1. پرش به گزارش
  2. پرش به منوی اصلی
  3. پرش به دیگر صفحات دویچه وله

ایران هم به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم شد

۱۳۹۸ آبان ۱۵, چهارشنبه

نهادهای امنیتی آمریکا روسیه، چین، ایران و دیگر "بازیگران مغرض خارجی" را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری یا تأثیر بر آرای مردم این کشور متهم کرده‌اند. این هشدار یک سال پیش از برگزاری این انتخابات داده شده است.

https://p.dw.com/p/3SYCf
نهادهای امنیتی آمریکا روسیه، چین، ایران و "بازیگران مغرض خارجی" را به تلاش برای دخالت در انتخابات این کشور متهم کردند
عکس: Getty Images/AFP/C. Barria

حدود یک سال مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نهادهای امنیتی این کشور نسبت به دخالت مجدد "عوامل خارجی" در این انتخابات هشدار داده‌اند.

رؤسای هفت نهاد مهم امنیتی آمریکا دیروز سه‌شنبه ۱۴ آبان (پنجم نوامبر) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند: «دشمنان ما می‌خواهند ساز و کارهای دمکراتیک ما را تضعیف کرده، بر فضای عمومی اثر گذاشته و سیاست دولت را تحت تأثیر قرار دهند.»

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

بیانیه مزبور به امضای سران وزارت دفاع، دادگستری، وزارت امنیت داخلی و رؤسای اداره‌های اطلاعات ملی، پلیس فدرال (اف‌بی‌آی)، آژانس امنیت ملی و اداره امنیت سایبری آمریکا رسیده است.

این نهادهای امنیتی هشدار داده‌اند که روسیه، چین، ایران و دیگر "بازیگران مغرض خارجی" برای دخالت در روند انتخابات و تأثیرگذاری بر نظرات و آرای مردم تلاش خواهند کرد.

امضاکنندگان بیانیه مزبور استفاده از شبکه‌های اجتماعی، انتشار اطلاعات تحریف‌شده و اخبار جعلی و تلاش برای انجام حملات سایبری به زیرساخت‌های انتخاباتی را از جمله روش‌هایی دانسته‌اند که می‌تواند برای تغییر نتایج انتخابات آمریکا به کار گرفته شود.

رؤسای مهم‌ترین نهادهای امنیتی آمریکا در عین حال گفته‌اند که هنوز سندی دال بر تلاش برای ایجاد اختلال در روند انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور وجود ندارد.

به گفته رؤسای این نهادها، دولت آمریکا در حال همکاری تنگاتنگ و تبادل اطلاعات با ایالت‌ها، مقام‌ها و ادارات محلی و چهره‌های منفرد است تا بتواند تهدیدهای احتمالی را شناسایی کرده و از این "روند دمکراتیک حفاظت کند."

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

بر اساس برآورد نهادهای آمریکایی، روسیه در سال ۲۰۱۶ میلادی تلاش کرد، از جمله از طریق پخش گسترده اخبار و اطلاعات جعلی، به نفع دونالد ترامپ، بر انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده تأثیر بگذارد.

رابرت مولر، بازرس ویژه تحقیقات موسوم به "پرونده روسیه"، در گزارش خود در ماه مارس گذشته این ادعا را تأیید کرد، اما در عین حال تأکید کرد که شواهدی دال بر تبانی ترامپ به عنوان پیروز انتخابات ۲۰۱۶ با روسیه وجود ندارد.

پرش از قسمت در همین زمینه

در همین زمینه

نمایش مطالب بیشتر