Gedik dari dulu ke? - Utusan Digital

Gedik dari dulu ke?

25/7/2021 8:31:00 AM

'Rupa-rupanya, dakwa kawan Poklip tadi, pelakon itu memang gedik sejak azali. Dari zaman belajar pun sudah terserlah kegedikkannya. Sampai sekarang, walaupun sudah bergelar isteri dan ibu, dia masih gedik!'

Gedik dari dulu ke?

Poklip sebenarnya tidaklah kenal sangat dengan pelakon ini. Pernah dua tiga kali terjumpa tetapi kalau hendak kata rapat, jauh sekali. Sekadar kenal atas sebab kerja. Itu sahaja, cukuplah kan.Nak dijadikan cerita, ada kawan Poklip menyampai dia cukup jelik dengan sikap gedik pelakon itu. Makin hari makin menjadi. Macam tak kena tempat pula dia hendak bermanja. Semua orang adalah abang sayang dia.

Enggan divaksin punca masjid tidak dapat dibuka sepenuhnya | Harian Metro [PARLIMEN] Perbicaraan kes Adib berakhir esok - Utusan Digital Tidak perlu tunggu gaji minimum untuk tingkatkan gaji - Utusan Digital

Poklip pelik juga, bukankah pelakon itu sudah berkahwin. Apa pula kata suami dia kan kalau tahu isterinya gedik macam ulat nangka di set penggambaran? Atau suami dia reda sahaja dengan perangai gedik isteri dia itu?Rupa-rupanya, dakwa kawan Poklip tadi, pelakon itu memang gedik sejak azali. Dari zaman belajar pun sudah terserlah kegedikkannya. Sampai sekarang, walaupun sudah bergelar isteri dan ibu, dia masih gedik!

Tergelak Poklip bila dengar dakwaan itu. Yalah, ada orang selepas berkahwin dan bergelar ibu, mereka lebih matang dan pandai bawa diri. Tetapi ada juga yang kekal perangai kebudak-budakkan, hak masing-masing kan. Read more: Utusan Online »

Petrol stations, eateries, convenience stores can open until midnight, says Hisham

KUALA LUMPUR: Petrol stations, eateries and convenience stores will soon be allowed to operate from 6am to 12am, said Senior Minister Datuk Seri Hishammuddin Hussein.

Pertama Digital tingkat kepentingan dalam DAPAT Vista - Utusan DigitalPertama Digital tingkat kepentingan dalam DAPAT Vista

Peserta Hari Kebangsaan 2021 wajib sudah divaksin 2 dos - Utusan DigitalPerbarisan Hari Kebangsaan 2021 peringkat nasional akan berlangsung di Dataran Pahlawan Putrajaya seperti tahun lalu, manakala sambutan Hari Malaysia 2021 pula diadakan di Sabah. Tak payah buat lah Hari Kebangsaan 2021 ni MuhyiddinYassin Please minimise the risk of spreading Covid... cukup sekadar kita semua naikkam bendera malaysia di rumah masing masing. Siapa nak dtg tengok entah kalau buat pun, its a simple common sense

BAM sudah sediakan yang terbaik - Utusan DigitalBAM sudah sediakan yang terbaik untuk atlet ke Tokyo.

Kapal bawa migran karam di Laut Mediterranean, 16 maut - Utusan DigitalLaluan antara Libya ke Eropah dianggap berbahaya semasa merentas lautan tersebut.

“Kak Long tengah susah, itu sumber rezeki buat masa ini” - Amelina - Utusan Digital“Terima kasih pada yang membeli daripada Kak Long dan niat bersedekah dan menjadikan saya sebagai penyampai amanah kepada amal jariah anda.'

Jutawan India ditahan terbabit hasilkan filem lucah - Utusan DigitalMemaksa beberapa wanita terlibat dalam video seks yang disiarkan dalam internet.