Ketua Polis Negara mati ditembak dua lelaki - Utusan Digital

Ketua Polis Negara mati ditembak dua lelaki

8/6/2021 4:49:00 PM

Ketua Polis Negara mati ditembak dua lelaki

Ketua Polis Negara mati ditembak dua lelaki

Allahyarham meninggal dunia dalam perjalanan ke Hospital Besar Kuala Lumpur kira-kira pukul 8.30 pagi, dalam tempoh 10 minit selepas beliau ditembak beberapa das di persimpangan Jalan Tun Perak dan Jalan Raja Chulan sebelah bangunan Lee Yan Lian.Kejadian itu merupakan pembunuhan yang pertama ke atas orang kenamaan dalam sejarah negara dan pembunuhan ke-14 berlaku di Kuala Lumpur pada tahun itu.

Kisona beats Jin Wei to win Spanish International Challenge Health Minister: Emergency Ordinance enhances Health Ministry's capability to contain pandemic Kerajaan kaji pendekkan dos kedua AstraZeneca | Harian Metro

ANTARA PERISTIWA LAIN YANG MENARIK Read more: Utusan Online »

Remand extended for cosmetics entrepreneur, friend in sexual grooming case

​​​​​​​KAJANG: Police have extended the remand order on a cosmetics entrepreneur and his friend for alleged sexual grooming and obscene communication with minors.

Vongok.. Aduhh caption pon jem2 xpa la buat la cam na pon Click bait. Yang menulis ni sgt tak bertanggungjawab Tersinggah plak..hare btl..rupanya main tarik trafik Terkejut juga..tpi bila dah baca..peristiwa lama pula...😇😇😇😇 Not funny at all!! Just imagine family members our current CPO baca? Sejarah kalau tak buat gitu orang tak baca. Saya ternampak tajuk ni saya dah tahu kejadian ni sudah pasti tak lain tak bukan berkenaan dgn KPN Abd Rahman Hashim yg mati ditembak bandit.

Macam mana nak report penulis tajuk berita ni. PDRM sila siasat penulis ini, ada unsur mengganggu kedamaian negara.. Penulis sampah. Dulu pnya utusan yes.... Skrg pnya utusan takde klas langsung. Maaf lah. Saya dibesarkan dgn utusan sejak 1970 sekarang dah ke BERITA HARIAN.... Ni antara tajuk berita yg tak beretika

Ketua kumpulan Boko Haram dipercayai bom diri sendiri - Utusan DigitalMeletupkan bahan letupan pada dirinya sendiri selepas pertempuran antara kedua-dua kumpulan.

Nasib tak melatah sempat tengok pic bawah tu.. PDRM sila siasat. Menyakitkan hati , tidak bertanggungjawab dan tiada etika penulisan dan penerbitan. Terkejut la aq gila....🤬🤬🤬 Aihhh luruh jantung aku baca caption. Seriously? Kenapa buat tajuk macam ni? Gila babi ke? Terkesima Tiba2 Baca Notification Jung nnulih bodo..buat ore jadi keliru.. X semaxx xpo..asal jange bodo sow kkaro jah..

Tajuk artikel memang mengejutkan.. Rupa2nya.. Emm... Terkejut saya ...aduiii kenapa caption macam ni.. Ni cerita lama. Apa tujuan sebenarnya dipapar kembali?. PDRM bertindak.

Bekas suami Anju ditahan polis didakwa buat ugutan - Utusan Digital'Pelakon itu (Zarina Anjoulie) mendakwa menerima pesanan berunsur ugutan daripada bekas suami bertujuan untuk mengaibkannya di media sosial. '

Harey toi Caption kau mintak kaki Apa ni? Anjir. Yg lama punya, tertipuuu Caption yg sangat tidak bermaruah n tolol You guys are disgusting! Dafag terkejut aku Totally misleading and irresponsible individual that came up with such statement. 🤣🤣🤣 Bahaya kalau sekolah x tinggi Tapi buat pandai Woooo... Apa ni tulis mcm ni

Polis cadang batal kompaun 31 pekerja tidak kemas kini MySejahtera - Utusan DigitalPolis cadang batal kompaun 31 pekerja tidak kemas kini MySejahtera Ini pun nk kena cadang Teruslah ambil tindakan...pantass buat lah kemaskini auto..App lain boleh suruh kita update,kenapa mysejahtera xboleh?sbp app free ke? Cuba mudahkan.. Rakyat

