'افتضاح بورس' و استعفای رئیس سازمان بورس تهران | DW | 19.01.2021

30/10/1399 04:10 ب.ظ

حسن قالیباف اصل با ارسال نامه‌ای خطاب به وزیر اقتصاد از ریاست سازمان بورس و عضویت در هیات مدیره آن استعفا داده است. افت شدید شاخص بورس باعث زیان بسیاری از سرمایه‌گذاران خرد شده و تجمعات اعتراضی آن‌ها را در پی داشته است.

حسن قالیباف اصل با ارسال نامه‌ای خطاب به وزیر اقتصاد از ریاست سازمان بورس و عضویت در هیات مدیره آن استعفا داده است. افت شدید شاخص بورس باعث زیان بسیاری از سرمایه‌گذاران خرد شده و تجمعات اعتراضی آن‌ها را در پی داشته است. حسن قالیباف اصل، رئيس بازار بورس روز سه‌شنبه ۳۰ دی (۱۹ ژانویه) با ارسال نامه‌ای خطاب به فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی خواستار کناره‌گیری خود از ریاست و همچنین عضویت در هیات مدیره این سازمان شد.

او علت استعفای خود را"اقدامات سیاسی و ورود غیر حرفه‌ای و بیش از حد اشخاص و مسئولین به مباحث بازار سرمایه و بروز افت و خیز شدید شاخص کل بورس تهران" اعلام کرده است. گفته می‌شود که در صورت پذیرش استعفای حسن قالیباف، وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی باید بی درنگ جلسه هیات مدیره بورس را برگزار کرده و رئیس جدیدی برای بازار بورس انتخاب کند.بازار بورس تهران (عکس از آرشیو)

به علت نوسانات شدید شاخص بورس، ظرف روزهای گذشته شماری از معترضان در برابر سازمان بورس تجمع کرده‌اند. معترضان خواستار رسیدگی به وضعیت این بازار و همچنین محاکمه متخلفان شده‌اند. بر اساس آمار رسمی منتشر شده، ارزش شاخص کل بورس در ایران تنها طی دو هفته گذشته افتی معادل ۱۸ درصد داشته است. headtopics.com

چه قیافه کریهی، اینا جیب مردم را بدستور دولت خالی کردند .

خامنه اي از جيب مردم دزدي كرده و الا اينها كه مترسكي بيش نيستن

ادامه مطلب:
dw_persian »

سایه ابهام بر بازار سهام؛ دلایل استعفای رئیس سازمان بورس ایران چه بود؟رئیس سازمان بورس اوراق بهادار ایران پس از شدت گرفتن تجمع‌های اعتراضی سهامداران در مقابل ساختمان این سازمان برای دومین بار در دو ماه گذشته و ۹ ماه پس از انتخاب به این سمت، استعفا کرد. دلیل این کناره‌گیری چه بود؟

واکنش وزارت اقتصاد به استعفای رئیس سازمان بورسوزارت اقتصاد طی اطلاعیه‌ای در واکنش به استعفای رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: این‌ موضوع در جلسات آتی شورای عالی بورس و اوراق بهادار طرح و درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد. خدایی قیافرو🤣 توی ایران کسی استعفا نمیده واصولن گردن فوله

وزیر اقتصاد هنوز استعفای رییس سازمان بورس را نپذیرفته‌ استیک مقام آگاه در گفت‌وگو با ایلنا: وزیر اقتصاد هنوز استعفای رییس سازمان بورس را نپذیرفته‌ است ایشان که خودش رو هواست چرا؟ بپذیره دیگه . من در بورس نیستم ولی معلومه اینا کلا اینکاره نیستن . خودش چرا استعفا نمی‌ده وزیر غیر محترم؟! الان این استعفاها کجا دردی از پول های دزدیده شده ما رو کاور می کنه

رئیس سابق بورس مشاور دژپسند در امور تامین مالی شدوزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی حسن قالیباف اصل را به سمت مشاور وزیر در امور تأمین مالی منصوب کرد. خوب فیلم هندی میسازید یک مدیر نالایق ارتقاع درجه دادند و مشکل همین است اگر دزدی کردی ارتقاع پیدا می کنی

رئیس سازمان بورس استعفا کردرئیس سازمان بورس استعفا کرد حسن قالیباف اصل، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، استعفای دوباره خود را به دلیل فراهم نشدن شرایط اعلامی، به وزیر امور اقتصادی و دارایی ارایه کرد. کثافت ها

نوسانات شدید بازار بورس ایران و افت شدید شاخص بورس این کشور طی دو هفته گذشته مال‌باختگی بسیاری از کسانی را در پی داشته که به تشویق دولت و مسئولان بخش قابل ملاحظه‌ای از پول خود را به خرید سهام اختصاص داده بودند.

حسن قالیباف اصل، رئيس بازار بورس روز سه‌شنبه ۳۰ دی (۱۹ ژانویه) با ارسال نامه‌ای خطاب به فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی خواستار کناره‌گیری خود از ریاست و همچنین عضویت در هیات مدیره این سازمان شد.

او علت استعفای خود را"اقدامات سیاسی و ورود غیر حرفه‌ای و بیش از حد اشخاص و مسئولین به مباحث بازار سرمایه و بروز افت و خیز شدید شاخص کل بورس تهران" اعلام کرده است.

گفته می‌شود که در صورت پذیرش استعفای حسن قالیباف، وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی باید بی درنگ جلسه هیات مدیره بورس را برگزار کرده و رئیس جدیدی برای بازار بورس انتخاب کند.بازار بورس تهران (عکس از آرشیو)

به علت نوسانات شدید شاخص بورس، ظرف روزهای گذشته شماری از معترضان در برابر سازمان بورس تجمع کرده‌اند. معترضان خواستار رسیدگی به وضعیت این بازار و همچنین محاکمه متخلفان شده‌اند.

بر اساس آمار رسمی منتشر شده، ارزش شاخص کل بورس در ایران تنها طی دو هفته گذشته افتی معادل ۱۸ درصد داشته است.

سایت"عصر ایران" با انتشار گزارشی به برخی از تجمعات اعتراضی روزهای اخیر در برابر سازمان بورس اشاره کرده و از جمله چنین نوشته است: «بورس روزهای نگرانکننده‌ای را پشت سر می‌گذارد و سرمایه سهامدارانی که با تبلیغ و توصیه‌های گاه‌وبی‌گاه دولتمردان وارد بازار سرمایه‌ شده‌اند، در حال آب شدن است.»

در این گزارش از عدم پشتیبانی دولت از سرمایه‌گذاران و عدم حمایت از بازار سرمایه انتقاد شده است.

در همین رابطه سایت"مشرق" با اشاره به توییت احمد نادری، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از درخواست استیضاح فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد دولت روحانی خبر داده است.

نادری در توییت خود نوشته است: «استیضاح وزیر بی کفایت اقتصاد که شامل ۱۱ محور است، با ۱۰۲ امضا به هیات رئیسه مجلس ارسال شده و افتضاح بورس در صدر همه محورهاست.»