Keep calm, majority is still ours - Ismail Sabri

Keep calm, majority is still ours - Ismail Sabri

29/7/2021 1:38:00 PM

Keep calm, majority is still ours - Ismail Sabri

DPM says the government still has the support of more than 110 MPs in the Dewan Rakyat.

In a statement, he said the government still has the support of more than 110 MPs in the Dewan Rakyat today. Read more: malaysiakini.com »

Plan to allow football fans back in stadiums submitted to NSC, says Ahmad Faizal

KUALA LUMPUR: Football fans could be making a return to stadiums to watch matches again, says Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu.

IsmailSabri60 YB, kalau ada majoriti, bukan setakat habaq je. Buatlah undi percaya kat parlimen. That is what parliament is for. Muka x tahualu ...kabinet kayu Kalau berani.....buat undi lah!.... Mcm abg Non la….tak habis2 dgn majoriti dia Majority UMNO masih bersama dengan kerajaan derhaka cash is king DPM

majority that was stolen, buying frogs!!! Pre mature ejaculation statement from d' desperado 😅 Who cares abt majority - your party is useless in governing this country - just please stop obsessing over power and do whats right for the country - and that includes stepping down for more calibre individuals to rule

Wonder MP manakah yg mendokong Penderhakaan ini 🤔 Baik keluar umno dan masuk bersatu lah YB... kami orang umno dah tak sokong YB..

DPM Ismail Sabri: Muhyiddin’s government still has over 110 MPs’ support | Malay MailKUALA LUMPUR, July 29 — The current federal government still has the majority support of MPs, Deputy Prime Minister Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob said this evening following a tumultuous day in Parliament. In a statement issued in his capacity as the chief whip for the Perikatan Nasional in the... test lah di dewan klau berani! Apa lagi support.. kamu terang2 derhaka, letak jawatan la anjing! Yoohoo DrZahidHamidi where are you

Shameless. Aaaa.....? kerja tak boleh buat ... malas .... bodoh ... muka tak malu ... letak lah jawatan Dia saorg ..x ada seri nk jd mentri PN don't have the majority... don't lie to the Rakyat If majority is your let vote in Parliament...simple IsmailSabri60 110 kira da bungkus la bodoh Show as clearly your mejority

KerajaanDerhaka KerajaanPembunuh KeralaCovidBlunder KerajaanBetaGagal KerajaanGagal KerajaanRuntuh KerajaanCirit Note even 1 was good.. means u dont Deserve the seat. Pls resign!!! Setiap Kezaliman Pasti Akan Ada Balasan Nya Hanya Masa Yang Menentu kan Segala Nya Kesabaran Itu Ada Lah Benar Kesabaran Jua Yang Akan Membukti Kan Dan Menghancur Segala Penipuan Dan Ke Zaliman Bagi Yang Tidak Menjalan Kan Perintah Degan Jujur Dan Tulus Serta Ihklas Àmeen

Perikatan govt still intact with support of 110 MPs, says Ismail SabriKUALA LUMPUR: The Perikatan Nasional government is still intact as it enjoys the support of more than 110 MPs, says Deputy Prime Minister Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob. Show on Monday lah....give you time to clean up and pack your barang this weekend Kerana jawatan dan pangkat, sanggup dia macai mahiaddin. Pakcik tu parlimen pun xpegi Cakap ...

Harap manusia mcm ni bole terus jalan... mangkuk spt ni bukan pemimpin tapi pendusta dan perderhaka! Megah yea ngan majority dibayar ngan darah? Keep calm and get more weed, Pak Mael time ni la rakyat kene buka mata dan telinga luas2 perhati semua MP kita sape yg ada leadership quality....nnt PRU 15 korang dh tau nak undi sape.....

