732,305 individu terima 2 dos vaksin setakat semalam | Harian Metro

#KualaLumpur Sejumlah 732,305 individu melengkapkan dua dos suntikan vaksin menerusi Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan setakat semalam, kata Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba.

13/5/2021 4:24:00 PM

KualaLumpur Sejumlah 732,305 individu melengkapkan dua dos suntikan vaksin menerusi Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan setakat semalam, kata Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba.

Kuala Lumpur: Sejumlah 732,305 individu melengkapkan dua dos suntikan vaksin menerusi Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan setakat semalam, kata Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba.

Read more: Harian Metro »

Remand extended for cosmetics entrepreneur, friend in sexual grooming case

​​​​​​​KAJANG: Police have extended the remand order on a cosmetics entrepreneur and his friend for alleged sexual grooming and obscene communication with minors.

KKMPutrajaya Eh agakkan dh resign? DrAdhamBaba slow KKMPutrajaya Aslamualaikum ad spe2 baik hti bg sumbangan sdikit untk saya beli brg kperluan dan brng ank sya yg bru 10 Bulan. Sy hlgg kje n gji burn😌hrp dpt bntu sdkit 😌152023637622 muhammad aiman.mybank Bila nak suruh klinik biasa pon jadi PPV.. nak harap PPV sekarang sabtu ahad cuti , malam tak suntik. Virus covid tak rehat

Kena bagi DG Hisham lead Program Imunisasi baru laju. KKMPutrajaya The WW3 is happening! With invisible extremely deadly enemy!! Covid 19. Yes. The whole world fighting it now!! Huge casualties everyday and still rising! The world won't be the same as we knew it before Covid 19! 🙏. Ini satu tindakan yang tidak adil. Di saat ramai lagi yg masih menunggu giliran untuk mendapatkan suntikan dos pertama, sudah ada pulak mereka yg mendapat dos kedua. Penat ajelah kami mendaftar di Mysejahtera.

KKMPutrajaya Two months passed...not even a million gets the full jabs...with all 4 potential vaccine-resistant variants already here...we can only hope either we die due to the useless vaccine or die to the slow vaccination progress KKMPutrajaya KKMPutrajaya We are very very slow in our vaccination program .. please put speed ..centre need to work 7 days a week and till night .. if not how to achieve herd immunity Please re strategize..

KKMPutrajaya Kasihan Malaysia dpt kerajaan yg x cekap dlm waktu pandemik ini. Malang sekali baru sekitar 700an ribu yg dpt 2 dos vaksin wlupun vaksinasi sudah berjalan hampir 4 bulan. Semoga Tuhan memberi perlindungan kpd rakyat Malaysia🙏🙏🙏

In Langkawi, ferry engine room catches fire, 305 passengers safe | Malay MailALOR SETAR, May 11 — A total of 305 ferry passengers on the way to Langkawi from Kuala Kedah faced anxious moments when the vessel’s engine room caught fire at 4pm today. Marine Department in a statement today said the engine room caught fire immediately after it departed the Kuala Kedah...

KKMPutrajaya 700k for 3 months... how long for 30 million? KKMPutrajaya Slow rate ni. Wuiii.....ramainya...hikhik... KKMPutrajaya pergi kedai beli toto mamat ni pala buto yer2 je kau ni KKMPutrajaya Menteri vaksin tu Khairykj nape pulak dia cerita ? KKMPutrajaya Sikit sgt KKMPutrajaya when can the vaccinated travel? what happened to the vaccine passport?

DrAdhamBaba Fasa 3 bila lagi DrAdhamBaba ? KKMPutrajaya Please la telus dan ikhlas. Kalau vaksin pun nk dipolitikkan, mmg akan lembab pemberian vaksin. Just think of the people you served. Not think of your own pocket money, dimwit.

Ferry’s engine room catches fire, 305 passengers safe | The Malaysian InsightICYMI Ferry’s engine room catches fire, 305 passengers safe

KKMPutrajaya cucuk vaksin pon kena kobit. dah 2 dose pon x leh rentas negeri.. dah la vaksinasi slow, bila kes naik salahkan rakyat.. cincau boncau lancau punya KerajaanGagal Target 70% rakyat.. ni baru... Malas nk kira eh.. sakit jiwa Apesal lembab sangat woi KKMPutrajaya Dorang dah blh rentas negeri ke? Tnye je😅

KKMPutrajaya Mak kau hijau KKMPutrajaya Saya masih belum divaksin. KKMPutrajaya dah boleh kot phase 3 😌 KKMPutrajaya Too slow!! KKMPutrajaya Yes tangan dia pon tunjuk betapa sikitnya orang yang dah vaccinated kt malaysia ni . lembap nak mampoih . public holiday ja jatuh merudum stop vaccinate . tgh krisis kesihatan pon nk stop vaccinate sbb cuti .. pastu nnti kot ataih kata supply issue plak

KKMPutrajaya Da terima 2 dos tu bila rentas negeri kesana kesini seperti di janji kan

724,517 individu lengkapkan dua dos vaksin | Harian MetroKuala Lumpur: Seramai 724,517 individu sudah melengkapkan dua dos suntikan vaksin menerusi Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan (PICK), setakat semalam. negara 32 juta orang.... 700k tu berapa peratus? Boleh le ke sana ke sini... Yang dah complete tu jangan lupe share hotspot kat public.

Screening test pun kelaut, sbb tu ramai yang tak ada symptom tak dapat dikenkang awal…. Vaccination program? kkmgagal

Tiada 'walk-in' untuk dapatkan suntikan vaksin | Harian Metroputrajaya Pemberian vaksin secara 'walk-in' tidak dibenarkan di mana-mana Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di seluruh negara, kata Badan Bertindak Imunisasi Covid-19 (CITF). Yeke takde.. Hahaha.. Bile kate bodoh kau marah. Ni keputusan x nmpk bangang ke? Org da nak walk in, kau bagi je la sial. Ape la bodoh sgt. Dah lembab bg vaksin kat Rakyat. Baik pegi jahanam lagi bagus la. binawe Da start kena bayar la...nmpam x kerajaan bt duit. Dasat

'Geng Anti Vaksin tak perlu takut' – Fizo Omar | Harian MetroKuala Lumpur: Pelakon Fizo Omar menyeru golongan anti vaksin supaya tidak terpengaruh dengan maklumat salah mengenai suntikan vaksin. Sorry lah artis sampah mcm kau ni tak ckup power nak pengaruh orang .

Cuba bunuh anak dek wajah seperti individu merogol | Harian Metrosingapura Akibat dirogol saudara kandungnya ketika kecil, seorang wanita di sini cuba membunuh anak lelakinya sendiri.