'همه بانک‌های نظامی ایران در بانک سپه ادغام شدند' - BBC News فارسی

03/06/1399 05:25 ب.ظ

'همه بانک‌های نظامی ایران در بانک سپه ادغام شدند'

خبرگزاری ایسنا به نقل از عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ایران می گوید طرح ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه به سرانجام رسیده و همه بانک‌های نظامی این کشور در بانک سپه ادغام شده است.

بر اساس گزارش‌ها ادغام بانک های قوامین، انصار و موسسه اعتباری کوثر در بانک سپه آخرین مرحله ادغام بانک های نظامی بوده است. ارائه خدمات این بانک‌ها به مشتریان با تابلوی بانک سپه قرار است به زودی انجام شود.

ادامه مطلب:
bbcpersian »

وزیر کشاورزی دولت دهم: روحانی پنج برابر بیشتر از احمدی‌نژاد به بانک مرکزی بدهی داردصادق خلیلیان،‌ وزیر جهاد کشاورزی دولت محمود احمدی‌نژاد، در نامه‌ای به حسن روحانی با اشاره به پنج برابر شدن بدهی دولت به بانک مرکزی نسبت به سال ۱۳۹۲، از کاهش قدرت خرید مردم و ارزش پول ملی کشور انتقاد کرد

اشپیگل: صاحب کشتی مرتبط با انفجار بیروت با بانک نزدیک به حزب‌الله کار می‌کردنشریه آلمانی اشپیگل در گزارشی نوشت کشتی که بار عظیم نیترات آمونیومش اخیرا در بندر بیروت منفجر شد، متعلق به تاجری قبرسی بوده و این فرد با بانکی که حزب‌الله از آن استفاده می‌کرده، ارتباط داشته است.

هشدار روحانی در مورد خطر موج سوم کرونا در ایران - BBC News فارسیدر ایران، دومین شب عزاداری های محرم در حالی برگزار شد که شمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا بنا بر آمار رسمی همچنان بالای دو هزار نفر است.

هفتاد روز اعتصابات کارگری در ایران چه داد؟‏ - BBC News فارسیاعتصاب کارگران شرکت نی‌شکر هفت‌تپه در استان خوزستان ایران از هفتاد روز گذشت.‏

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: انفجار در تاسیسات هسته‌ای نطنز خرابکاری بود - BBC News فارسیبهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران علت انفجار اخیر در تاسیسات هسته‌ای نطنز را 'خرابکاری' دانست. پیشتر برخی رسانه‌های خارجی و جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران این انفجار را خرابکاری دانسته بودند و از مجموع اظهارنظرهای مقام‌ها و مقاله‌های بی‌نام در رسانه‌های حکومتی ایران نیز استنباط می‌شد که انفجار تصادفی نبوده است.

صداهایی که دیگر خاموش نیست؛ روایت‌ها از آزار جنسی در ایران - BBC News فارسیدر روزهای اخیر عده‌ای از زنان ایرانی در شبکه‌های اجتماعی از تجاوز و آزارهای جنسی پرده برداشته‌اند که سال‌ها است روح آنها را می‌آزارد و خاطرشان را پریشان می‌کند.

خبرگزاری ایسنا به نقل از عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ایران می گوید طرح ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه به سرانجام رسیده و همه بانک‌های نظامی این کشور در بانک سپه ادغام شده است.

بانک‌های انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و موسسه اعتباری کوثر طی یک سال گذشته به مرور در بانک سپه ادغام شدند. بانک مرکزی طرح ادغام بانک‌ها را یک "طرح ملی" توصیف کرده است.

بر اساس گزارش‌ها ادغام بانک های قوامین، انصار و موسسه اعتباری کوثر در بانک سپه آخرین مرحله ادغام بانک های نظامی بوده است. ارائه خدمات این بانک‌ها به مشتریان با تابلوی بانک سپه قرار است به زودی انجام شود.

بانک سپه قدیمی ترین بانک ایران است که در سال ۱۳۰۴ تاسیس شده است. این بانک در دهه ۱۳۹۰ خورشیدی مدتی تحت تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار داشت.

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در اواخر سال ۱۳۹۷، دستور به ادغام بانک‌های نظامی و ایجاد یک بانک واحد داده بود.

طرح اولیه این بود که ابتدا شش بانک و موسسه حکمت، قوامین، انصار، کوثر، مهر اقتصاد و ثامن در مرحله اول به صورت دو بانک درآیند و سپس به یک بانک بزرگ تبدیل شوند. اما این طرح براساس تصمیم بانک مرکزی تغییر کرد.

در سال‌های اخیر موسسات اعتباری و برخی از بانک‌های خصوصی کارآمدی خود را از دست داده اند و در مواردی دولت مجبور شده است اصل و بخشی از سود سپرده گذاران را از محل دارایی‌های ملی تسویه کند.بانک‌های انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و موسسه اعتباری کوثر طی یک سال گذشته به مرور در بانک سپه ادغام شدند

مشکلات برخی از موسسات مالی و بانک‌ها‌ از جمله موسسات و بانک‌های متعلق به نهادهای نظامی باقی ماند و سرانجام اعلام شد که راه‌حل ممکن، ادغام آنها در یک بانک دولتی است.

مدیرعامل وقت بانک قوامین در زمان اعلام طرح ادغام بانک‌های نظامی در بانک سپه گفته بود که بانک‌داری خصوصی در ایران شکست خورده اما ادغام بانک‌ها در یکدیگر هم مشکلات خود را دارد.

بانک مرکزی در اطلاعیه خود در زمان اعلام طرح ادغام، گفته بود که ارائه خدمات بانکی به مشتریان "با مدیریت و راهبری بانک سپه" با روال قبلی انجام خواهد یافت و حقوق و مزایای کارمندان این بانک‌ها مطابق قراردادهای سابق برقرار خواهد بود.

این اطلاعیه همچنین درباره حقوق سهام‌داران این بانک‌ها و موسسات اعتباری که قرار است ادغام شوند، گفته بود با سازمان بورس و اوراق بهادار در این زمینه توافق شده است.