Fmtnews, Doktortengking, Viral, Kkm

Fmtnews, Doktortengking

Insiden doktor tinggi suara kepada pesakit selesai, kata jabatan kesihatan

Ia selepas isu berkenaan diselesaikan melalui proses runding cara kedua-dua pihak.

18.2.2020

Ia selepas isu berkenaan diselesaikan melalui proses runding cara kedua-dua pihak. FMTNews DoktorTengking Viral KKM

Ia selepas isu berkenaan diselesaikan melalui proses runding cara kedua-dua pihak.

Semalam tular rakaman video di mana seorang doktor perubatan yang meninggikan suara terhadap pesakit di Klinik Kesihatan Seremban.“Terkini, isu berkenaan diselesaikan melalui proses runding cara kedua-dua pihak,” katanya dalam kenyataan, hari ini.“Sebarang aduan mengenai perkhidmatan yang disampaikan perlulah dikemukakan melalui saluran rasmi yang disediakan. Orang ramai juga adalah diingatkan bahawa mengambil gambar serta rakaman video tanpa kebenaran di fasiliti kesihatan adalah dilarang.

Kelinik kesihatan seremban,cara doktor ini perlu perhatian KKM

Read more: Free Malaysia Today

No matter what the doctor should not lose his temper. Imagine while operating a patient in future. He should go for anger management. Race shouldn't be an issue. The root cause of the problem is overwork which can lead to more serious problem like wrong diagnosis. .. Hope Dr Zul can look into this matter seriously.. This is only the tips of iceberg.. DrDzul

Dalam hospital kerajaan, kena tunggu giliran la, satu doktor merawat 100 pesakit setiap hari. Tahi sepatutnya ambil tindakan pd pesakit yg buat rakaman..so lepas ni boleh la rakam? Frustrations both recipient n provider.Pharmacist could just communicate with assisting nurse for verfication.if suspect error.Provider should apologize.Patient appreciate,undestand n wait patiently.Poor level of wrk execution.Problem too many support staff tk berfungsi optimum

Doctor pun stressed. Kerja 8 jam lebih rasanya tanpa rehat. Pesakit ramai. Pesakit pula mahu doktor beri perhatian. Kadang kadang rasa macam doktor ambil mudah. Doktor pula tak boleh layan lama kerana ramai pesakit. KKM mesti cari penyelesaian yg baik untuk semua KKMPutrajaya Support Doctor. Keep Calm Please. Bawa bertenang... Memang tak boleh ambil gambar /photo di tempat tertentu di Hospital ... Bersopan santun kpd Dr yg berbudi - merawat kita. Doktor pula sebagai penjawat awam kena Kool , tak boleh 'mengamok' begini.... BTW thanks God, mereka telah berdamai 👍👌

Ini Dr graduate dari U mana ?.🤔. Perghhh... Better pack your bag & ambil gaji akhir then get lost Berambusss...👌👍 alvinmike damai suda Kalo pesakit indian semua support opposite person . Kalu doctor is indian semua akan blame doctor. Pantat racist malaysian.

Lebih 1,800 kematian Covid-19 di ChinaSuruhanjaya Kesihatan Hubei turut melaporkan 1,807 kes jangkitan baru, menjadikan keseluruhan lebih 72,300 pesakit dijangkiti virus itu di seluruh China. FMTNews Covid19 China

If you are not serious just wait for your turn. You are not the only patient. Kalu tak puas hati lain kali pergi klinik swastalah. Orang lain tunggu berjam-jam ok saja. Tak boleh sabarkah, ingat doktor layan you seorang sajakah? Maki orang lagi ambil video. Kalau saya doktor saya saman mereka. Sure ada statement sebelum rakam dibuat yg buatkan doktor tu berang & naik angin...kdg2 pesakit pun kurang rational

Saya sokong Dr. Sebab ini doctor DAP kasi senyap lol

Kesan waris tiga pesakitKotaTinggi Jurucakap hospital itu berkata, ketiga-tiga pesakit itu dimasukkan ke wad kira-kira dua bulan lalu dan sehingga kini belum ada menuntutnya. Allahu sampai kena masuk berita mcm ni..mana la waris mereka Kesian weh...aku ni rindu sangat kat arwah mak,dah dua bulan dia pergi...kenapa dibiarkan mcm tu org tua...sayang lah dorang...kenang la jasa mereka yg dah besarkan kita,sebak... mszikr Allahu...😭😭 semoga anak2 dan waris2 mereka diberi hidayah. Permudahkan urusan mereka ya Allah. Those who still have parents,you guys r so damn lucky! Wait til u lose them.😭😭😭😭😭😭

Jabatan Kesihatan sita klinik tanpa lesen, jual MCSumber berkata, Jabatan Kesihatan Negeri menarik lesen klinik itu pada 10 Dis lalu, ia terus beroperasi dan menjual sijil cuti sakit yang difahamkan berharga RM10. FMTNews CKAPS JKN

Kaunseling ibu bapa bayi meninggalJABATAN Kebajikan Masyarakat (JKM) Pahang akan memberikan bantuan kaunseling kepada ahli keluarga, khususnya ibu bapa bayi perempuan berusia sembilan bulan yang meninggal dunia dalam kereta di Kuantan semalam.

Covid-19: Seorang lagi pesakit sembuhputrajaya Seorang lagi pesakit wabak koronavirus 2019 (Covid-19) pulih sepenuhnya dan dibenarkan keluar dari hospital. Alhamdulillah Alhamdulilah

2 lagi sembuh jangkitan Covid-19 | The Malaysian InsightPasangan warga China itu menjadikan kesemuanya 13 orang pesakit positif Covid-19 di Malaysia berjaya sembuh.



Private doctor tells Noor Hisham and team to leave their 'ivory towers', says MoH failed frontliners

Anwar failkan semakan keputusan Mahkamah Persekutuan

PKP lanjut atau tamat diketahui 72 jam lagi

Sharifah Shahirah kini bertudung

PAS respects non-Muslim rights, but beer brewing is not an 'essential service'

Anak saudara Neelofa sembuh Covid-19

Tidak sempat ambil BPN, dua sahabat maut dipanah petir

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

18 February 2020, Tuesday News

Previous news

2 lagi sembuh jangkitan Covid-19 | The Malaysian Insight

Next news

Singapore aims to phase out petrol and diesel vehicles by 2040