close button
آیا می‌خواهید به نسخه سبک ایران‌وایر بروید؟
به نظر می‌رسد برای بارگذاری محتوای این صفحه مشکل دارید. برای رفع آن به نسخه سبک ایران‌وایر بروید.
خبرنگاری جرم نیست

احمد خاتمی: مجلس خبرگان جلوگیری از فعالیت مجدد شبکه‌های خارجی را تصویب کرد

۳۰ آبان ۱۳۹۸
ایران وایر
خواندن در ۲ دقیقه
احمد خاتمی مدعی شده شبکه‌ها و فضای مجازی خارجی در جریان اعتراضات سراسری مردم ایران «به صراحت تخریب و اغتشاش را آموزش می‌دادند.»
احمد خاتمی مدعی شده شبکه‌ها و فضای مجازی خارجی در جریان اعتراضات سراسری مردم ایران «به صراحت تخریب و اغتشاش را آموزش می‌دادند.»

«احمد خاتمی»، سخنگوی خبرگان رهبری گفت این مجلس مصوبه‌ای را تاکید کرده که از این پس مسوولان اجازه فعالیت مجدد شبکه‌های مجازی خارجی را ندهند. 

در حالی سخنگوی خبرگان از تصویب این مصوبه خبر داده که مجلس خبرگان از نظر قانونی قادر به تصویب هیچ مصوبه‌ای نیست و براساس قانون اساسی تنها مرجعی که قادر به تصویب مصوبه است مجلس شورای اسلامی و پس از آن تایید شورای نگهبان است. 

احمد خاتمی روز ۳۰ آبان در حاشیه جلسه کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری در قم گفت: «اعضای کمیسیون سیاسی اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان در مصوبه‌ای تاکید کردند مسئولان اجازه فعالیت این شبکه‌ها از این پس ندهند.»

روزنامه «انتخاب» با طرح سوالی انتقادی نوشته است: «مجلس خبرگان هم وارد فاز قانون‌گذاری شد؟!» 

روزنامه «اقتصادنیوز»، نیز با انتقاد از چنین مصوبه‌ای و ورود مجلس خبرگان به امر قانون‌گذاری در کشور نوشته است: «ورود مجلس خبرگان به حوزه اختیارات مجلس شورای!» و «مصوبه برای فیلترینگ دائمی شبکه‌های اجتماعی»

احمد خاتمی با اعلام تصویب این مصوبه و دستور به مسوولان گفته است شبکه‌ها مجازی خارجی «نقش مخرب در حوادث اخیر» داشته‌اند و «جنایت‌کارانه عمل کردند.»

او مدعی شده است شبکه‌ها و فضای مجازی خارجی در جریان اعتراضات سراسری مردم ایران «به صراحت تخریب و اغتشاش را آموزش می‌دادند.»

با این حال اینترنت در سراسر کشور از دومین روز اعتراضات مردم ایران به دستور شورای امنیت کشور قطع شد. بنابراین کاربران ایرانی در روزهای گذشته دسترسی به شبکه‌های اجتماعی نداشته‌اند.

روز پنج‌شنبه ۳۰ آبان به تدریج و کندی ارتباطات اینترنتی در کشور در حال برقراری است. براساس آخرین گزارش «نت بلاکز»، که ناظر بر وضعیت اینترنت در جهان است، پس از ۱۱۳ ساعت قطعی کامل اینترنت در ایران، «بازگشت کوچکی» از ارتباط اینترنتی در کشور مشاهده شده و براساس گزارش‌ها برخی از کاربران آنلاین شده‌اند.

خبرگزاری «فارس» نیز با اعلام اینکه اینترنت در برخی از مناطق کشور با اجازه شورای امنیت کشور از روز پنجشنبه در حال اتصال است، گفته بود تازه برخی از استان‌ها مانند هرمزگان، کرمانشاه، اراک، مشهد، قم، تبریز، همدان و بوشهر و بخش‌های از تهران اینترنت‌شان وصل شده است.

برای دیدن اخبار و گزارش‌های بیش‌تر درباره رسانه و خبرنگاری به سایت خبرنگاری جرم نیست مراجعه کنید: www.journalismisnotacrime.com

مطالب مرتبط:
ایران هم‌چنان ناآرام؛ اینترنت قطع و مدارس تعطیل
مقدمات تبدیل شدن اینترنت ایران به وضعیت اینترنت در کره شمالی
نقض گسترده حقوق بشر با قطع اینترنت و انسداد کامل خبری طی سه روز در ایران

ثبت نظر

گزارش

تاثیر قطعی اینترنت بر زندگی پناه‌جویان ایرانی

۳۰ آبان ۱۳۹۸
آیدا قجر
خواندن در ۸ دقیقه
تاثیر قطعی اینترنت بر زندگی پناه‌جویان ایرانی