Kuala Lumpur, Parlimen, Agong, Takiyuddin Hassan

Kuala Lumpur, Parlimen

Agong tidak titah Parlimen bersidang pada bulan tertentu - Takiyuddin | Harian Metro

#kualalumpur Datuk Seri Takiyuddin Hassan menyifatkan tempoh persidangan Parlimen yang dicadangkan pada September atau Oktober, selari dengan titah Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Mustafa Billah Shah.

16/6/2021 6:12:00 PM

kualalumpur Datuk Seri Takiyuddin Hassan menyifatkan tempoh persidangan Parlimen yang dicadangkan pada September atau Oktober, selari dengan titah Yang di-Pertuan Agong , Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Mustafa Billah Shah.

Kuala Lumpur : Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Takiyuddin Hassan menyifatkan tempoh persidangan Parlimen yang dicadangkan pada September atau Oktober, selari dengan titah Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah.

Read more: Harian Metro »

Ain Husniza receives letter of demand seeking RM1mil damages for alleged defamation

PETALING JAYA: Ain Husniza Saiful Nizam has received a letter of demand seeking damages of RM1mil for alleged defamatory remarks she made.

Sampai di kedai tomyam order mee segera, tggu punya tggu 3 bulan baru siap..hampehhh btol kerajaan PN ni, dia punya segera 3 bulan baru siap..🤑 We will see the true color soon enough.🙄 Hahha....Dumb & Dumbest mp....derhaka...klaka la ko ni taki taki..🤣 tengok!?nampak ni peeangai org pasputar belit.nk jugak menipu sedangkan perkara sebenar be org dh tahu..mabuk kuasa .tamak dan sayangnkan dunia.mana diorang ni bila agama islam dihina,nabi kita dihina.Malah nama Allah dipermaikan pun takdk sekoq pun timbul.semua sibuk dunia

Seorang bapak kalo suruh anak2nya mandi... x Kan la ank2 x faham2 kot.. x Kan la nk Tanya kt bapak tu, mcm Mana nk jirus, pakai sabun apa, berapa gayung airnya... Mamat ni riso beno hilang sumber kewangan rupe nye Bengap punya takoyaki... Segera = 3 atau 4 bulan dari sekarang? Tak masuk akal. Dia ni dari law school mana ha?

baru ku tahu maksud secepat mungkin, rupa nya 3 bulan lagi, ingatkan as soon as possible Maka Menteri Mewakili Parti Agama.. Punah BILA ADA KUASA... Bukan ke ada tulis buka untuk bahas ordinan darurat. Kalau dah lepas darurat nak bincang apa. Buka sekarang la samdol.

Agong titah sidang Parlimen perlu disegerakan - Utusan DigitalTitah Seri Paduka Baginda, Parlimen yang berperanan sebagai satu platform penting untuk wakil rakyat bersidang bagi membincangkan pelbagai isu khususnya berkaitan penularan wabak Covid-19. DaulatTuanku

Bodos ni stu ptut ltk jwtn Sidang Parlimen terhenti kerana darurat. 1 Ogos ni darurat pon tamat. Bersidang jer lah… Bagero punya kerajaan… Tak sangka org yg dulu2 nampak bijak bila dah jadi menteri kerajaan pintu belakang boleh jadi sedungu macam ni... agak2 Tuanku Agong baca statement dia ni rasa apa ya?

Segera, tau dak makna segera, kalau megi maksudnya 2 minit lurus sgt YB takiyuddin61 .. x perlu ulas pun xda ckp bila masa tarikh… betul yb nak bgtau dan mmg x da tarikh… tp paham2 je la.. skrg kn skit je mesti liau punya… skrg ni kena guna strategi komunikasi yg berkesan… BukaAtauDerhaka Selamat menjadi monyet semua wahai YB... Leh terpekik terlolong nanti..

kenapa lah tuan begini ?rakyat senang melihat anda. Masih sempat kumpul harta lah.itu maksud nya tangguh kan Palimen. ni baru betul buat buat bodoh 🤣🤣🤣

Agong: Sidang Parlimen perlu diadakan secepat mungkinSultan Abdullah Sultan Ahmad Shah menyedari peranan penting Parlimen untuk membincangkan isu berkaitan Covid-19. FMTNews Agong Darurat Hadi mana Hadi? Azhar mana? Azalina yg menang

