Sungaipetani, 'Alor Setar', 'Sungai Petani', 'Hotel Bajet', 'Khalwat'

Sungaipetani, 'Alor Setar'

Gelojoh sangat....

PASANGAN kekasih yang bersekedudukan di dalam bilik hotel bajet di Padang Temusu, Sungai Petani, kantoi apabila tertinggal kunci pada tombol luar pintu bilik berkenaan.

15.2.2020

sungaipetani Pasangan kekasih yang bersekedudukan di dalam bilik hotel bajet di Padang Temusu, Sungai Petani, kantoi apabila tertinggal kunci pada tombol luar pintu bilik berkenaan.

PASANGAN kekasih yang bersekedudukan di dalam bilik hotel bajet di Padang Temusu, Sungai Petani, kantoi apabila tertinggal kunci pada tombol luar pintu bilik berkenaan.

Lelaki berusia 22 tahun yang juga pelajar institusi kemahiran awam ditahan Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK) bersama pasangannya berusia 20 tahun dalam Operasi Bersepadu bersempena ‘Hari Kekasih’ yang diadakan sekitar daerah Kuala Muda malam tadi. Ketua Penolong Pengarah Penguatkuasa JAIK, Sheikh Radzi Abdul Mutalib berkata, siasatan mendapati pasangan itu tidak mempunyai hubungan sebagai suami isteri yang sah. “Mereka mendakwa hanya singgah dalam tempoh dua jam sahaja di hotel itu dan tidak berniat untuk buat apa-apa. “Mereka dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Muda untuk proses tangkapan sebelum dibawa ke pejabat agama daerah Kuala Muda untuk tindakan lanjut,” katanya ketika ditemui di Sungai Petani, hari ini. Sheikh Radzi berkata, selain pasangan terbabit, JAIK menahan empat lagi pasangan lain berusia antara 20 sehingga 30 tahun dalam operasi yang berakhir jam 4 pagi tadi. Menurutnya, operasi disertai 75 anggota penguatkuasa dari JAIK, Majlis Perbandaran Sungai Petani Kedah (MPSPK), Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) Daerah Kuala Muda dan Cawangan Penyiasatan Khas (CPK) ATM. Katanya, mereka yang ditahan boleh didakwa di bawah Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 2014, jika sabit kesalahan boleh didenda maksimum RM3,000 atau penjara tidak lebih dua tahun atau kedua-duanya sekali. Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 15 Februari 2020 @ 11:43 AM Berita Berkaitan Read more: Harian Metro

kalau serbu hotel 5bintang takut pegawai-pegawai yang kantoi pula... Next time cari hotel yg guna keycard utk bukak pintu. Dia kira baguih dari couple men kat tempat public ka or semak.. effort nak pi cari bilik tu ada.. hjkjkjkjk Okay la tu dah upgrade, kalau dak buat kat tepi bendang ja. Yg ni kelakar..tau nak bercucuk tanam je

1st time masuk hotel kot tu yg tertinggal kunci kat luar ish ish ni hat kantoi tuhan nk tunjuk,hat xkantoi jgn igt lepas dgn Allah yg maha melihat... foreplay dr dalam kete..membuak2 smp terlubang kunci ye hmmm noty la 🤣🤣 Alang-alang tinggal kunci, baik tinggal notis sekali. 'Sila tangkap basah kami. Kami sedang berkhalwat.' 'Yang benar...' 😅😂🤣

Buat kerja tak clean 😂 Loqlaq betoi la hampa 2 ni

Awat gelojoh sgt ni munis_mahir Arifudennn Buat kerja tak clean la bro ni 😅 hujung2 dah mana dan member tak tahe nak wat acane Ayaq naik pala dah..tk bly buat apa dah lizashaiful Ayaq nek pala trok sgt dah tu🤣🤣🤣🤣🤣 Slow slow la zin razin_nadzri

Ayaq naik pala dah Awatlah hangpa ni Bab gelojoh tu takleh blah...mcm ada timing plak... Awat x main dlm keta terus kalo dah sangap sangat.. fazrulliverpool jadikan pengajaran 🤣🤣🤣🤣🤣 Asyik hotel bajet kena serbu. Hotel 5 bintang dan yang terlebih bintang tu serbu juga lah. Awat org kedah buat beromen sgt ni.

kedah lagi 😂😂😂😂 😂😂😂

Kot ye pun, jgn gelojoh sangat bang oii Tak tahan sngt ke apa.. Ngai.. Hahahaha.. When little head do the thinking and the big head is sleeping X rancang ni ye Gejoloh jai jadikan ni iktibar uzairakmal_ slow slow jgn gelojoh



It's all up to me, Dr M says on power transition plan

Ali minta maaf secara terbuka pada kakak ipar

Saya sendiri cadang Tun tetap masa sesuai - Anwar

Dr M: It's up to me when to step down as PM (updated)

Bar: Public needs to know why LTTE 12 were charged in first place?

'Datang minta maaf pada ibu saya'

Hong Kong protesters mark seven months since brutal mob attack | Malay Mail

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

15 February 2020, Saturday News

Previous news

Bajau Laut children deserve better treatment, says Sabah rights group

Next news

Zuraida denies signing SD backing Dr M serving full term
Covid-19: Pengalaman pesakit ke-13 Air kencing rawat racun obor-obor api? 'Bencana' WiFi awam Mini PCs fit on every desk, and even in your handbag Iran shuts schools, cultural centres as Covid-19 kills five Cenderahati istimewa pengantin Remaja maut dipukul abang angkat Creator of LEGO figure dead at 78 Indonesian in HK jailed for stealing masks Woman murdered over property dispute with sibling Bullied boy leads out all-star rugby team in Australia Rehabilitate 'degraded' forest - MNS
It's all up to me, Dr M says on power transition plan Ali minta maaf secara terbuka pada kakak ipar Saya sendiri cadang Tun tetap masa sesuai - Anwar Dr M: It's up to me when to step down as PM (updated) Bar: Public needs to know why LTTE 12 were charged in first place? 'Datang minta maaf pada ibu saya' Hong Kong protesters mark seven months since brutal mob attack | Malay Mail Stadium tercanggih di Asia Tenggara EPF declares 5.45% dividend rate, 5% for syariah Putting auto on the fast track DAP lauds AG for ‘courage’ to drop LTTE charges, urge immediate release of 12 detainees | Malay Mail Dr M: Pakatan gave full confidence in me, transition date up to me | Malay Mail