Apa benda la letak caption macam ni.. nak makan pun nyaris tercekik.. Terkejut mak..sekali paper kuning zmn bila ni🤣🤣 Tolong perhatin dengan apa yg ditulis sebagai tajuk.... Really misleading and irresponsible title. Please be more sensitive and responsible. Its a shame you guys are practising click bait.

niat untuk menghuru-hara kan negara. Bahaya orang macam nih di biarkan.harus di ambil tindakkan pdrm mkn bukitaman Hati2 memancing. Takut nanti joran tak larat... mental agak nya si editor ni! Terperanjat aku Jubur masam Agak2 la. Lapar perhatian ke apa buat tajuk mcm ni. Igt kejadian baru berlaku. Tak bertanggungjawap betul.

Terkezut sey....😮

Hantaran tular polis kompaun disiasat - Utusan DigitalInsiden berlaku apabila sepasukan polis dari Balai Polis Hulu Kelang menjalankan Pemantauan Ops Covid-19 PKP 3.0 di Trek Joging Jalan 1 Taman TAR, Ampang dan mendapati lebih kurang 30 individu sedang berjoging. Saman terbaik pdrm,dah nama pkp penuh sibuk nak berjogging jugak,suruh kilang tutup pembinaan stop kerja dulu,dia plak yg tak pandai nak berfikir rupanya. Walaupon kerajaan bagi berjogging tapi janganlah kita nih lupa skrang pkp penuh,kita kena kawal diri kita.

Tangkap org ni prdm Omg, why did you use this type of caption especially during this time. Not good you know. Kepala bana admin ni. Hang tau kan, tajuk tu akan keluaq kat noti kan? Mesti orang ingat cita baru. 🤦🏻 Kebodohan penulisan yang tak ternilai... clickbait sangat nihhh..terkejut aku! Allahu Akbar..terkjut sgtt..

tajuk tu mngundang btul....😬😬 Terkejut nye... Tulis la hari ini dalam sejarah.. caption anda kurang bijak Editor Umonline ni tak pergi sekolah ke ? Hilang creativity penulisan dan arah ...masuk categories media bakul sampah...

Geng Nicky: Polis tunggu laporan Bank Negara, kata Ayob KhanKetua polis Johor itu memaklumkan kes terbabit melibatkan banyak transaksi peribadi, syarikat dan siasatan memakan sedikit masa. FMTNews Polis Nicky AyobKhan Tuan Ayob. Mungkin dalam kes begini. Satu task force terdiri dari bbrp pihak spt, jab polis komersil/ jenayah, bank negara, AG , perlu duduk semeja dan siasat secara terancang sekaligus. Kadang birokrasi ni susah juga.

Caption sabagini kurang Bgus .. panelist’s kla nak cari mkn biarlah Halal... Nnti masalah Hidup pula Nnti 😅 sakai dohh Penulis bodoh tak pergi sekolah terkejut mak baca tajuk nih Hahhaha.. Jenis yang suka baca tajuk saja.. Mmg sah kantoii... Next time, don't judge the book bt its cover. Reading is the windows to the world.

PolisDirajaMsia Buat captions jgn pikir nk untung saja Arikel yg sgt mengelirukan. Bodoh editor surat khabar ini !!! Tulis lah tahun berapa dan KPN ke berapa ! patut disiasat artikel ni..mengejutkan orang

Ketua Menteri mahu PPV tubuh pasukan pemanggil | Harian MetroMasjid Tanah: Ketua Menteri Datuk Seri Sulaiman Md Ali mahu 16 pusat pemberian vaksin (PPV) di negeri ini menubuhkan pasukan sukarelawan pemanggil penerima vaksin Covid-19. Soon a time will come when Pakistan will prosper, and then Muslims across the world will travel to Pakistan and rebuild Islam. Muhammad Qasim’s Dreams foretell the future of Muslim ummah. When will this time come? Learn more at

MIN... EDIT BALIK CAPTION! Boleh buat rakyat jd huru hara sbb caption cmni Kita tidak sepatutnya memaaf kan bangsa komunis ini Dan members kerakyatan kpd mereka sbb mereka ini telah mmbunuh ramai org kmpong khususnya melayu Boleh didakwa ni...mengemparkan...jgn lah nak like beribu...sanggup buat caption macam ini...sila betulkan balik...