Babi ko la, suh segera ko main, dasar iblis Giving lawyer a bad name.... Manipulation of things at highest level even a simple word of understanding.... Ya Allah... Pls save our country from this type of menteri awat nk tkot bukak parlimen? ada isu ke Tengah syok tu... Selagi blh putar alam...hawau Begini la bila kononnya “ahli’ agama diuji dgn dunia, ketahui la PASPusat ALLAH lebih mengetaui apa yg baik bagi kalian. takiyuddin61 abdulhadiawang

mana kau belajar 3 bulan tu kira secepat mungkin ASAP? Jangan harap semua wakil rakyat PN akan menang PRU nanti. Semua teruk dan tidak bertanggungjawab. Tudia, derhaka kepada YDPA. Ingat YDPA tu siapa nak lambat2 kan titah Tuanku? Dalam tempoh terdekat tu maksudnya apa? Ke tak faham bahasa Melayu dah?

Sidang Parlimen perlu disegerakan-Agong - Utusan DigitalAhli-Ahli Dewan Rakyat boleh berbincang berkenanaan peruntukan perbelanjaan kerajaan bagi membantu rakyat yang berada dalam kesempitan dan memulihkan semula ekonomi negara,' titah Baginda hari ini sebaik selesai Sesi Perbincangan Khas antara Yang…

Awat hang jadi lagu ni, makin merapu Din ni bila nak tukar nama ? PasDerhaka Esok, 1 minggu, 2 minggu pun dikira secepat mungkin. Mengapa perlu tunggu hingga September? Sedangkan Majlis Raja-Raja berkeputusan utk tamatkan darurat adalah sehingga 1 Ogos 2021. Arahan lebih tinggi mana lagi yang dia pakai ni? Nak tunggu sampai bentang Belanjawan 2021 ke?

Kalo September atau oktober Itu tangguh bingai !!! True colours yehaaaa Celakalah takiyuddin61 KerajaanDerhaka KerajaanBodoh KerajaanGagal BukaParlimen nk tungu bulan penuh ke... Malang rakyat Malaysia dpt org fikiran mcm ni. FionaApple_ tahi yu din betul la PRU15 jgn bg undi kt lebai putar alam

PM perlu nasihat Yang di-Pertuan Agong supaya Parlimen dibuka semula, kata bekas speaker | The Malaysian InsightYang di-Pertuan Agong dan Raja-Raja Melayu tepat dalam mengeluarkan keputusan bahawa Parlimen perlu bersidang secepat mungkin, kata bekas speaker Dewan Rakyat Mohamad Ariff Yusof. mana mau pm nasihat.

bodoh lah dia ni. dah lah muka pervert Dah checkmate la Datuk seri. Jangan la sampai YDPA murka dan titah panggil sidang parlimen. Paham2 la. Kan makin teruk jadinya. Patuh titah Tuanku lah..byk songeh plak Usah nak flip flop lagi wahai Pak Menteri undang2. Usah nanti dikatakan Menteri bodoh oleh rakyat. Jika xmampu, sila berundur secara tehormat.

Takkanlah lebai nak menipu... Nampak gayanya dia nak kena pecat juga nnt bodoh tu tolong simpan kat anak cucu sama Patut hassan pakai kondom Hahaha kesian Malaysia. Penat la nak kecam. ini contoh, bila habis 'option'..bawak lari tiang gol.... Si samdol nie kot mane yg dia x paham titah Baginda maksud 'segera dibuka' amat sukar dijangkaui tahap kebodohan. Inilah juga sifat iblis lebai2 yg x berjaya diselindung takkala dihidang secebis harta dan kuasa sementara...✌

Parliament must sit as soon as possible, says Yang di-Pertuan Agong | New Straits TimesNSTnation The Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Mustafa Billah Shah is of the view that Parliament should sit as soon as possible. EmergencyOrdinances NationalRecoveryPlan DewanRakyat Covid19 The sooner, the better. year 2050 also as soon as possible

People tend to show their true colour in desperate moment. Now is show time. So he is the spokeman for Agong? Laju eh balas statement agong? Sruh bukak parlimen bole pulak lmbat²..hanat perangai Well at least we know he got some balls Ish ish ish bangangnya begitu pekat tak campur air langsung makin berkuasa makin gila. mau kekal kuasa makin babal.

