“Setelah mengambil kira isu dan polemik yang dibangkitkan pihak tertentu, dengan penuh kesal syarikat telah membuat pertimbangan sewajarnya dan memutuskan untuk menarik balik cadangan pelaburan dalam pembangunan sektor pertanian di kawasan terbabit,” katanya dalam satu kenyataan, di sini, Sabtu lepas.Kenyataan beliau dibuat sebagai menjawab dakwaan penyalahgunaan kuasa oleh Ketua Menteri Datuk Seri Hajiji Noor berhubung kelulusan enam permohonan tanah melibatkan 968.
SPONSORED CONTENT Daily Express members: Enjoy 1 for 1 signature cocktails and more at Hyatt Centric Kota Kinabalu Kota Kinabalu: DAILY EXPRESS is partnering with Hyatt Centric Kota Kinabalu to offer an exclusive deal for our members. Read more “Surat rasmi kepada Kerajaan Negeri menyatakan keputusan kami akan dikemukakan kemudian,” katanya.
Beliau berkata semua perkara berkaitan permohonan pelaburan projek pembangunan itu telah melalui proses dan memenuhi semua peruntukan serta peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak berkuasa berkaitan.
“Bagaimanapun, setelah mengambil kira isu dan polemik yang dibangkitkan pihak tertentu, syarikat telah membuat pertimbangan sewajarnya dan memutuskan untuk menarik balik cadangan pelaburan dalam pembangunan sektor pertanian kawasan terbabit,” katanya.
Similar News:You can also read news stories similar to this one that we have collected from other news sources.
Source: DailyExpress_MY - 🏆 3. / 83 Read more »
Source: DailyExpress_MY - 🏆 3. / 83 Read more »
Source: DailyExpress_MY - 🏆 3. / 83 Read more »
Source: DailyExpress_MY - 🏆 3. / 83 Read more »
Source: DailyExpress_MY - 🏆 3. / 83 Read more »
Source: DailyExpress_MY - 🏆 3. / 83 Read more »