Bolatime, Euro 2020, Finland, Denmark, Christian Eriksen, Tumbang, Catat, Euro2020, Euro2021, Kemenangan Mengejut, Perlawanan Disambung Semula

Bolatime, Euro 2020

Finland buat Denmark tergamam | Harian Metro

Copenhagen: Finland membuat penampilan sulung di kejohanan besar dengan kemenangan mengejut 1-0 ke atas Denmark pada perlawanan Euro 2020 di Copenhagen, hari ini, yang dibayangi insiden Christian Eriksen rebah di padang.

12/6/2021 10:52:00 PM

bolatime euro2020 Finland membuat penampilan sulung di kejohanan besar dengan kemenangan mengejut 1-0 ke atas Denmark pada perlawanan Euro 2020 di Copenhagen, hari ini, yang dibayangi insiden Christian Eriksen rebah di padang.

Copenhagen: Finland membuat penampilan sulung di kejohanan besar dengan kemenangan mengejut 1-0 ke atas Denmark pada perlawanan Euro 2020 di Copenhagen, hari ini, yang dibayangi insiden Christian Eriksen rebah di padang.

Read more: Harian Metro »

National women's singles shuttler Jin Wei drops bombshell retirement announcement

PETALING JAYA: National women's singles shuttler Goh Jin Wei has dropped a bombshell on Monday (Sept 13) by announcing her retirement from badminton.

Perlawanan Denmark, Finland disambung semula | Harian Metrobolatime euro2020 Perlawanan Euro 2020 membabitkan Denmark dan Finland disambung semula, kata Kesatuan Bola Sepak Denmark , hari ini.

Aksi Denmark, Finland dihentikan - Utusan DigitalSemoga tiada apa-apa berlaku terhadap Christian Eriksen yang rebah tidak sedar diri secara tiba-tiba.

Denmark, Finland antara dua darjat - Utusan Digital Denmark memiliki pemain lebih baik di semua posisi pada ketika Finland banyak bergantung kepada penyerang Norwich City, Teemu Pukki.

Syarikat penghantaran didakwa cuai, Arja Lee buat laporan polis | Harian MetroKuala Lumpur: Pelakon Arja Lee, 37, membuat laporan polis terhadap kecuaian serta menuntut penyelesaian daripada syarikat penghantaran yang menyebabkannya kerugian RM1,050 di Kota Bharu, Kelantan, semalam. Kurier mana pulak ni? Soalan seterusnya kaedah pembungkusan tu betul ke dulu pernah pos kuih juga, sampai mmg koyak kotak, nasib isi dlm ok. Kene extra wrap, newspaper, penyendal extra segalanya lah kalau brg fragile, lagi2 yg x boleh diterbalikkan mcm kuih. Kalau courier yg suka campak² brg customer ni cuma ada 1 je kat Malaysia ni.

Buat senapang tiruan, cari 'duit poket' | Harian MetroMelaka Tindakan seorang lelaki mencari pendapatan sampingan dengan menghasilkan senapang tiruan membawa padah apabila dia dicekup polis, di sebuah rumah di Jasin, semalam. Dlm FB ada sorang cina ni iklan pistol, bnyk kali dah tag admin group & tag pdrm, skmm, tp xpasti ada ke tdk tgkapan, tiap kali beliau tahu ada org melaporkan pada pihak berkuasa, beliau akan padam segalanya, skmm xdpt trace ke IP

Tandukan Moore pastikan satu mata buat Wales | Harian Metrobolatime euro2020 Tandukan pemain tinggi lampai, Kieffer Moore membolehkan Wales bangkit daripada ketinggalan sebelum seri 1-1 menentang Switzerland pada perlawanan Kumpulan A Euro 2020 di Baku, hari ini.