Bota, 'Buang Bayi', 'Sungai Perak'

Bota, 'Buang Bayi'

Buang mayat bayi ke sungai

POLIS menahan pasangan kekasih yang dipercayai membuang mayat bayi perempuan ke Sungai Perak berhampiran rumah pam Lembaga Air Perak (LAP), Teluk Kepayang, Bota, semalam.

26.1.2020

bota POLIS menahan pasangan kekasih yang dipercayai membuang mayat bayi perempuan ke Sungai Perak berhampiran rumah pam Lembaga Air Perak (LAP), Teluk Kepayang, Bota, semalam.

POLIS menahan pasangan kekasih yang dipercayai membuang mayat bayi perempuan ke Sungai Perak berhampiran rumah pam Lembaga Air Perak (LAP), Teluk Kepayang, Bota , semalam.

Ketua Polis Daerah Perak Tengah, Superintendan Barudin Wariso berkata, pasangan kekasih yang berusia 22 tahun itu ditahan susulan aduan awam selepas menyedari bau kurang menyenangkan dari sebuah rumah di Taman Maju, Seri Iskandar. Menurutnya, hasil pemeriksaan di rumah berkenaan, suspek wanita mengaku hamil tujuh bulan dan melahirkan bayi perempuan dalam keadaan bernyawa di bilik tidurnya pada 3 pagi, Selasa lalu. "Wanita terbabit melahirkan bayinya tanpa pengetahuan ahli keluarga yang tinggal serumah dan bayi terbabit kemudian meninggal dunia. "Suspek kemudian membungkus mayat bayi itu dan menyimpannya dalam almari selama tiga hari. Suspek memaklumkan bayi terbabit dilahirkan hasil hubungannya bersama teman lelaki," katanya dalam kenyataannya malam ini. Barudin berkata, wanita berkenan menyerahkan mayat bayi terbabit kepada teman lelaki yang kemudian dibuang ke Sungai Perak. "Susulan itu, polis berjaya menahan suspek lelaki di rumahnya di Seri Iskandar dan dia mengaku membuang mayat bayi berkenaan ke dalam Sungai Perak berhampiran rumah pam LAP. "Lelaki terbabit mengaku membuang mayat bayi itu dengan cara menenggelamkan mayat dengan empat batu bata pada 2 pagi semalam," katanya. Katanya, bagaimanapun setakat ini mayat bayi berkenaan masih belum ditemui sehingga lewat petang tadi. Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 26 January 2020 @ 12:08 AM Berita Berkaitan Read more: Harian Metro

Tau p e p e K je.. Tak takut dosa. Maki diharuskan didalam threads ni. Sekian Penat mengandungkn lama² lps tu bunuh dan tenggelamkan adakah amalan jahiliah akn kembali berleluasa😭 SyafieyqRahman Hntr pg chine la. Kurang didikan agama dan lemah iman. Hukum bunuh depan orang ramai baru budak2 sekarang berfikir seks sebelum nikah atau selepas nikah

Dasar!!! Eeee nk menyumpah je aku 🤬 Astagfirullahalazim... Mcm Tue sekali ko buat.. 🥺🥺🥺 Ms buat ko main sembur jer... Bila dpt baby ko malu ada anak luar nikah.. Skrg org tau apa mcm bay...? Malu x..? Buat lg benda terkutuk tu...kan dah mendapat.... Hmm... bayi dah meninggal dunia sewaktu lahir, simpan mayat tu dlm almari selama 3hari, then buang mayat tu dgn cara tenggelam dgn letak 4 batu bata. wow psycho habis pasangan ni.

Pasangan kekasih sembunyi kelahiran, buang mayat bayi ditahanSoal siasat mendapati wanita terbabit hamil hasil hubungan seks dengan teman lelakinya yang bekerja di Melaka. FMTNews

Sial Kang dua dua aku buang dalam sungai tu Kau ingat lepas lahir dia terus boleh berenang ka hanattt yg kau buang kt sungai tu cibaiiii.. 😡😤😭 Bajang betul lah! Taknak anak bagi aku lah. Eeee kalau aku kenal korang ni, aku brain wash hgpa Campak kat wuhan sana Anjing buat malu nama kg ak Kalau x buang, bayi p'puan tu akan 'dimakan' bapa sendiri kelak jugak

Hati perut p mna aiiimasa buat xpikiaq aii...

Young lovers detained for concealing birth, dumping baby in Perak riverCops say the woman gave birth in the seventh month of pregnancy without her family’s knowledge and that the baby died shortly after birth. FMTNews Perak

Couple held for disposing of baby’s body in Sg Perak | The Malaysian InsightWoman keeps remains in wardrobe for 3 days; boyfriend uses bricks to weigh body down in river.

Pasangan kekasih sembunyi kelahiran, buang mayat bayi ditahanSoal siasat mendapati wanita terbabit hamil hasil hubungan seks dengan teman lelakinya yang bekerja di Melaka. FMTNews

Maut dibaham buayalundu Mayat seorang lelaki ditemui dalam keadaan menyayat hati dipercayai diserang buaya dalam kejadian di Sungai Ulu Lobak, di Lundu sekitar jam 7 pagi tadi.

Aliran trafik di beberapa lebuh raya utama perlahan petang ini | The Malaysian InsightTrafik menuju ke pantai timur bergerak perlahan dari Plaza Tol Gombak sehingga ke Genting Sempah.



Group of concerned M'sians voice disagreement over attempts to topple current govt

Anwar puas hati penjelasan Tun M

Rakyat tunggu dan lihat...

Dr M a no show at PMO, Anwar, Guan Eng leave for PM's house

Anwar admits betrayal from Pakatan partners

Zahid sudah ada di Istana Negara

130 kerusi memihak Tun M

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

26 January 2020, Sunday News

Previous news

Acu dua pisau sekali...

Next news

Singapore confirms fourth case of Wuhan coronavirus
Tun M lepaskan jawatan Pengerusi Bersatu Kronologi hubungan Mahathir - Anwar Pakatan Harapan govt collapses Salahuddin mohon maaf Siapa PM pakatan kerajaan baharu? MP BN dan PAS ke Istana Negara petang ini Malaysian stocks, ringgit fall on political crisis Syed Saddiq: Prioritise Malaysians, not politicking Dr M to meet with King at 5pm Selangor MB is on Anwar's side, says state rep after meeting PH government collapses Haze at alarming level as wildfires in Miri now cover 54ha
Group of concerned M'sians voice disagreement over attempts to topple current govt Anwar puas hati penjelasan Tun M Rakyat tunggu dan lihat... Dr M a no show at PMO, Anwar, Guan Eng leave for PM's house Anwar admits betrayal from Pakatan partners Zahid sudah ada di Istana Negara 130 kerusi memihak Tun M We are still government of the day, says Dr Dzulkefly Temui Tun M di Mines...? Live updates - MPs from various parties gather at Sheraton PJ after leaving Palace Will the rakyat, accept this backdoor-government? Anwar to have audience with King on Monday (Feb 24)