Rap, Kuala Lumpur, Penyanyi, Simbolik, Gabungan, Aina Abdul, Single Terbaharu, İsi Hati Sebenar

Rap, Kuala Lumpur

Aina Abdul gabung tiga lagu dalam single terbaharu | Harian Metro

#Rap Penyanyi Aina Abdul tampil dengan single baharu berjudul AINA ABDUL yang menggabungkan tiga lagu popular ciptaannya iaitu Sumpah, Semalam dan Sepi.

17/9/2021 12:20:00 PM

Rap Penyanyi Aina Abdul tampil dengan single baharu berjudul AINA ABDUL yang menggabungkan tiga lagu popular ciptaannya iaitu Sumpah, Semalam dan Sepi.

Kuala Lumpur : Penyanyi Aina Abdul tampil dengan single baharu berjudul AINA ABDUL yang menggabungkan tiga lagu popular ciptaannya iaitu Sumpah, Semalam dan Sepi.

Read more: Harian Metro »

ERL launches RM1 special fare for all stops this weekend

KUALA LUMPUR: A special fare of only RM1 per ticket for the Express Rail Link (ERL) will run through the weekend.

Kesan saksi tiga kemalangan maut | Harian MetroPetaling Jaya: Polis sedang mengesan saksi tiga kemalangan maut membabitkan tiga penunggang motosikal dalam kejadian berasingan di daerah ini yang berlaku pada Ahad lalu dan semalam.

Wanita ditahan sorok 2 kg dadah dalam bengkung | Harian MetroTawau: Taktik dua wanita warga asing menyembunyikan lebih dua kilogram (kg) dadah disyaki jenis syabu pada bengkung yang dipakai terbongkar apabil ditahan di Kilometer 37 Jalan Tawau - Semporna, Rabu lalu.

'Berkelah saja dalam rumah, kalau tak tahu jaga kebersihan' | Harian Metro Rap Tambah Jasmin, sekiranya tidak tahu menjaga kebersihan dan alam sekitar, adalah lebih baik jika individu-individu pengotor ini beriadah dan berkelah di dalam rumah saja. Betul tu, dah xtahu nak jaga kebersihan & Alam Sekitar lebih baik buat di rumah sendiri, tidak menyusahkan org lain.

Harian Metro 17 September 2021Dapatkan di kedai atau baca edisi e-Paper di https://subscription.nstp.com.my-------------------------------------------------------------------------HMETRO...

Vaksinasi ‘kayu pengukur’ ibu bapa percaya hantar anak ke sekolahKadar vaksinasi akan menjadi kayu pengukur untuk pembukaan sesi persekolahan supaya ibu bapa yang ingin menghantar sekolah dapat memastikan keselamatan anak-anak mereka. Selagi kanak² bawah 12 tahun xde vaksin, xpyh la bukak sekolah lg. Sbb kes positif bukan dapat kt dalam sekolah atau kelas. Kebanyakan dapat kat luar sekolah, dalam van/bas sekolah, pusat jagaan etc.

'Sekolah nak buka bising, tapi pergi bercuti tempat ramai okey pula' | Harian Metrorap Dalam hantaran sama, pengarah, Michael Ang meluahkan rasa bingung dengan mentaliti segelintir masyarakat yang sentiasa tidak berpuas hati dengan banyak perkara terutamanya, golongan ibu bapa. Hello. Warga berhak untuk berkata… yg tak nak anak kesekolah tidak bawa anak berkelah….yg berkelah bawa anak tak merungut apabila sekolah buka… Yang bising tu orang lain. Yang pergi berkelah tu orang lain Betul bro!