Pilihan Raya Umum Ke-15, Pru15, Umno

Pilihan Raya Umum Ke-15, Pru15

Hala tuju Umno tunggu lepas PRU15, kata Zahid Hamidi | The Malaysian Insight

Hala tuju Umno tunggu lepas PRU15, kata Zahid Hamidi

10/5/2021 7:27:00 PM

Hala tuju Umno tunggu lepas PRU15 , kata Zahid Hamidi

Perubahan Umno tidak boleh berlaku sekarang kerana landskap politik negara akan berubah selepas PRU15 , kata presiden Umno itu.

Salin URLPerubahan Umno tidak boleh berlaku sekarang kerana landskap politik negara akan berubah selepas PRU15, kata Zahid. – Gambar fail The Malaysian Insight, 10 Mei, 2021.PENJAJARAN baharu atau perubahan politik Umno hanya akan berlaku selepas Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15), kata presidennya Ahmad Zahid Hamidi.

MOH running digital wristband pilot programme to make sure people under home quarantine don't go out, says KJ RM6m to Yayasan Akalbudi a donation, not a bribe for project - lawyer Elemen 'brutal' squid game | Harian Metro

Zahid berkata perubahan itu, termasuk dengan parti mana Umno akan berkerjasama, tidak boleh berlaku sebelum pilihan raya umum akan datang kerana beliau menjangkakan landskap politik Malaysia akan berubah selepas PRU15. Read more: TheMalaysianInsight »

Unimap becomes first public university to conduct research on hemp cultivation

ARAU (Bernama) - Universiti Malaysia Perlis (Unimap) has become the first public university in the country to conduct research on hemp (a member of the cannabis sativa plant) as an agricultural product with the potential of being economically developed in the future.

𝑡𝑢𝑛𝑔𝑔𝑢 𝑚𝑎𝑠𝑢𝑘 𝑘𝑒𝑑𝑎𝑙𝑎𝑚 𝑘𝑒.. UMNO pentingkan diri pemimpin2 nya bukan rakyat marhaen. Elok la. Lepas election baru nak pikir halatuju. Habih masa election hang nak goreng apa? Moneypasta? Dia takut kalau pemilihan sekarang Hishamudin lawan dia, dia kalah. Hisham ada duit Bersatu Boleh mainkan peranan waktu bentang Belanjawan tempohari, tapi bacul!!! Tengok apa berlaku kepada negara Malaysia? DrZahidHamidi

Pergi jahanam la bodok punya DrZahidHamidi . Pru15 tak nampak muka lagi, ko nak ugut Pn semata nak takut kes mahkamah je. Bangang punya DrZahidHamidi . Melawan lah betul betul bukan main ugut macam celaka je. Bodoh Jadi setan bisu sdg rakyat terseksa. Bodo la umno ni. 'yg bercakap dgn i ni kan cikgu i'

telur dah kene pegang Hid, Jib, Zah masuk penjara dulu. Itula hala tuju

Masa menyebelahi Umno kerana ahli, organisasi, dan pelapis, kata Zahid sempena ulangtahunPresiden Zahid Hamidi berkata masa akan menyebelahi Umno yang mempunyai ahli terbanyak, organisasi berstruktur, dan pemimpin pelapis. FMTNews Umno ZahidHamidi Umno dlm PN pun sama bahalol x berfungsi di tengah² orang dok bergelut dengan gelombang covid ni, umno je yang tak sudah² dok menyalak sana sini cerita politik pasal bertapa maseh kuatnya lagi umno, memang party luncai betul lah umno ni.... It’s time for UMNO to go. It has been too much damages AbolishUMNO blindguides NoToUmno

GE15 dumno will be buried like gerakan Mmg x de halatuju pun x yah lh nk tunggu smpi pru Flip flop. Umno kecut telur takut kalah Slow Maknanya masa kempen PRU15 nanti, Umno tak boleh kutuk KerajaaanGagal sebab Umno memang sebahagian dari KerajaanGagal sampai Parlimen bubar ! Malaysia need new talent to head us to the greater heights. Not the same old “recycle bin” politicians. We Malaysian deserve better than the same old faces that bring us no where for the last 64 yrs.

Hala tuju umno ..duit, kuasa, tipu rakyat..ulang berkali2 Sblm PRU kutuk, serang sana sini. Konon DAP ganggu gugat org Melayu la, PKR parti liberal la, itu ini semuaaa. Pastu, lepas PRU, boleh open set deal dgn diorg tubuh kerajaan. MACAM TU KEEE? Lagi bodoh piangg Umno ni. Ini PERBODOHKAN RAKYAT namanya! UMNO SKRG TOKOH PARTI LALANG!

henzpawit AwatifWardina Belajar dgn pas jgk ni nak jd kingmaker 🤣

As Umno turns 75, Zahid touts party’s ‘excellent track record’, stability under BN | Malay MailKUALA LUMPUR, May 11 — In conjunction with Umno ’s 75th birthday, party president Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi reminded members today of the party’s purported “excellent” contribution and the stability it brought to Malaysia under Barisan Nasional (BN). In a video on his Facebook page,... Dinosaurs Pencuri la Track record? Ehhh I tot u lembus want to hv GE now? Bodoh

Fark of rakyat tolak Umno.. Masih kabur masa depan.haha Bukan hala tuju kene sebelum pru ke knp kene tunggu lps pru DrZahidHamidi tgh set up deal ke

Unite behind party leaders, Zahid tells Umno membersPreisdent says party is the most trusted and has always delivered on its manifesto. FMTNews UMNO But the corruption rate also very high too. Settle your court cases first. Build the trust first before asking for anything. Bukan sudah kalah ke PRU14 Most trusted APO?! Judging from the court cases pending also the most corrupt...

National lockdown only way to curb spike in cases, says Umno VPMohamed Khaled Nordin says health protocols are no longer effective, with people showing signs of SOP fatigue. FMTNews MySejahtera Covid19 Lockdown Malaysia Actually I agree with you sir..Variants are getting very agressive n peoples attitude are increasingly getting complacent..DrDzul drmusanordin DrAmarMOH DGHisham

Lockdown cara terbaik tangani Covid-19, kata naib presiden Umno | The Malaysian InsightKhaled turut menggesa semua sektor ekonomi memberi laluan kepada “darurat kesihatan”. Bukan la bodo. Klo tk de idea bagus diam. Asyik2 lockdown. Patut la jdk timbalan presiden umno..sbb bodo sgt Lock you down. Bodoh punya cadangan, but what to expect from this people