Mcm ada cubaan nak membunuh KPN je... Tiba tiba ada naik kisah silam secara tiba tiba. Xde akal caption... Kerja komunis dahulu,komunis sekarang pun sama saja dengan dulu klikbait.. bese la Masok je notification ni, aku dah terkejut…apa motif caption camni?! Bodoh tweet nih..buat tperanjat aku je... pdrm

sawan kobit yg pertama tulis artikel ni

Terkezut gue Dislike Penuli tak bertanggungjawab Patut diambil tindakan Buat tersentak saja. Baik xde sakit jantung. Agak2 la nk cari populariti Bodoh punya penulis ni.! Terkejut ambo.. Rupa2nya citer lamo.. Jgn buat org ramai resah gelisah.. Gilo btul.... Ni pepagi mintak maki ke canner. Buat tajuk tu mcm zion_is.

Kepada yg suruh publish berita ni, kau memang takde integrity, attention seeker pdrm berita yg mampu menimbulkan masalah Agak² lh uiii nk buat Tajuk apa maksud n tujuan awk?

Teruk benar headline macam ni. Dah tahu org Malaysia suka baca headline sahaja. Nanti mesti ada laporan polis siasat niat sebenar penulis/editor. Nak minta kena maki jemaah ke apa..bodoh Ye , terkejut juga Tepat sekali.... Aduh.. captionnya ini..🤨🤨🤨🤨🤨 Viral berita yg menyesakkan nafas Journalism at its bangang finest

Bodoh la kau caption mengundang..setan Xda etika langsung!!!!! For those yg cuma baca headline,akan kelam kabut buat kecoh.. agree spttnya penulis mentioned KPN keberapa or ltak jgak date bila.. not only instafamous gila like, seems like this wartawan pun sama Manusia diberikan akal untuk berfikir.. Renung renungkanlah 🤗

Bodoh punya caption. Yg bagusnya baru bangun pagi tengah mamai jadi segar sebab terbaca di notification bar. Tak tau' tah apa-apa yang nak di ceritakan... Kalau nak detail klip di keratan berita utasan malaysia tu.. Ini berita benar pada tahun 1974 Bingkui punya tajuk. Syukur baca dulu. Kalau xriuh sekampung

Ramai kena scam 😑 Celaka betul. Bederau darah aku bila keluar kat notification Akhlak anda terlalu rendah. Tetapi anda bukan seorang yang bodoh Anda memang seorang yg dungu dan moron. Buat title: sejarah ke dalam kenangan ke.. ingat berita terkini.. cincau betul Tajuknya pun dah problem..Click bait..

X pasal² kena maki berjemaah.... pdrm sila buat siasatan keatas penulis utusan online ni.berita palsu dn berunsur ugutan. Agak² la nak clickbait pun..this is not a funny thing.. aku agak penulis ni punyai banyak saingan di pejabat. Terkejut. Rupanya cerita lama. Berita tahun bila ni bru nak keluar. Skrg dh thun 2021 la.. kabar ko dok. Doh la buat caption gtu. Wt kejut rakyat jah.

Terkejut aku....masih ada lagi tajuk2 berbentuk spekulasi dan ada unsur ugutan. reportercincau Level journalism murah. Caption longlai... tahun berapa wei? Caption sepatutnya bekas ketua polis negara atau mantan ketua polis negara bukannya ketua polis negara

Terkejut saya😳 agak2 arr nak letak tajuk utama pun..myirap darah ingat KPN skang..aihhh Memang bodoo...sesak nafas aku baca tajuk macam ni...grr... terkejut awal pagi terus buka Twitter, takde caption lain ke? pastu newspaper pun hanya boleh baca tajuk, tulisan dan date pun tak jelas.. apa motif caption mcm ni? pdrm ini boleh menyebabkan kegentaran awam dan menimbulkan kekeliruan kepada orang ramai.

Mati2 ingat kes tbaru..silap tajuk tu..jgn org ngelupur pagi2 ni bleh x Tajuk berita tergantung mintak maki kt admin pg2 ni ke apa. Mak ko hijau Caption yg kurang bijak.🥴 Arr jengg Nak tarik trafik otak kna cerdik,jangan tunjukan kebodohon sampai org x suka. integrity tu penting. Eee tkejut la..nsb baik tgk komen2 dl.. Allahuakhbar 😑

