimKitSiang covid 'Kita semua mahu darurat ditamatkan tapi kita tak boleh menggunakan cara lama seperti 'lockdown', betul ia boleh menyelamatkan keadaan tetapi kehidupan ramai rakyat mati (terjejas)'.

Nnt akan ada juga yg belum menerima apa² dos tetap nak makan di kedai juga Mai nak teka apa berita tu 1. Boleh dine in 2. Boleh rentas daerah 3. Rentas negeri untuk PJJ yang bujang, tolong duduk diam² sbb kita hanya dipandang waktu nak PRU nanti, Sekian Xpayah nk buat gimit la. Rakyat malaysia dh bosan. Ckp takkan ada pkp tup tap dh pkp 3.0.

Tak setuju .. Skrg nie semua org terdesak nak vaksin bila buat macam nie lagi ramai laa yg akan potong clue and jual slot .. boleh ziarah ahli keluarga satu rumah. bilik ke bilik. gittewww lain kali cakap tgk dulu keadaan mcm ne...jgn dos 2 semua blh...last 14hari terkurung xkn tumpo From feb till now. Not a single dose. This is so bullshit.

Malang Malaysia ber pm kan Mahidin Boleh je mcm mane pom...nk suruh duk rumh kte duk umah.. Boleh duk rmh dgn anak2 masak2 dgn anak2 tgk TV dgn anak2

Kerana Covid-19, selepas 19 hari baru dapat tatap anak sulung - Utusan DigitalKerana Covid-19 , selepas 19 hari baru dapat tatap anak sulung

ICU dh sesak hohohoh lagi bg jln yeaahhaaa Makin Naik kes sebab dah suntik dua dos bukan ticket utk bebas jangkitan covid, cuma mungkin simptom tak teruk but still considered positive, tak gitu Correct me if I'm wrong Pah ceroh!! smoga dipermudahkan.. in sya Allah Tak de berita baik nya, kalau hari2 beratus kematian.

Over 13,000 new Covid-19 cases and 134 deaths reportedPETALING JAYA: Malaysia has recorded 13,034 new Covid-19 cases, bringing the nation’s cumulative total to 964,918.Health director-general Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah said there were also 8,436 recoveries, bringing the nationwide total to 815,293.

162 new locally transmitted Covid-19 cases in SingaporeSINGAPORE (The Straits Times/ANN): There were 162 new locally transmitted coronavirus cases on Thursday (July 22), including 87 cases connected to a growing cluster linked to the Jurong Fishery Port.

Selangor Sultan expresses appreciation to Covid-19 frontliners, volunteers | Malay MailSHAH ALAM, July 22 —  The Sultan of Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, expressed his deep appreciation to the frontliners and volunteers at hospitals and Covid-19 vaccination centres (PPV) throughout the state, who have worked hard during Aidiladha celebrations, on Tuesday. Through a...

Covid-19: Hilang dua ahli keluarga dalam dua minggu - Utusan DigitalSegala-galanya berubah pada pagi Selasa lalu apabila Norazira mengadu badannya semakin lemah dan sesak nafas sekali lagi kepada suaminya.