'Foodpanda', 'Boikot', 'Skim Pembayaran'

'Foodpanda', 'Boikot'

Foodpanda kesal kenyataan disalah tafsir

FOODPANDA Malaysia (Foodpanda) kesal dengan tindakan segelintir pihak yang melakukan seruan memboikot perkhidmatan penghantaran makanan yang dikendalikannya.

8.10.2019

kualalumpur Foodpanda Malaysia kesal dengan tindakan segelintir pihak yang melakukan seruan memboikot perkhidmatan penghantaran makanan yang dikendalikannya.

FOODPANDA Malaysia (Foodpanda) kesal dengan tindakan segelintir pihak yang melakukan seruan memboikot perkhidmatan penghantaran makanan yang dikendalikannya.

Foodpanda menjelaskan, skim terbaru itu diyakini akan memberi manfaat kepada pengguna, rakan kongsi dan penghantar.

“Ekosistem Foodpanda terdiri daripada penghantar, rakan kongsi dan pengguna yang mana semuanya adalah tulang belakang kami.

Read more: Harian Metro

Lambat dahhh bosku jangan angkuh sangat.... itu aje... 😁 Dh goyang... Tu laaa. Bila dk kt atas, jgn sombong sgt. Hari tuu kate tak kesah pastu hari ni kate kesal pulak mane satu nii Korang saman je Malaysiakini lidah syaitan tu? Jimbit..spin pulak ke? Bgs.. itu tu ajar pada company yg bongkak Kan tak terkesan?

Semalam aku tgk rating 4.5,arini tgk balik dah jatuh 4.1.Ingatlah hidup ni umpama roda,bkn selalu kita diatas. rasakan prnangan...krana mulut bdan binasa

Let cops decide on 'Malaysia for Malays' speech, Waytha saysThe minister in charge of national unity also refuses to comment on the prime minister's remark that the Malays were forced to accept foreigners. FMTNews 🤣 Minister for ‘national unity’, or someone who had daily coconut oil massage? So slippery. Minister for ‘national unity’, or someone who had daily coconut oil massages? So slippery.

foodpanda watch ur mouth then. Bila dah jatuh merudum baru nak kesal, jgn main2 dgn netizen Biar dia ada akai sikit...👍👍 Kesal Now that you out of business, then u realise that u cannot hire just yourself to do all the work for the company. boycottfoodpanda EndDiscriminationNow BiarFoodPandaGolongTikar

Ini laaaaa dikatakan KUASA RAKYAT...sila ambil iktibar kepada organisasi diluar sana. Watch Out and Check It Out...hahaha Bagi rating 1 bintang mereput Goyang lettewwwwww AnnasAzwany Padan dgn hg, angkuh sgt..🖕🏽 AnnasAzwany Padan dgn hg.. Semalam tengok rating 4.5 pagi ni dah drop jadi 4.1 dah. Jom ramai2 kita boycott foodpanda

PM says he did not hear ‘Malaysia is for Malays’ remark at Malay Dignity Congress | Malay MailSHAH ALAM, Oct 6 — Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad said he did not hear a co-organiser of today’s Malay Dignity Congress make a racially charged statement during his speech. Prof Datuk Zainal Kling had said Malaysia is for the Malays and those opposing the social contract must be fought.... Besides his selective memory, chedetofficial is also selectively deaf as well. Bs Cc Zainal Kling

Aku duk kg ceruk2 pedalaman. 1st time dgr ingat nama kedai jual makanan haiwan. Mmg xpernah install Perlu satu apps yg diusahakan oleh muslim. Ayuh MUSLIM RIDER FIRST MRF Damage has been done.. terus boikot!! Berlagak nak mampos kn. Mampos kau situ.. Bila da da maju, nk ubah cara pembayaran. Mmg mendapat laa...

Done rating the reviews and uninstalled. Bye foodpanda Tak kira foodpanda ker bungkusit ker kalau zalim boikot jer... Business mula dah terkenal terus tekan pekerja... Para business mcm ni ler perlu diboikot Dah panas ke? Kipidap Capitalist bastard foodpanda_my BoikotFoodpanda Dah terasa tersontot lah tu..

Foodpanda yakin skim upah baharunya bermanfaat | The Malaysian InsightFoodpanda dalam kenyataannya malam ini kesal kempen boikot itu dibuat susulan laporan media yang salah petik kenyataan semalam.

