Tokyo 2020, Judo, Olimpik Tokyo, Tokyo2020, Xnstp, Mohamed Abdalrasool, Tohar Butbul

Tokyo 2020, Judo

Lagi atlet judo 'tak sudi' lawan peserta Israel | Harian Metro

Tokyo: Atlet Sudan, Mohamed Abdalrasool sanggup menarik diri daripada Olimpik Tokyo berbanding berdepan lawan dari Israel, Tohar Butbul sekali gus muncul atlet judo kedua meninggalkan temasya itu kerana tidak mahu bertemu lawan dari Israel.

27/7/2021 4:06:00 AM

tokyo2020 Atlet Sudan, Mohamed Abdalrasool sanggup menarik diri daripada Olimpik Tokyo berbanding berdepan lawan dari Israel, Tohar Butbul sekali gus muncul atlet judo kedua meninggalkan temasya itu kerana tidak mahu bertemu lawan dari Israel.

Tokyo: Atlet Sudan, Mohamed Abdalrasool sanggup menarik diri daripada Olimpik Tokyo berbanding berdepan lawan dari Israel, Tohar Butbul sekali gus muncul atlet judo kedua meninggalkan temasya itu kerana tidak mahu bertemu lawan dari Israel.

Read more: Harian Metro »

Unimap becomes first public university to conduct research on hemp cultivation

ARAU (Bernama) - Universiti Malaysia Perlis (Unimap) has become the first public university in the country to conduct research on hemp (a member of the cannabis sativa plant) as an agricultural product with the potential of being economically developed in the future.

Satu dunia membenci israhell laknatullah... Sampai ke sukan pun org x nk lawan dgn dia.... Pembawa malang betol la israhell laknatullah ni... bagus la tu tarik diri , mungkin sbb abdalrasool takot ada kepala cabut Fuhh bayangkan kau menang tanpa maruah pergh hahahahaha Patut lawan kalahkan dan menang emas utk kite Muslim

Tanda protes....save Palestine Dari gambaran ini, atlet Sudan nmpknya lebih BODOH drp PM Malaysia!! Apakah kesalahan peserta Israel ini? Kalau betul2 berani, pergi cari Netanyahu!! Buat apa lepaskan geram kpd peserta Israel ini? Dia mangsa keadaan!! Jgn krn kezaliman Netanyahu, semua rakyat Israel di salahkan!

Israel sudah jadi world pariah! Nitip min, captain Tsubasa kearifan lokal, full video my youtube Chanel Lepas tu nanti dia senang2 je. Menang gold medal. Lawan je lah. Belasah dia kaw2 maalu siel jd israel🤣 Menang tanpa bertanding..shameonisrael

Reezal seru terus sokongan pada atlet negara di Tokyo | Harian MetroKuala Lumpur: Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Reezal Merican Naina Merican berharap seluruh rakyat Malaysia terus memberikan sokongan kepada barisan atlet negara yang masih meneruskan perjuangan di Sukan Olimpik Tokyo .

Tindakan yang betul... Israel mana pernah wujud.. jadi tidak perlu berlawan dengan negara yang tidak wujud. Respect salute Exactly haha IsraelApartheid maalu siel jd israel🤣 Bantu tonton yuk kak, jangan lupa like juga ya, makasih sehat semua 😁👍👍 Mad respect to him Ni kalau israel dapat pingat emas sebab smua atlet tarik diri mesti depa bangga padahal stu dunia gelakkan depa😂😂😂😂

O objetivo das olimpíadas sempre teve o potencial de unir povos e nações por meio do esporte. Nem isso existe mais. O ódio ocupando todos os espaços. Tokyo2020 Kalu aku, aku belasah yahudi tu kaw2, but I respect his decision x nak kotor kan tgn dia ngan body fluid si yahudi karat

Atlet paling seksi bakal gegar Tokyo | Harian Metrotokyo2020 Apabila Alica Schmidt turun beraksi di atas trek pada Sukan Olimpik 2020, dia bakal menerima sokongan padu peminatnya di Jerman.

Respect ✊ Kalau aku memang aku target muka dan rusuk jew, memang aku kerjakan cukup2 si tora2 israhell nie Tak faham. Judo kot, dibolehkan pukul.. bila lagi? Terbaik❤️❤️❤️ Be proud ❤️🤺🇵🇸 a true gold medal for sudan Hantar malaysia..kite lawann tanda kite ada kuasa melawan Rugi tak lawan...elok peluang ni lah boleh hentam sampai disqualified. Kecik besor kecik besor gua tengok lambang bintang bucu enam ni.

