Ku Li doesn't want to sit with 'kerajaan gagal', asks to change seating

Ku Li doesn't want to sit with 'kerajaan gagal', asks to change seating

27/7/2021 8:44:00 AM

Ku Li doesn't want to sit with 'kerajaan gagal', asks to change seating

I was never a supporter of the PN government, he says in a letter to the Dewan Rakyat speaker.

Read more: malaysiakini.com »

Unimap becomes first public university to conduct research on hemp cultivation

ARAU (Bernama) - Universiti Malaysia Perlis (Unimap) has become the first public university in the country to conduct research on hemp (a member of the cannabis sativa plant) as an agricultural product with the potential of being economically developed in the future.

Yes...you are right. Kerajaan gagal is just like the Covid 19 must be avoided. Yakah?Siapa yang gaggle, rakhal bertanya? KU Li duduk mana tempat pun bukan ada effect. Org tua ni cuma relevan di gua musang je. Itu pun sebab org gua musang ni mungkin kesian Opportunist ....U are not needed in any camps Is he still relevant

umnopartirojak Kuli dah sembuh daripada sakit keliru selepas divaksin semalam dalam dewan. Good choice Najib bila lagi? NajibRazak Baik tukar nama tu dulu....nama pon len mcm Nak drama apa ni

Flamboyant 'flamingo' Li hoists China's second weightlifting gold | New Straits TimesNSTsports LiFabin made it two out of two gold medals for China in weightlifting at Tokyo2020 when he saw off the brave challenge of Indonesian veteran Eko Yuli Irawan in the men's 61kg class. Olympics TokyoOlympics 🏋️‍♂️🥇🇨🇳 LiFabin 李发彬 获男子举重61公斤级金牌,93年1月15日丙申身弱无根,妙在丙火太阳,坐下食神生财财生杀壬水杀旺,映照太阳光辉主人聪明灵气旺相发达。 Tokyo2020 Olympics Olympics2021 TokyoOlympics OlympicGames Koi DaociusYu Taoism follow4follow follow 相互フォロー 팔로우

KarTun & KuLi - pasangan geriatrik Malaysia thorbaek 😝 That is good move. Walk the talk! Ini baru betul, Bagan Datuk dan Pekan bila lagi nak pindah tempat duduk. Tak kan dalam media saja, berani cakap. Cakap mesti dengan diikuti tindakan, macam Ku Li. Orang tua ni sapa? Tak ada effect apa pun kan kalau dia tak join parlimen tu.

Masa sapu duit bertahun tahun Masa BN duduk sekali je ada voice out ? Ini kira pengkianat kah hero ? 😅 ubah je la.. duk kt luar dewan pn takpe Duk atas riba Tun M laaa Does it matter

Kerajaan bukan gagal tapi belum berjaya, kata pemimpin PAS | The Malaysian InsightParti Islam itu setidak-tidaknya akan tetap dapat sokongan daripada penyokongnya yang faham realiti sebenar. PAS ni memang sejak azali bangang kjaan telah berjaya uruskan pandemik 19 ini dgn menjadikan Msia antara top 5 paling terkesan di dunia. janji ada ayat ' berjaya' kasi pak2 lebai puas hati. Sebab tu lah kita kena tau beza antara mengagamakan politik atau mempolitikkan agama

Sebbaik comey..alololo mucuk muccuk Orang Umno. Period. He just grew a pair, unlike the other eunuchs, who only know how to mumble on FB At least he stand for his principles that the govt is failed.. tengkurazaleigh Duduk kat gua musang je la kau Making noise to get offer from PN. Typical bankcrupt politicians

first time act like decent human being Quit Umno then start talking, else you are still part of the KerajaanGagal gang! He looks like Paddington bear

Mesin oksigen untuk hospital di Kedah masih mencukupi | Harian Metroalorsetar covid19 Kerajaan negeri menafikan dakwaan mesin oksigen tidak mencukupi di hospital kerajaan di Kedah berikutan kes jangkitan Covid-19 semakin meningkat 'Kemudian aku membersihkan seluruh Pakistan dari segala macam kesyirikan dan kemudian aku memberitahu orang ramai bahawa Allah dan Muhammad s.a.w telah menunjukkan jalan yg benar melalui mimpi sehingga anda semua harus mengikuti jalan itu' -Muhammad Qasim- Boleh siasat kes ni ?

Tepi jamban Pondan Hello agong. Tunggu apa lagi? Dissolve Parliament and declare MAGERAN Government now before another 8,000 die because of your Pas-Umno-BN-Bersatu mafia politicians arrogance. Save lives agong. Duduk dengan Speaker ngam? 😂 duduk rumah Packcik ini pandai wayang, standard Oscar! Ku Li tetap cooli

Bravo! Are you okay Ku Li? Do you really have the guts? Duduk aje dgn Tun

Jangan salahkan Kerajaan PN isu doktor kontrak - Utusan DigitalTIMBALAN Yang Dipertua Pas Johor berkata, ia adalah satu masalah yang timbul akibat kesilapan perancangan kerajaan terdahulu sejak 20 tahun lalu di bawah Perdana Menteri ketika itu, Tun Dr. Mahathir Mohamad. Tunggu respon drp atok chedetofficial Legasi kesalahan lampau bukan alasan untuk tidak menanganinya sekarang. Dunia dipenuhi dgn kesalahan lampau tapi ia perlu dan telah bangkit menjadikannya livable for future generations.

Cepatnya Ku Li minta tukar tempat duduk😂 duduk saja kerja tiada.. gaji tatap masuk Aiyoh. You already have those plastic panels and are sitting at least 1 feet apart. Malaysian parliament is like too lux. Should just be benches 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kini seluruh Lembah Klang adalah ICU, kata ahli Parlimen Klang | The Malaysian InsightKegagalan kerajaan menangani masalah kekurangan bekalan oksigen, katil dan keperluan perubatan menyebabkan ramai terkorban.

Kerajaan perlu tampil dengan pelan komprehensif isu doktor kontrak - Utusan DigitalWajar menunjukkan empati yang mendalam terhadap desakan pegawai perubatan muda terbabit. semua nak jadi hero, dulu semasa memegang jawatan tak terfikir semua tu,