Kalau dulu menteri zaman Najib org kata bodoh, aku rasa zaman PN ni menteri sejuta kali bodoh. 😭 Bebalnya para menteri Malaysia kawan kawan.. Otaknya jatuh dalam gaung ke ?😭😭

Agong: Rulers want stable government, calls for Parliament to convene as soon as possible | Malay Mail KUALA LUMPUR , June 16 — Parliament should convene as possible to enable proper discussion of the Emergency Ordinance and Malaysia’s Covid-19 recovery plan, the Yang di-Pertuan Agong said today. The announcement followed a special meeting of the Conference of Rulers chaired earlier today by Yang... Daulat Tuanku! KerajaanBodoh KerajaanGagal PN Govt Why not now, as all MPs had been vaccinated.

bahana derhaka pesan ATGNA... biadap. Gilo Berani mereka DERHAKA RAJA-RAJA? Bodo punya menteri..ko igt agong tak tau ke pm nak buka parlimen bulan 9..majlis raja2 tau nak buka bulan 9 tp tetap titah supaya parlimen dibuka secepat mungkin..tu maknanya apa..apa laa malang negara kita ni dpt menteri bodo KerajaanGagal MenteriBodo

bodoh tu jgn tunjuk sgt der….walaupon mmg sedia bodoh…. takiyuddin61 baca ini bangang! Makin hebat menteri PAS ni menipu dan membelit rakyat dengan Kenyataan syok sendiri nya Undilah PAS dan kekal tenang Lebai islam ke macam ni? Wat malu kopiah atas kepala je..alamak, mamat ni xpakai kopiah, menteri hal ehwal janda yg pakai kopiah..salah org lak

Setiap hari muka semakin tebal macam besi. KerajaanGagal KerajaanBodoh

pretending to be stupid or really stupid? Baru tau maksud secepat mungkin tu lambat lagi Kau jgn memandai la bodo takiyuddin61 hang tau ka maksud 'segera' tu... Bkn mee segera tau Tgk gmbr rasa cam rasa nk hempuk je kebodohan dia ni😤 Budus Takabur

Nyawa rakyat dipertaruhkan utk survival politik Kebangangan apakah ini? Agaknya mmg jenis xpaham SEGERA Bodohnya takiyuddin61. YDPA titah segerakan bukan postpone ke bulan 9/10 TakiBodoh takiyuddin61 belum puas jadi Menteri lg ka boh Semua nak jadi barang mainan kalau dapat kat lebai. Memalukan. Bodo melayu agaknya ni 😅😅😅

Dasyat betul pas bila dapat jadi menteri. Palabuto PAS.

takiyuddin61 ada masalah pemahaman ke? Agong titah dah tu sidang parlimen segera. Tau tak maksud segera tu? Buka la kamus. haha 😂 haih Kalau September tu dikira secepat mungkin maknanya memang dia ni jenis slow siputbabi buat kerjalah. Eh kenyataan media ada tulis parlimen dibuka untuk bahas ordinan darurat, dan darurat tak disambung selepas 1 Ogos. Maknanya kena buka parlimen segera lah.

Jenis ni yg cikgu dok bebai..cikgu suruh hantar kerja sekolah segera...tapi cikgu xbagi tarikh kena hantar kerja sekolah...bijak ini anak👍 Auta jer. Bila Agong da titah Mula lar putar Alam. Kerajaan menderhaka kepada YDPA & MRR shame on you Aku harap sgt esok Tuanku titah buka parlimen dlm tempoh 1-2minggu ni, aku nak tgok apa pulak jendoi ni nak spin.. apa lah malang negara ni org mcm ni boleh ada kuasa, adehhhhhh

Esok lebai cari dalil derhaka….

Haha pandai dia.. ada perkataan segera bersidang tak? Lembu bodohhhhhhhh..x fhm ke yg darurat x perlu diteruskn dan parlimen perlu bersidang segera? Allah SWT want show the true colour. Kerajaankelaut Dulu dia PNipu, kemudian PNakut, sekarang jadi PNderhaka.