Georgetown, 'Tular', 'Pengawal Keselamatan', 'Suspek Ditahan', 'Pemandu Teksi', 'Bandar Baru Air Itam', 'Pukul Dengan Topi Keledar'

Georgetown, 'Tular'

Lelaki pukul pemandu teksi ditahan

LELAKI yang memukul pemandu teksi warga emas dalam kejadian di Medan Angsana Satu, Bandar Air Itam dekat Georgetown, sudah ditahan polis, hari ini.

7/4/2020 2:35:00 PM

georgetown Lelaki yang memukul pemandu teksi warga emas dalam kejadian di Medan Angsana Satu, Bandar Air Itam dekat Georgetown, sudah ditahan polis, hari ini.

LELAKI yang memukul pemandu teksi warga emas dalam kejadian di Medan Angsana Satu, Bandar Air Itam dekat Georgetown , sudah ditahan polis, hari ini.

“Bertindak atas maklumat, suspek yang juga pengawal keselamatan itu ditahan di Jalan Macalister, Georgetown.“Polis turut merampas topi keledar yang dipercayai digunakan suspek bagi memukul mangsa semasa kejadian,” katanya kepada media, hari ini.Harian Metro melaporkan tindakan suspek yang memukul pemandu teksi berusia 80 tahun itu dengan menggunakan topi keledar gara-gara tidak berpuas hati dalam satu perlanggaran dekat Georgetown, pada 5 April lalu.

MISC appoints ex-minister Noh Omar as chairperson 9 kemalangan maut angkara pemandu mabuk Miss Universe M'sia says 2017 winner James' remark on US protests offensive

Suspek mendakwa mangsa melanggarnya, sedangkan mangsa menafikannya.Berang dengan mangsa, suspek tiba-tiba terus memukul kepala mangsa dengan menggunakan topi keledar.Video berkenaan kejadian, tular di media sosial dan mendapat perhatian warganet.“Siasatan mendapati suspek tiada rekod jenayah lampau dan akan direman bagi siasatan lanjut,” kata Soffian lagi.

Kes disiasat mengikut Seksyen 324 Kanun Keseksaan. Read more: Harian Metro »

Ini green tea hebat kalau ada geng je.. sembang kari NurMelanie1 Tangkap dia, jahat sangat 😞 Terbaik PDRM bertindak dgn cepat PDRMsia terbaik. Padan muka, bingai pi pukui org tua.. Haramjadah.. Nk tngok kesudahan crita ni..abg botak pkul cermin msuk penjara..yg ni hentam kpala lgi hebat😬😬 kasi hayun pula pada itu macha..

Itulah akibat baran tak bertempat. Semoga kejadian ini menjadi pengajaran kepada orang lain. Good job police.. Come on, fight like a man, why bully older citizen? Keling.. kalau tak menjerit, jelir lidah, mata terbeliak, naik tangan & pukul, sepertinya hidup mereka tak lengkap & sempurna. The courts shld send him to prison

Gudjob. Pukul pulak kepale die pakai helmet Kasi hapus la anjing2 jalanan macam ni supaya jadi iktibar kepada masyarakat. Ini bukan budaya kita. Rakyat negara kita saling hormat-menghormati. Geram betul dgn yg pukul uncle tu. 😡. Punca pergaduhan set aside, part pukul tu x boleh terima langsung Yezza!! Padan muka ko anjing..Yg bukan lawan nya di hayun helmet..

👍 👍 Bygkn uncle yg umo 80 tu ayah atau atuk kita. Kesiannya 😭 Yezza

Lelaki maki hamun penguatkuasa MBPP ditahangeorgetown Tindakan seorang lelaki mengeluarkan kata-kata kesat terhadap penguatkuasa Majlis Bandaraya Pulau Pinang (MBPP) membawa padah apabila dia ditahan pihak berkuasa, hari ini. Kenee

Daniella lali lelaki 'nakal'MELANGKAH masuk ke dalam bidang seni bermakna terpaksa mengorbankan privasi sendiri. Setiap perbuatan akan menjadi perhatian masyarakat dan jika tersilap langkah pasti akan menjadi kecaman ramai.

Lelaki patah hidung, Myvi rempuh balai poliskotabharu Akibat tersilap tekan pedal minyak, kereta dipandu seorang wanita merempuh Balai Polis Ketereh, Kota Bharu, pagi tadi. rabbunnys azimsyahis Myvi🤦‍♂️ mcm mana boleh parking depan pintu balai. melainkan orang yg di kenali.

Ingkar PKP: Lelaki Iran ajak polis bertumbukpetalingjaya Lelaki warga Iran bertindak menengking dan mengajak anggota polis bergaduh selepas tidak berpuas hati ditahan ketika sekatan jalan raya di Plaza Tol PJS 2, Petaling Jaya, semalam. Balik iran laa barua oii.. Kurang ajaq negara org dok buat lebih kurang!! Tangkap, hantar dia balik Apsal buat perangai khawarij ni Terpengaruh dengan Wan Faysal la ni

Lelaki mati disyaki dibunuh rakan sekolah | The Malaysian InsightMayat mangsa ditemui dalam keadaan berlumuran darah di tepi tangga di tingkat dua pangsapuri Bandar Sri Damansara, kira-kira pukul 1 pagi.

Lelaki mati dalam lokap di Bentong negatif Covid-19 | The Malaysian InsightBagaimanapun, hasil bedah siasat tidak dapat mengenal pasti punca kematian dan menunggu keputusan analisis toksikologi oleh Jabatan Kimia.