Cinemas can open in Kelantan, subject to syariah law - PAS Youth

28/6/2022 7:51:00 AM

Cinemas can open in K'tan, subject to syariah law - PAS Youth

Cinemas can open in K'tan, subject to syariah law - PAS Youth

Local leader says state govt never blocked companies from opening cinemas.

Read more: malaysiakini.com »

Covid-19: Report self-test results via MySejahtera, urges KJ

PETALING JAYA: People taking Covid-19 self-tests have been urged to report their results on MySejahtera. Read more >>

No need . Watch Netflix ? 😜🤪😂😅 Pusing mai kita pusing. Saya putar Halim! Seriously this PAS people....21st century, not the Stone Age. Ha ha ha. Hypocrites Ya Rabb, buka sejalah PAS Kelatté wei. Manatau, Tuhan nak buka hati Nik Amar majukan sektor air bersih di Kelatté. Meanwhile in Terengganu under PAS govt also, there are two functioning cinemas 😌

Parti bulan bersekongkol dengan parti keris yang korap nak cerita pasal syariah compliance, pi lah!!! What about clean water? Is it also subject to your version of syariah law? Putar alam Worst than Taliban... Waste time boleh je buat cinema untuk Muslim, dan cinema untuk Muslimah. tak bercampur jangan takut.

Kerajaan Pas Kelantan tetap stabilSebagai contoh, masalah air kita (kerajaan negeri) sudah jawab di dalam Dewan Undangan Negeri (DUN) dan kenapa kita ada masalah.

Ha ha.. Cuba nk buang aib ketuanya. only fans why need cinema, they need mosque !! Ini saja la tahap kecerdasan minda lobai Ini pun dia betul! 😂😂😂 Hari tu kata tak boleh. Sekarang boleh 🤷🏽‍♀️ Does syariah law apply to your leaders? Rogol merogol boleh ekk? Have to wear purdah for women and a kurta for men. No laughing, they must keep quiet. No eating, fasting. They must read doa first and give Salam when they enter in.

No need lah ... stay home watch TV will do lah

Report: Tajuddin can run in GE15 on PAS ticket if Umno doesn't want himKUALA LUMPUR, June 25 — Perak PAS is offering Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman a chance to defend his Pasir Salak parliamentary seat in the next general election after the... Think 1000 Times PAS...Don't repeat UMNO's stupudity.... No he is not running for pasu he running under mic ticket Sudah. La..politic bodoh

Reject PAS . Main politik aje Org2 PAS ini mmg cartoon lah...lol HAHAHAHHAHAHAAHHAHH Syariah law la sangat, kes sexual pon xleh handle Lepas kantoi semua boleh. Lalang this GREENFLAGGERS. Rakyat kelantan kena hadap mcm² law, puak² lebai naik vellfire pergi negeri lain enjoy xde syariah law. Lebai DPPMalaysia jugak yg sedap kah².

Serambi mekah Meanwhile, if any PAS members are watching movies in cinemas. GSCinemas or TGVCinemas pls help to TURN ON ALL THE LIGHTS. Even though they r sitting only among the male. But a lot of 'sin' still can happen. DPPMalaysia PASPusat ustaz_idris abdulhadiawang takiyuddin61 Hahhahaha....syariah law kata apa bila kau tengok wayang dekat KL! Bodoh punya Pas PASPusat

No cinema but highest in watching porn. You guys are good banter 😂👌

Logo Pas atau PN, tunggu mesyuarat - SanusiKeputusan Pas guna logo sendiri atau bertanding guna logo PN dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) bakal dibincangkan dalam mesyuarat PN.

Hahhhahahahha No need la Just watch Netflix

Takiyuddin says Tajuddin free to join PAS any time, after Perak chapter's offer to contest GE15KAMPAR, June 27 — Pasir Salak Member of Parliament (MP) Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman can join PAS at any time to continue his political career, said PAS secretary-general,...

Tajuddin Rahman boleh sertai PAS, kata Takiyuddin | The Malaysian InsightSetiausaha agung PAS berkata pihaknya akan melihat potensi sokongan yang ada. Parti Angkut Sampah.

PAS only cares about seizing power with Tajuddin offer, says Perak AmanahIPOH: Perak PAS offering to let Pasir Salak MP Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman contest on the party’s ticket in the 15th General Election is like giving a ‘stick to a compromised leader”, says Dr Muhaimin Sulam.