Parti/MP mana yg boleh settle issue Malaysia skrg ni dialah bakal next PM. amacam setuju? 110 vs 110 Intipati Kenyataan Rasmi Pejabat Perdana Menteri Pak mail goyang takut jd TPM paling sekejap dlm sejarah dunia ..😀 Derhaka. Agong saja ada kuasa nk declare dn batal Darurat. Korang memandai pula batal, Agong pun tak diberi tahu. Tak pernah dlm sejarah Kerajaan Malaysia ambil alih kuasa Agong

Aaron-Wooi Yik reach men's doubles quarter-finals to keep Olympics dream alivePETALING JAYA: World No. 9 Aaron Chia-Soh Wooi Yik have given the national badminton team a much-needed boost by checking into the men's doubles quarter-finals in the Tokyo Olympics. You can do this. Gotta want the gold Real bad... YOU CAN DESIRE IT, you can Get It! Please.. at least a medal!! yeaaaaaahh...go go team msia!!!

Letak jawatan lah IsmailSabri60 . Jenis keturunan tak tahu malu! Derhaka pd ydpa. Salah DAP? Kalau mak tanggang hidup lagi, memang aku minta dia sumpah kau jadi kek lapis je.. diam la.. The opposition should challenge and ask Ismail Sabri and the rest of the clans if they knew about the damn revocation of EO. If they do, they should also be charged for misleading the house without voicing out the wrong doing. Just as guilty. An accessory to the crime!

time to resign all of u UMNO tengah pikir cara nak takeover la tuh moohiding Proof it, PN has majority. Vote of confidence. undi dulu baru tahu. What is he talking lah? if he is so confident, face the bloody vote lah

Arai wins women’s -70 kg gold to keep Japan’s medal rush going | Malay MailTOKYO, July 28 — Japan’s double world champion judoka Chizuru Arai won the gold medal in the women’s -70 kg category today, beating Michaela Polleres of Austria in a gruelling final and earning the host nation its sixth judo gold. The Japanese team have won judo gold medals for five straight...

Dalam hati mesti takut gila babi Don’t worry Dato. Just ignore the opposition nuisance as majority of rakyat will support the government that has no link to DAP or DSAI. Saya keliru..YB bagitahu rakyat supaya bertenang..atau sekutu YB? If you're telling your allies to keep calm, pls do it privately...coz such words can very much annoy us rakyat.

Hahaha.... May your dream come true. zahid desak PiiiM untuk letak jawatan tapi mail tetap sokong PiiiM! Siapa president umno sebenarnya, zahid atau mail? Ada majority apa guna? Semua kaki penipu. Hina titah Agong, Derhaka!! KerajaanDerhaka Hadoi!!!! Pak Long , udah udaah tu. Step down jer lah 🤷‍♀️ Majority of idiots,manipulators,liars dn destroyers of nation well being out of our own selfish interest and more incompetent acts at the expense of the citizens of Msia..MelGohCNA BBCNewsAsia Reuters anwaribrahim guanenglim KhalidSamad SyedSaddiq fahmi_fadzil Ambiga_S

minta maaf sangat, saya tumpang utk rezeki sy ya 🥺 ada x yg mencari telekung? 🙋🏻‍♀ do you think Msians believe you ?

DPM Ismail Sabri: Muhyiddin’s government still has over 110 MPs’ support | Malay MailKUALA LUMPUR, July 29 — The current federal government still has the majority support of MPs, Deputy Prime Minister Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob said this evening following a tumultuous day in Parliament. In a statement issued in his capacity as the chief whip for the Perikatan Nasional in the... test lah di dewan klau berani! Apa lagi support.. kamu terang2 derhaka, letak jawatan la anjing! Yoohoo DrZahidHamidi where are you

Let's prove it!!! IsmailSabri60 Derhaka Sometimes a majority simply goes to show that there are more idiots in the parliament You are still fighting for yr seat more than the pandemic in M’sia Omg!! The greed in you! I really do not think government have the majority, why not test it . If have it why need to hide your motion, keeping Quiet most of the days

majority including ku li and zahid hamidi? Nah keep calm Kalut tutup parliament apa hal hahahahahahaha just like they said about revoking Emergency.

Perikatan govt still intact with support of 110 MPs, says Ismail SabriKUALA LUMPUR: The Perikatan Nasional government is still intact as it enjoys the support of more than 110 MPs, says Deputy Prime Minister Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob. Show on Monday lah....give you time to clean up and pack your barang this weekend Kerana jawatan dan pangkat, sanggup dia macai mahiaddin. Pakcik tu parlimen pun xpegi Cakap ...

