'مذاکرات حکومت یمن و جدایی‌طلبان آغاز شد'

  • 📰 bbcpersian
  • ⏱ Reading Time:
  • 34 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 17%
  • Publisher: 51%

خبرگزاری رویترز از آغاز مذاکرات حکومت یمن با جدایی طلبان جنوب این کشور که مورد حمایت امارات متحده عربی هستند خبر داده است.

ایران اخبار, ایران سرفصلها

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام یمنی از آغاز مذاکرات غیر مستقیم جدایی طلبان مورد حمایت امارات متحده عربی و دولت یمن خبر داده است.

اواسط ماه اوت جدایی‌طلبان یمنی که خواستار تفکیک جنوب و تشکیل کشور مستقلی با نام یمن جنوبی‌اند، کنترل پایگاه های نظامی و کاخ ریاست جمهوری در عدن را به دست بگیرند و نیروهای دولت عبد ربه منصور هادی را که مورد حمایت سازمان ملل متحد و ائتلاف عربستان است از این شهر عقب برانند. یک مقام دولتی یمن که خواست نامش فاش نشود به رویترز گفته است که گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان حکومت و"مجلس انتقالی جنوب" در موقعیت بسیار دشواری انجام می‌شود اما ما امیدواریم که به پیشرفت‌هایی دست پیدا کنیم."انور قرقوش وزیر مشاور در امور خارجه امارات عربی متحده گفته است که"ما به موفقیت گفت‌وگوهای جده میان حکومت و شورای انتقالی جنوب و همچنین اتحاد علیه حوثی‌ها خوش‌بینیم."

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

بازگشت دلار به مدار صعود؛ طلا به اوج ۱۰ روز گذشته رسیدتنها یک روز پس از نزول دسته جمعی قیمت‌ها در بازار ارز و طلای تهران و با آغاز معاملات روز سه‌شنبه، روند صعودی نرخ‌ها بار دیگر بر این بازار حاکم شد.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

شلیک موشک بدر به فرودگاه نجران عربستان؛ تمام پروازها تعطیل شد- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnimمنابع یمنی از شلیک موشک بدر به فرودگاه نجران عربستان و تعطیل شدن پروازها در آن خبر دادند.
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »

نگاهی به توسعه کشت ذرت‌؛ طلای اقتصاد آنگولامزارع منطقه مالانژ به یمن خاک حاصلخیز و آب و هوای مساعد دوبار در سال محصول می‌دهد.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

مجلس به حاجی میرزایی اعتماد کردمحسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پروش شد.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

مونسان اولین وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شدبا رأی نمایندگان؛ مونسان اولین وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شد
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

گزارش ایلنا از جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و میراث فرهنگیجلسه علنی صبح روز امروز مجلس با دستور کار بررسی صلاحیت علی اصغر مونسان برای وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و همچنین بررسی صلاحیت حاجی‌میرزایی برای وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »