'Najib', 'Facebook', 'Mahkamah', 'Viral', 'Gadis'

'Najib', 'Facebook'

'Adik manis' ni tak perasan katanya

“SAYA tidak perasan langsung ada kamera sedang merakam kerana asyik berbual dengan rakan dan keadaan ketika itu sangat sibuk.”

12.7.2019

kualalumpur “SAYA tidak perasan langsung ada kamera sedang merakam kerana asyik berbual dengan rakan dan keadaan ketika itu sangat sibuk.” - Nur Dahlia Ahmad Rizal.

“SAYA tidak perasan langsung ada kamera sedang merakam kerana asyik berbual dengan rakan dan keadaan ketika itu sangat sibuk.”

“Malangnya bilik mahkamah itu sudah penuh dan prosiding hampir tamat. Jadi, saya buat keputusan untuk turun ke lobi. Namun, ketika saya menunggu lif, kebetulan prosiding Najib berakhir dan kami perlu tunggu sehingga beliau turun sebelum dapat menggunakan lif.

Selain itu, visual berkenaan turut menimbulkan andaian warganet bahawa Nur Dahlia mempunyai kaitan dengan perbicaraan berkenaan, namun gadis itu menegaskan dia hanya berada di tempat dan masa salah.

“Bagaimanapun, saya hargai usaha jurukamera itu sehingga membuatkan saya tular di Facebook dan sosial media lain seperti Twitter dan Instagram,” kata gadis kacukan Cina dan Arab itu.

“Namun, Alhamdullilah atas segala pujian dan doa baik daripada warganet. Semoga Allah SWT membalas jasa mereka semua dengan 1001 kebaikan,” katanya.

Read more: Harian Metro

i legit read the news sbb ingatkan news. ingtkn ade ape isu pnting smpai viral, tp sebaliknya. aku xsalahkan adik ni, yg aku xpaham ape objektif dlm rangka pemilihan isi berita. sepatutnya akhbar tmptn mesti ada level paling minima bg apa yg layak disiarkn sbg berita. Ni tweet paling sampah dlm feed aku...sekian

Taukkk... Info ini menghiburkan. Terima kasih. mende la korang ni, benda shit mcm ni pon nk terbit Cerita apa ni? Seriously? Penting ke berita macam ni? Dah tak de berita lain ke nak di sensasi kan.. 'pale buto' penting ke fundek Dh kenapa dia ni tular? Metro pun lepas ni tutup gak ni. Sampah sgt beritanya

'Saya akan ambil tindakan' - JuwairiyaTINDAKAN undang-undang akan diambil terhadap penyebar fitnah membabitkan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Melawati, Juwairiya Zulkifli dengan Menteri Besar Selangor, Amirudin Shari. saman jangan tak saman Macai umno punya kerja...

Berita tak penting langsung tp menjadi bahan berita media..pelik la Malaysian surat khabar cina india ada keluar berita macam ni tak Apo? 🤦🏻‍♀️ adeh 🤦🏻‍♂️ Bakal2 lahir seorg pelakon baru nnt Camni je pun boleh viral...🤦🤦🤦🤦🤦 Apebende ah....... terima kasih info Kenapa gambar belah kiri tu macam tgh moaning

Wowo dengan adanya berita ini minyak ron 97 pun naik 4 sen!

Chai arah saya bayar RM2 juta kepada Tadmansori Holdings | The Malaysian InsightSaksi kes rasuah membabitkan Tengku Adnan Tengku Mansor memberikan keterangan di Mahkamah Tinggi KL hari ini.

Berita macam nie pun boleh kuar dalam harian metro.kepala nenen betul. Hairan saya...raut wajah cantik biasa biasa je....Tapi berita viral Mcm sangat cantik pulak...Kalau sangat cantik ,Sy pasti pandang lama Lama wajah nya So many issues and probs tht need to be concerned and noticed by our comunity,society but yet the news still make the mf topics for..maybe their own marketing or popularity might..or bcuz they run out of ideas,hopefully not tht dumb..

DahliaRizal waw x amik port..soryyy DahliaRizal tgk nie Cc DahliaRizal Boleh jadi bahan berita..

Harap ibu sedar dan susukan bayi kitakotabharu “Saya mengharapkan keajaiban akan berlaku dan apabila isteri sedar nanti dia boleh menyusukan anak kami,” kata Fairol Haziri Rahim, 44, suami kepada Kamareeah Arwae, 36, yang melahirkan anak bongsu mereka dalam keadaan koma.

Minta maaf sebelum lemas“MALAM sebelum kejadian, Amin minta maaf sebelum tidur. Dia kelihatan terlalu manja dan hanya akan tidur apabila saya ungkapkan ayah maafkan,” luah Safaruddin Mohd Khalid, 53, bapa kepada Muhammad Amin Shah Safaruddin yang ditemui lemas di parit dekat Apartmen Dahlia, Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung, semalam.

[UPDATE] 'Mereka tak pernah ke tali air itu'Kangar إِنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ Dua sepupu yang lemas ketika menangkap ikan di tali air Sungai Pulau, Kampung Jelempuk, Arau hari ini difahamkan tidak pernah ke situ sebelum ini.

Khairy: Usul terhadap Guan Eng jika dakwaan BN 'rompak' bayaran balik GST tak benarAhli Parlimen Rembau mungkin akan mencadangkan Dewan Rakyat bertindak ke atas kekeliruan yang ditimbulkan menteri kewangan. FMTNews KhairyJamaluddin LimGuanEng BN la yg keliru Parliament? Mana angka angka yg dikatakan oleh PAC? The money misused. Action shiuld be against ex-PM also Rembau looks like a cat without master

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

13 July 2019, Saturday News

Previous news

Barca get Griezmann but Atletico contest €120m fee | Malay Mail

Next news