Dijangka berlaku lonjakan kes harian - Dr Noor Hisham | Harian Metro

18/5/2021 2:06:00 PM

#kualalumpur KKM menjangkakan akan berlaku lonjakan bilangan kes harian Covid-19 seperti berlaku di luar negara susulan penularan varian baharu dalam komuniti.

Malaysia, Kuala Lumpur

kualalumpur KKM menjangkakan akan berlaku lonjakan bilangan kes harian Covid-19 seperti berlaku di luar negara susulan penularan varian baharu dalam komuniti.

Kuala Lumpur : Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) menjangkakan akan berlaku lonjakan bilangan kes harian Covid-19 seperti berlaku di luar negara susulan penularan varian baharu dalam komuniti.

Read more: Harian Metro »

Lepas dengar press conference selangot tadi baru tahu doc hisham and KJ and the geng failure to communicate, patutle kes meningkat 🤫, aku asyik kutuk state gov je sebelum ni This guy started sounding like a broken record remember this Macam mana varian baru ni boleh bolos ke komuniti. KLIA dah ketat (kecuali kalau azmin or menteri yang keluar masuk).

bak kat kkmm_gov ' masih terkawal' haha dari pkp 1.0 ayat ni, dah sampai pkpb,pkpd dan pkp 3.0 pun. tapi nk buat camne salah 'rakyat' kan bila orang suruh buat mass testing untuk semua kerajaan senyap pula? DGHisham Ini semua salah Yahudi Dah tu buat lah lock down penuh, kerajaan bagi duit belanja kat rakyat. Moratorium automatik dapat