Bongok la. Aku bangun tidur tengok caption mcm ni keluar di notification. Boleh kena sakit jantung woo Terkejut saya pada mulanya Caption nak tarik perhatian, sekali buka,rupanya cerita lama daaa..Kenapa tak cakap ketua polis Uganda.. Ala bangang nya caption.. elok la di report kat polis baru ada akai. Sial betul... ini btul utusan malaysia kr? Takkan la Utusan Malaysia terpaksa nak kena cari publisiti sampai mcm ni. Mmg ini bukan hoax tapi sejak bila tweet kisah sejarah mcm ni. Siapa yg bertanggungjwap tweet ni mestilah di laporkan kerana timbulkan keresahan

Tajuk bodoh..dengan x tulis tahun bila main tulis je mcm tu..nk tarik perhatian pn agak2 la.. Yang menulis caption ini kena fikir secara bijak....jangan kerana nak tarik perhataian...buat caption mengejutkan orang...saya sangat terkejut...agak² la. Aduh.... tak bertanggungjawab langsung la. Cam ni ke bagi caption... 🤦🏼‍♀️

pengarang tajuk ni terpelajar atau tidak.. saja tanya..

Irresponsible caption. Hok zaman bile ni. Base guh la Editor Xde otak ke ape ni..Title bagi orang panik..kalau jenis baca tajuk je xpasal2 jdi crita tokok tambah.. bodo punya editor Bikin terkejut terbaca tajuk besar😤 Boh la tahun kejadian. Buat terkejut je. 🤨🤨 dcadangkan utk buat report polis... ada unsur ugutan

Giler... kejut aku tgh duk msok2 terbaca caption ni... huhuhh... 🤬 Jadah pnya caption

Caption kau macam mendoakan KPN skrg ni...buat caption mcm xda otak Caption murahan.. Cuba la berintegriti sikit Desperate sgt ke sampai misleading mcm ni title? saje ni tejut oyot Memang tekejutlah ingankan kpn yang baru. 😳😳 salah bacuh nii..dh ckp dh 1 botol 1 tudung Babi scamm gile ke apa tajuk pun... Tulisan ni ada berunsur ugutan sebenarnya...sila siasat individu yang menulis artikel ini segera PDRM

4.20 am cerah mata tgk caption.. Bodoh n bangang jenis penulis otak tak betul...Kalu Islam ianya tak beriman.. Terkejut dibuatnya... Yg tulis caption pon bleh tahan jgak bangang tengah main game words,sanggup aku stop sebab artikel ni..Next time tulis KPN ke brape.. kenapa tak tulis caption Admin Utusan Online mati kena gigit anjing...bikin hal lah ko min....

Tak beretika tulis tajuk Serius la caption. 4:00 a.m pulak tu. Aku bangun nak pi toilet je pun. Bengong nyaaa Ini cite Zaman Jahiliah lagi ya allah terkejut aku awal2 lagi dh dpt tweet mcm ni...tak lawak do

Yang tulis caption pun boleh tahan jugak sakit,tulis lah elok elok.kawan baru nak tido tgok caption dia auto segar. bongok... ak rela stop cite korea semata2 ini🙄🙄 Penulis Caption yang saya rasa paling rosak otaknya . caption anda kurang cerdik, jgn sbb nk tarik trafik, buat caption sebegini.. mana etika?

Terkejut den. Bodoh!!!! Kuajaq..! Pkl 3:46 pg terbaca nih. Lari deras jantung sy tau! Serius terkejut baca tajuk..ingatkan KPN yg sekarang..kot ye pun tulis la tahun kejadian..pebenda laaa.. tekejut my heart.. ingatkan..!?🙄🤔

tak kelakar buat caption camni. rasa takde berita pasal KPN kena tembak arini 😤 Tkjut awok di buat nye Boo shame on utusan 👎🏾👎🏾 hampir gugur jntung aku keluar kt noti . taik btl Terkejut saya dpt notification ni td. Hishhh Tentu pdrm kurang selesa dengan tajuk begini 😮🤔 Lagi rakyat dok sokong dap.puak2 komunis Dan pengkhianat saja sokong puak2 dap komunis anjing.sapa sokong dap Tu dialah komunis Bandar Yang Ada sekarang.tgok 22bulan mereka menajadi kerajaan.sampai raja pun mereka nak hapuskan.sikit2 sistem perlembagaan negara mereka ubah.

Kalau jadi sekarang maknanya yang jadi KPN bukan 'budak kita' Yang menulis caption ini kurang bertanggungjawab. Tentu lebih elok jika ditulis KPN ke berapa atau pada tahun berapa innalillah hi wa Inna ilaihi raajiun