Kotabharu, Delta, Kelantan, Wanita, Baru, Dr İzani, Varian, Covid019

Kotabharu, Delta

Kelantan kesan kes pertama varian Delta | Harian Metro

#KotaBharu Kelantan mengesan kes pertama varian Delta membabitkan seorang wanita di Pasir Puteh yang disahkan positif dua hari lalu.

25/7/2021 10:03:00 AM

KotaBharu Kelantan mengesan kes pertama varian Delta membabitkan seorang wanita di Pasir Puteh yang disahkan positif dua hari lalu.

Kota Bharu: Kelantan mengesan kes pertama varian Delta membabitkan seorang wanita di Pasir Puteh yang disahkan positif dua hari lalu.

Read more: Harian Metro »

Genting, Tioman and Melaka shortlisted for proposed travel bubbles, says Nancy Shukri

KUALA LUMPUR: Following the success of the Langkawi travel bubble, domestic tourism will soon be allowed again, tentatively on Oct 1, at three destinations – Melaka, Pulau Tioman and Genting Highlands, says Tourism and Culture Minister Datuk Seri Nancy Shukri.

Start dah... Ni akan menjadi tarikh keramat buat Malaysian.. Bagus la nak balik sambut hari raya Aidiladha ramai² lg kan ... Pade muko mu Tulah tak bagi balik nak balik juga kan dh kena padan lah muka bodo Kalau betui tu raya hj tu.aiiii balik kg juga mek n awe, ikut la korang What do you expect when there is a huge movement during festive season

Alamak punca..... Lock terus kelantan blh ke apa pulak ni 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kelantan kesan kes pertama varian Delta | The Malaysian InsightIa melibatkan seorang wanita di Pasir Puteh yang disahkan positif dua hari lepas.

Delta will increase number of infections, says Dr Noor Hisham | New Straits TimesNSTnation The highly transmissible Delta variant is fast becoming the dominant strain of SARSCoV2, the virus that causes Covid19 in the country, as the number of fresh infections continues to rise. covid19 Delta Alpha Beta VOC VOI Can we determine when we swap test what kind variant or after admission to hosp

WHO: Increased testing needed to fight Covid-19 Delta strain in Europe | Malay MailSTOCKHOLM, July 23 — Increased free testing, contact tracing and other steps are needed to fight the Covid-19 Delta variant, now dominant in much of Europe, the World Health Organisation and the EU’s disease agency warned today. WHO Europe and the European Centre for Disease Prevention and... So it's not vaccination that will help but testing. DrAdhamBaba DGHisham MuhyiddinYassin IsmailSabri60 since you all don’t listen to us the poor rakyat .. please listen to WHO la .. if not who you all want to listen to? Please do the right thing .. not all eggs is vax basket we still have kids to protect. 🙏

Kelantan kesan kes pertama varian Delta | The Malaysian InsightIa melibatkan seorang wanita di Pasir Puteh yang disahkan positif dua hari lepas.

Covid-19: Kes harian makin meningkat dengan 15,902 kes baharu | Harian MetroKuala Lumpur: Kes baharu positif Covid-19 di negara ini terus meningkat dan mencatatkan rekod tertinggi hari ini dengan 15,902 kes berbanding 15,573 kes yang dilaporkan semalam.

119 kes varian baharu dikesan - Utusan DigitalUMnasional putrajaya NoorHisham covid Ini menjadikan jumlah kumulatif kes yang dijangkiti oleh virus SARS-CoV-2 yang dikategorikan sebagai VOC dan Varian t of Interest (VOI) adalah sebanyak 429 kes. 😢