Cabaran daki 'Gunung Melaka' | Harian Metro

#Santai Terletak di Nyalas, Melaka, Gunung Melaka sebelum ini dikenali sebagai Bukit Gapis tetapi ia mendapat jolokan gunung kerana paling tertinggi di negeri itu.

Santai, Melaka

2/12/2021 5:30:00 PM

Santai Terletak di Nyalas , Melaka , Gunung Melaka sebelum ini dikenali sebagai Bukit Gapis tetapi ia mendapat jolokan gunung kerana paling tertinggi di negeri itu.

GUNUNG Melaka ? Benarkah ada gunung di Melaka ? Itu yang bermain di fikiran penulis sebaik sahaja mendapat tugasan untuk mendaki gunung itu bersama 11 pendaki yang diketuai T Ravichandran.

Read more: Harian Metro »

Covid-19 Watch: 2,017 new cases bring total to 4,483,295

PETALING JAYA: Malaysia recorded 2,017 new Covid-19 cases on Wednesday (May 18), says the Health Ministry. Read more >>

Sibuk sgt daki2 bukit la gunung la... Pastu sesat la, mati la kat atas tu. Bomba jugak disusahkan. Kecik2 x nak mampos, besar2 make people difficult. nas_aiman98 'Paling tertinggi', wartawan lulus SPM tak ni?

Memperteguh identiti ASWJ | Harian Metroaddin RENCANA ini adalah tambahan kepada artikel bertajuk Akidah Ahli Sunah Waljamaah (ASWJ) melestari keharmonian dalam masyarakat yang diterbitkan dalam ruangan Addin, Harian Metro pada 11 November lalu. Agama sesat Tu sesat jelah. Butoh. Ahli Sunni ne. Hahahahahahahahahahahahahaha

Your Loss untuk semua, bukan 'dia' - YANA | Harian MetroKuala Lumpur: Penyanyi YANA, 21, tidak kisah jika lagu terbarunya Your Loss dianggap berkisar mengenai kisah percintaannya yang kecundang bersama bekas kekasih yang juga penyanyi, Ismail Izzani.

Bapa Noryn Aziz meninggal dunia | Harian MetroKuala Lumpur: Bapa penyanyi, Noryn Aziz iaitu Abd Aziz Mohd Dali meninggal dunia akibat kanser hati tahap empat, hari ini.

Kelantan umum pemberian bantuan khas | Harian MetroKota Bharu: Kelantan mengumumkan pemberian bantuan khas RM1,000 kepada penjawat awam negeri, manakala lantikan politik pula menerima RM500. Beruntunglah penjawat awam dpt habuan tahunan.. tp bagaimana rakyat jelata yg masih lagi belum pulih sepenuhnya dari ekonomi semasa.. apa yang mereka dapat sedangkan mereka berpendapatan masih lagi belum menentu apa tiadakah bantuan untuk mereka.. takkan nak harapkan kerajaan..🤔

Berdosa, berdosa, berdosa... | Harian MetroKuala Lumpur: 'Mana-mana yang kecam aku tu, berdosa, berdosa, berdosa,' demikian kata-kata seorang lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT). ye berdosa tetapi klau kl city kalah dia mesti angkuh punya sebab dah kalah pun play victim lg....🤭🤭🤭🤭🤭 Jdt jaguh dalam tempatan Rakyat sumpah budak itu cilakak la😊

© 2021 Harian Metro, New Straits Times Press (M) Bhd. A part of Media Prima Group.