Hahahah..respect habis kat mamat ni..👍🏻 FreePalestine Sepatunya bantai kasi lembik bukan tarik diri.

Olympics-Tokyo Games organisers report 16 new Games-related COVID-19 casesTOKYO (Reuters) - Tokyo Olympics organisers on Monday reported 16 new Games-related COVID-19 cases, bringing the total number since July 1 to 148.

I mean 😂 israel is not country.....terorist race n country!!!!! Lain kali kalau jumpa depa ni, belasah ja betul2...this is the right time.. This is another athletes herd stupidity in Olympic. Bodoh dan memalukan. Bodoh mau mencampur-campurkan sukan dengan political issue. respect. freepalastine ✊🏽 Yes. We must normalize israel is not a country.

NanaAmalinaOnly IdoDaniel koyak tak Kotornya Israel tkde sape nak lawan dengan dia 😂 Israel ni bkn sebuah negara. Negara masih jajah palestina.

Olimpik Tokyo 2020 | Harian MetroHarian Metro memaparkan berita terkini di Malaysia dan luar negara hari ini. Harian Metro publishes daily the latest news from Malaysia and around the world. Kealpaan, kecuaian dan kebendaan yang menyebabkan kejatuhan umat Islam dan Islam, lalu menyebabkan kemurungan dalam masyarakat. Mimpi Muhammad Qasim membawa harapan kepada orang-orang yang beriman bahawa pertolongan Allah untuk Islam tidak jauh. Ikuti Badminton pukul 6 bukan 4 ½. Adakah anda tahu, HABBATUS SAUDA MAMPU MENINGKATKAN IMUNISASI BADAN? Jom follow gammasupplies untuk info lanjut

Syabas .. anda tetap wira Nanti mamat ido quote kata hate win lol bg aku baik belasah mamat israel tu ... lagi kemenangan moral.... (bg aku ler) Takut la tu...kikiki..dah penat berlatih, lps tu tarik diri, berani ke namanya... sedarlah skit israel wei ko bukan negara pon..tanah yg ko dduk pon curi tanah palestine

Salute Knp xlawan.. belasah je habis habisan... Ni je peluang yg Ada... SavePalestine Scared to lose so don’t even attempt the match? Sad and embarrassing for athletes being used as political pawns. geli nak lawan israhell... lagi pun easy win.. buang masa tenaga nak lawan Abdalrasool be like: Who are you? Where's Palestine athlete

Tokyo Olympics: Ledecky bounces back to lead pack into 1,500m free final | Malay MailTOKYO, July 26 — Ultra-fit Katie Ledecky powered through a major physical test today, backing up from missing gold in the Olympic 400m freestyle to post the quickest time in the 200m heats and the fastest into the 1,500m final. The American great was upset by arch-rival Ariarne Titmus over 400m,...

Mesti dia ingt dia kuat smpai opponent tarik diri...padahal... Palestine is more important SavePalestine Dalam Islam, mimpi yg benar telah mempengaruhi perjalanan sejarah. Hadis-hadis juga menunjukkan bahwa Nabi Muhammad SAW menyatakan pentingnya mimpi apabila mendekati hari Kiamat. Muhammad Qasim telah melihat banyak mimpi untuk masa depan umat Islam. Lawati

📈📈📈 Kenapa la tak sertai. Bukan senang nak dapat peluang belasah yahudi laknatullah ni.Kalau belasah depa di Juruselam atau Palestine sudah tentu kena tembak.Kalau main badminton boleh la tarik diri. Laa ruginya...penat je training bertahun2..ptt lawan je belasah cukup2 Israel tu..kan lg baik Respect to Mohamed Abdalrasool. Olimpik hanya untuk yang ada negara. Israel celah mananya negara. Tanah pon curi dari Palestin HAHAHAHA.

Pocket Rocketman beds in after arrival in Tokyo | New Straits TimesNSTsports The duo wasted no time in testing out the structural rigidity of the Games' much-talked about recyclable beds in a light-hearted video shared on social media. Olympics Tokyo2020 TokyoOlympics