Petalingjaya, Polıs, Petaling Jaya, Dipukul, Pelanggan, Penghantar Makanan

Petalingjaya, Polıs

Lelaki cedera dipukul penghantar makanan, 5 ditahan | Harian Metro

#PetalingJaya Seorang lelaki cedera dipukul sekumpulan penghantar makanan di Sungai Way, di sini, hari ini.

11/6/2021 4:06:00 PM

PetalingJaya Seorang lelaki cedera dipukul sekumpulan penghantar makanan di Sungai Way, di sini, hari ini.

Petaling Jaya : Seorang lelaki cedera dipukul sekumpulan penghantar makanan di Sungai Way, di sini, hari ini.

Read more: Harian Metro »

Chickens, cows, apartments offered up in Asia's vaccination lucky draws

BANGKOK (Reuters): Chickens, cows, paid leave, even a million-dollar apartment, these are the prizes on offer from Thailand to Indonesia to Hong Kong for those who get vaccinated against Covid-19 as nations across Asia combat vaccine hesitancy.

Penghina agama dipukul penghantar makanan...itu tajuk sebenar. Malangnya editor mmg nak jatuhkan maruah Melayu..anjing Harian Metro dan macam media zionis laknatullah Mana pemuda umno johor PemudaUMNOJohor PUMFACEBOOK Kes rusuhan di Batu Pahat di offer utk bantuan guaman. Yg ni takmau bantu ka? Lelaki tu gila, mabuk ketum.. Ckp mcm xde agama, org kristian pun x letak nama dia anak jesus, org buddha x letak nama dia anak buddha

Main2 dengan agama & hina agama orang mana boleh! Itu kurang ajar atau dah gila namanya! Tak sangka kat Malaysia ni masih ada orang yang gila macam tu! Kalau kita hina agama dia macam mana, kaum dia marah tak! Patutnya tajuk,, 'SEEKOR BABI DIPUKUL SEKUMPULAN PENGHANTAR MAKANAN KERANA MENGHINA AGAMA ISLAM. '

Kalo lahanat tu x mulakan dulu.. Bendew ney x kan jadi.. Mmg silap org lah ko nak ajak main Deluge of clickbait and uncanny headlines. Fix that. Jgn buat main hal agama Elok dihajar begitu, Kalau diam disaat agama dihina siapkan saja kain kapanmu kata Buya Hamka... X pukul nnt naik lemak plak. Suka2 provoke.

JAS tutup kilang elak pencemaran air Sungai Kim Kim - Utusan DigitalPemeriksaan lanjut di premis terbabit menemui sejumlah 796 buah bunghole drum yang mengandungi glycerin pitch yang diletakkan di merata tempat tanpa kawasan penstoran khas. ada kah jas johor ambil tindakan terhadap pemilik syarikat haram.

LOL.. kena lihat agama siapa yg kena hina. Kalo Nons tu, ok je. Kalo... jeng jeng jeng.. So mana videonya? LimYiWei4MY Admin harian metro pon bagi tajuk tak telus, macam ni ka etika kewartawanan? Kalau dah HINA AGAMA ISLAM, melampau la. Aku tengok video tu orang tanya dengan softspoken yer kenapa hina agama Islam respon dia main2 memang makan penyepak ler

Ini siram petrol diri sendiri Sesungguhnya mengajar itu ada berbagai cara. You deserve it You play stupid games, win stupid prizes. Next! Pkul je..tkya tkut polis...

Body in Sungai Kinta – 5 charged with murderPolice are also seeking the help of Harjit Singh Terlok Singh and M Muralitharan with their probe. FMTNews Murder Kidnap Ipoh

Ni masalah dlm pelaksanaan food delivery, identiti penghantar kena telus, tapi identiti pemesan xtelus pun xpa, apa pun blh, masalah ni dr time e-hailing Tajuk berita pon, bagi la tajuk yg betul² kena dgn situasi, nampak macam rider je kaki pukul ha. 'Balasan kerana mengaku anak Tuhan' ke. 😐 kalau x di ambik tindakan mcm abam rider ni rasanya mngkin lagi byk la yg kurang ajar hina islam ni

Its easy to say jgn ambil tindakan melangkaui undang2 until it happen to yourself. Tahniah rider. Ajar cukup2 Mana tak pukul nya kalau macam ni gamaknya 😅 Inilah yg dinamakan Bodoh Bodoh Isteri Pukul je bang rider. Biar mampos pun xpe X bebunyik ape pun kalu kte x dicuit……..hari makin hari makin menjadi2

Penghantar makanan maut rempuh pacuan empat roda | Harian MetroSungaiBuloh Seorang penghantar makanan maut selepas motosikal yang ditungganginya merempuh belakang sebuah kenderaan pacuan empat roda di Jalan Subang-Sungai Buloh, di sini, hari ini.

Lelaki ditahan bersama satu kilogram syabu | Harian MetroMelaka Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) negeri Superintendan Zulkiflee Rashid berkata, suspek berusia 25 tahun itu ditahan ketika melalui sekatan jalan raya (SJR) Covid-19 di pintu masuk plaza tol berkenaan kira-kira jam 9 malam. Pehh..dah terbayang2 tali bdk ni 😁 Tu dia sampai sekilo syabu sah kena gantung

Lelaki mabuk ditahan rempuh SJR | Harian MetroGeorgetown: Seorang lelaki berusia 57 tahun ditahan kerana merempuh sekatan jalan raya (SJR) berhampiran Lebuh Raya Tun Dr Lim Chong Eu di sini, jam 8.30 malam semalam.

3 lelaki ditahan curi elektrik untuk aktiviti Bitcoin | Harian MetroAlor Setar: Polis menahan tiga lelaki yang disyaki terbabit mencuri arus elektrik dan aktiviti perlombongan mata wang digital (Bitcoin) di sekitar Baling pada Ahad dan Isnin lalu. How can Muslims be expected to prosper and reach at the top of the chain when they have abandoned The Path of The Prophet Muhammad Pbuh? Find out more at When the end of time approaches, the dream of a believer can hardly be false. The dream of a believer is one of forty-six parts of prophecy and whatever is from prophecy cannot be false.Visit for more