Buka tudung? Saya sedang jadi diri sendiri - Kak Girl - Utusan Digital

22/6/2021 10:01:00 AM

Komen yang murni-murni sahaja okay?

Komen yang murni-murni sahaja okay?

Buka tudung? Saya sedang jadi diri sendiri - Kak Girl

PETALING JAYA: Tampil dengan imej tidak bertudung, pelakon dan personaliti media sosial, Kak Girl, mencetuskan tanda tanya dalam kalangan peminatnya yang risau dengan tindakannya itu.© 2021 Harian Metro, New Straits Times Press (M) Bhd.KUALA LUMPUR : Penyanyi bervokal tinggi, Aina Abdul, 28, mengaku sukar untuk menjalin sebarang hubungan percintaan dengan mana-mana lelaki pada waktu ini kerana bimbang ia akan membuatkan dirinya hanyut dan lalai.© 2021 Harian Metro, New Straits Times Press (M) Bhd.

Dalam perkongsian di Instagram, Kak Girl atau nama sebenarnya, Nur Amira Maslan turut meluahkan perasaan yang selama ini dipendam sendiri.“Kadangkala kita terlalu menjaga hati orang tanpa fikir diri sendiri dan terpaksa ikut kehendak orang, walaupun kita ada kehendak sendiri..“Bertahun lamanya kita cuba jadi yang terbaik.Kali terakhir terjebak dengan cinta yang tak kesampaian adalah pada tahun 2014 dan sejak itu saya tutup pintu hati.Ya, saya ikut dan dengar.Ikut sahaja apa yang orang nak kita buat.

Tapi, masih tiada yang benar-benar menghargai.Asyik nak berkepit dengan teman lelaki sahaja ibaratnya.“Saya tidak menyalahkan sesiapa selain diri sendiri.Maaf mungkin ramai yang kurang selesa.Tetapi saya sedang menjadi diri saya.Dalam pada itu, menurut Aina, dia berharap menerusi kenyataannya itu, tidak ada pihak yang tersalah anggap atau tersinggung memandangkan ia hanyalah pandangan dan pengalaman peribadinya.Tak kira apa orang nak kata, saya perlukan ruang untuk diri sendiri,” katanya.

Tambah bekas penyampai radio itu juga, dia kini perlukan masa untuk merawat semula kekecewaan yang dihadapinya.Dalam pada itu, dia memohon maaf jika penampilannya itu berbeza dari sebelum ini serta memohon warganet untuk mendoakannya.“Ada dua sahaja mengenai Aina Abdul..

Read more:
Utusan Malaysia »
Loading news...
Failed to load news.

Jgn buka baju plk Tak kenal pun kak girl nie. Bukan mudah untok jadi diri sendiri,cemoh maki itu mainan natizen berkait keluarga,rakan, sebagai nya, sebab itu ada pepatah mengatakan Tuhan tak pandang rupa, pangkat,darjat,hati yang bersih jujur dan ikhlas itulah yang Tuhan suka. Dia nk pakai x nk pakai tu dia punya pasal urisan dia dgn ALLAH berita sampah mcm ni pun nk siar ke

Aku ni syurga tak layak, neraka aku tak tahan, di mahsyar juga siksaan yg panjang, tak mampu aku...semoga Allah ampuni dosaku dan redhai aku. Ketandusan berita dah ke?aduyaii... ramai nak buat kerja tuhan. .. susah mentaliti sibuk hal org ni. punca tak pernah maju. Pakai tudung kerana perintah Allah yg wajib bukan sbb nak jaga hati sesapa

Sape ni? X kenal dah sapa pulak kak girl,aku kenal budak girl je Mee raja chicken maryland, Nasi goreng tomyam chicken chop.. Sorry lama tak makan murni

'Nak kurus macam saya, kena periksa darah dulu' - Shima | Harian MetroKuala Lumpur: Penyanyi lagu Teringin, Shima, 52, yang menjadi perhatian apabila berjaya menurunkan berat badannya daripada 85 kilogram (kg) kepada 48 kg menafikan dia kedekut untuk berkongsi tips kurus dengan peminat.

masing2 ada cara. Kita jgn sibuk dgn cara org lain. Sebab, bila kita mati, tak ada org yg ikut kita. Sebab dia ikut cara dia yg belum mati.

Kalau bercinta, saya jadi lalai - Aina Abdul - Utusan DigitalBagi Aina, lebih baik dia fokus kerjaya seni dahulu.

'Sebulan saya cari ayah' | Harian MetroKota Bharu: “Sudah lebih sebulan kami mencari ayah dan laporan kehilangannya juga sudah dibuat tapi tiada khabar berita sehinggalah malam tadi saya dihubungi polis memaklumkan penemuan mayatnya,” kata anak kepada warga emas yang ditemui mati di tangga sebuah bangunan di sini, petang semalam.

‘Saya tak nampak ada ruang kerjasama UMNO-DAP’ - Utusan Digital‘Saya tak nampak ada ruang kerjasama UMNO-DAP’ Adoiii gabungan mantap tu....😂 Negara lain lebih banyak dan teruk kes covid dari Malaysia.....tak sibuk nak tukar kerajaan....

Saya bukan antivaksin- Lufya - Utusan DigitalSaya bukan antivaksin- Lufya

'Berdosa saya jika langgar PAS' - Nik Mohamad Abduh | Harian MetroKota Bharu: Ahli Parlimen Bachok Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz menafikan gambar tular yang mendakwa beliau keluar daripada kerajaan Perikatan Nasional (PN) dan PAS. Parti mana la nak ambik ko tu... 🤣🤣🤣🤣 Masuk bersatu khianat la tu 🤣😂🤣😂🤣😂 Pergh dia tau kira Pahala sbb dalam PAS , dahsyat lebai sekor ni 😅