Boikot Sampai linkup Kesal menyesal.. bodoh foodpanda ni, diorg bkn monopoli bidang ni pun nk jual mahal.. Kuasa ditangan anda. Bye foodpanda ... 😝 aku dh uninstall foodpanda application Nasi dah jadi bubur..biar bos dia jd rider hantar la dkt customer sorg2..tu pun kalau ade org guna apps tu lg 🤔🤔 Uturn dekat roundabout

Teruskan boikot geng Aku dah uninstall apps food panda

Foodpanda angkuh - Syed Saddiqkualalumpur Kenyataan terbaru syarikat penghantaran makanan, Foodpanda yang mendakwa tidak terkesan dengan mogok yang dilakukan penunggangnya dianggap tindakan angkuh. boycottfoodpanda foodpanda_my Haha. Ko apa kurangnya. Hipokrit SyedSaddiq Angkuh tu dia punya pasal lah. Tapi apa hasil yang lu bikin? Kata dibawa ke Kabinet. Mana hasilnya..? Ke.. Sembang kencang aje. Kihkihkihkih🤣🤣🤣

baru sedar sblum ni blagak ... jom post gmbr ni ramai2 Bagus la kesal.. ingat tentera bawang nak dok diam je ke.. semalam sembang hebat sgt.. arini dah risau le tu.. 😂 boycottfoodpanda UninstallFoodPanda tercucuk dah masuk terciduk..padan muka hahha Biase lah. Malaysia kan suka boikot memboikot. Korang,read this Sebelum nak uninstall foodpanda. Penting! Macam mana nak bagi rating foodpanda jatuh. Sorry food panda, you guys tak jaga our rider yang penat2 hantar makanan, ni yang akan jadi. So guys, apa lagi?

Dlu terfikir kenapa panda? Now bru faham dia mmg ambil kesempatan makan kudrat orang smpi riders pun mata mcm 🐼 doneuninstallfoodpanda Done Kahkahkah pusing selagi bolehhhh... Boos untung lebih gaji tak bayar bodoh

Foodpanda to continue new payment scheme outside Klang ValleyKUALA LUMPUR: Online food delivery firm Foodpanda will continue with its newly implemented controversial payment scheme outside Klang Valley despite b...

Gaisss CEO Foodpanda gaisss. Biar Sayantandas balik Kolkata semula 😎 Uuueeekkkkk....sory kahak byk.... What 'out of context'? Mantul hahaha Cium tapak kaki semua rider tu dulu! Kalau tak mampos loee! Foodpanda menjelaskan, skim terbaru itu diyakini akan memberi manfaat kepada pengguna, rakan kongsi dan penghantar. Kalau manfaat sediakanlah insuran kepada rider2.

bye bye... BoikotFoodpanda boycottfoodpanda JahanamkanFoodpanda Ok tepuk bagi pihak kita semua..

Tun M: It is Saddiq’s own stand on FoodpandaKUALA LUMPUR: Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad has distanced himself from Syed Saddiq Abdul Rahman’s (pix) call for a boycott of the Foodpanda d... Dr. M, since Saddiq is holding a ministerial level position, he is not proper to speak on behalf of the riders unless he is shareholder or having directorship in the company. If Saddiq is keen to help, he can resign from ministry and speak as an ordinary citizen.

Memang patut BOIKOT pun.. mana-mana majikan yg tidak mampu membayar gaji pekerja disaran tutup perniagaan. Bukan susahkan pekerja. Boikot foodpanda_my Bukan setakat boikot. Kita bagi review satu bintang je! Lets bring this fella down! done UninstallFoodPanda Masa bercakap tu tak fikir kesal ke Bankrap laa kau foodpanda_my .. tutup je laa.. lain kali, nak bukak mulut, pikir dulu.. muka macam bijak sangat.. puuuiiiii laa kau..

install Bungkusit Tercidukkk Mula² dengar pun aku tak minat dh foodpanda ni sebab tumpang populariti panda. Takut lah tu..

Baru sehari dah gelabah Terus kan mmboikot!!! boycottfoodpanda UninstallFoodPanda Marketing team: Dah rasa terciduk ke tu? Too late for this🤡 Teruskan boycottfoodpanda UninstallFoodPanda

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

09 October 2019, Wednesday News

Previous news

Tawar pengalaman baharu kepada pemain

Next news

Prisons Department refutes claim that death row inmate was beaten up | Malay Mail
Previous news Next news