Majority apanya sabri Diam for a double of days..today mcm mcm pdf kluar, betul ke x..entah le. Sumer nmpk desperado Tak tau malu ke IsmailSabri60 Majoriti yg menipu parlimen dan rakyat? Majoriti yg derhaka kpd YDPA? Kamulah TPM paling hina kerana bersekongkol dgn kerajaan tebuk atap yg gagal. We are calm. Lets see how long more will you last. You are a complete disgrace to Msian politics

Pundek, keep calm mende ni, dah macam ni pun masih nak fikir majoriti lagi Lihat Umno dan Bersatu ni nak kan kuasa sebagai PM, siapa giler kuasa skung? We can trust him because he in the cabinet of Mahiadin Xda bukti Ye betul...satu telur atau 2 telur? Pundek Haha keep calm try asking this to the citizen of malaysia ...your majority is nothing la ..come on ...

Who in their right mind is still willing to associate themselves with KerajaanDerhaka?

rekod jawatan tpm paling singkat? IsmailSabri60 buat undi diparlimen ! Ada berani KerajaanDerhaka You where got majority? COWARDS COWARDS COWARDS running away CHICKENS CHICKENS. Face the Rakyat. BANGSATS. Keep calm but gelepo g rumah pm Suda2 laa menipu IsmailSabri60 ..rakyat tau hang tu gila nk selamatkn kuasa n gaji TPM ko jer..dasar bangsat jer menteri2 Umno PNipu ni..

Don’t rush. R u Ready to take over? 🤣 Screw u and screw PN Keep calm acik kau laa geng cirit! We dowan you already...cant you know that

Dream on Anwar.... Kepala hotak la…undi dlm dewan. Cakap tanpa bukti mcm u cakap makan tahi itu best tapi u tak makan paham? Wooiii....still arrogant despite big time blunder by all cabinet members Xnk jadi Tpm pling singkat ke It means that the 110 mp continue to support pm8 who has ignored the king and lied to and misled Parliament. So how do we describe this govt now? treasonous? Rebellious ? Unworthy ? Abject failure ?

COPIUM He n his so called Majority UMNO n PAS all bunch of cheaters n liars !! Tak tahu malu la!!! Dah kata dah....takat YDPA disappointed, tak makan saman der.....dia kena 'angry', 'furious' 'enraged' atau 'deceived' baru meeting kat rumah pm lama sikit. Keep calm and go together-gether to PM's house. Meanwhile, ahli parlimen kena swab test 🤐

Test it in Parliament YB Test it lah Show some true men's balls if have any by having confidence vote in the House Prof it. Talk is cheap, table a vote of confidence now, don't use covid as a shield. Why does he look like he perennially needs a good sleep.. Kami xnak tahu pasal majoriti atau bukan majoriti. Rakyat merana kerana ahli2 politik yg mementingkan diri dan keluarga saje.. kalau boleh, tolong la RAKYAT.. kalau x boleh, tolong berikan jawatan anda kepada yang boleh MEMBANTU RAKYAT. JANGANPOLITIKKANCOVIDDANRAKYAT

Fuck u majority is urs aa kepala bana kau bodoh punya pemberita letak jawatan la bodoh dah la tebuk atap pintu belakang sop pun mcm muka kau je la sial je perangai kau..🖕🖕🖕 BECAUSE ITS STILL YOUR WE CANNOT KEEP CALM! Absolutely pathetic

Sir, 110 is not majority, know your maths. no idea who he is trying to comfort but it sure isn’t the rakyat Vote of confidence in Parlimen perhaps? IsmailSabri60 Who is this “ours”? UMNO? Crooks? Still have no integrity at all. Just to keep holding precious position until their last breath i guess. Dont care about people at & Malaysia!

majority my ass Doa: Ya Allah; Kau hancurkan; cacatkan dan laknatkan kerajaanderhaka & keturunan mereka, anggota2 pengerak mereka dari menzalimi kami, supaya menjadi pengajaran kepada kami. Mahasuci engkau yang memegang segala arsy kebesaran. Terima lah doa kami. Ameen Sudahlah ko, majority semua tu derhaka. Tipu dlm dewan patut kena buang terus. kerajaanderhaka