FAM gets RM10 million to boost national football | The Malaysian Insight

FAM gets RM10 million to boost national football

Bernama, Football

17/1/2022 9:27:00 AM

FAM gets RM10 million to boost national football

PM hopes money will help to produce quality players, training facilities.

Copy URLMalaysia aims to produce one of the top national football teams of Asia by 2030. – The Malaysian Insight file pic, January 17, 2022.THE government will contribute RM10 million to the Football Association of Malaysia (FAM) this year for the development of national football.

Prime Minister Ismail Sabri Yaakob said it was hoped the money would help FAM produce quality players and develop facilities in a planned manner to improve the quality of football in Malaysia.

Read more: The Malaysian Insight »

Membazir jela Will it improve our ranking of 154?

PM umum peruntukan RM10 juta untuk FAMKerajaan sentiasa berusaha melakukan yang terbaik bagi membantu serta menyokong untuk menaikkan mutu bola sepak negara.

PM announces RM10mil contribution to FAM for national football developmentPUTRAJAYA: A sum of RM10mil will be given to the Football Association of Malaysia (FAM) for national football development, says Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob. Knp tiba back 10j? Siapa lantikan kat FAM tu kebelakangan ni? Baik bagi to other sports. Or better use the allocation to reemploy athletes yang kena potong allowance and drop from national team. Bola ni minta tmj je sponsor. FAM will be developing players for the MPL teams, and national team loses out eventually cause when it comes to playing for their employer vs national team, guess who they will choose ...

Melaka United FA wants Hamidin to stay on as FAM president | Malay MailMELAKA, Jan 16 — The Melaka United Football Association (MUSA) wants Datuk Hamidin Mohd Amin to stay on as the FA of Malaysia (FAM) president. MUSA president Datuk Seri Sulaiman Md Ali said Hamidin should be given the opportunity to continue to helm FAM due to his credibility and vast experience...

MUSA pertahan Hamidin terajui FAMTiada sebab untuk Presiden FAM itu meletak jawatan hanya kerana kegagalan skuad Harimau Malaya di Kejohanan Piala AFF 2020 di Singapura bulan lalu. FAM sediakan plan untyk setup up pasukan bolasepak yang kuat untuk masuk piala dunia. KPI wajib. Jika gagal, sila letak jawatan mana mana pengurusan. KPI takde, no hal..bole pegang sampai bila²

FAM pilih Korea Selatan ?FAM pilih Korea Selatan ? ikut jejak langkah Vietnam dan Indonesia yang lebih awal menggunakan khidmat jurulatih dari negara K-Pop Hanya gasing satu-satunya sukan yang menggunakan local coach. Harap2 coach baru ni mulakan dgn elakkan semua pemain kebangsaan daripada bermain handfon lama2.. 😆 Tiba masanya

Nak pinjam RM10,000, rugi RM44,702 | Harian MetroKuantan Seorang lelaki kerugian RM44,702 selepas terpedaya dengan sindiket yang menawarkan pinjaman tidak wujud. Tak faham aku kalau dah ada rm44,702 tapi masih nak pinjam rm10k utk apa... Kan dah kena

× Copy URL Malaysia aims to produce one of the top national football teams of Asia by 2030. – The Malaysian Insight file pic, January 17, 2022. THE government will contribute RM10 million to the Football Association of Malaysia (FAM) this year for the development of national football. Prime Minister Ismail Sabri Yaakob said it was hoped the money would help FAM produce quality players and develop facilities in a planned manner to improve the quality of football in Malaysia. Effective July 2018, access to full reports will only be available with a subscription. Sign-up now and enjoy one (1) week free access!