- خبرگزاری آناتولی محمدرضا شرفی رئیس «کارگروه استخراج انجمن بلاکچین» ایران درباره شمار دستگاههای استخراج رمز ارز موجود در این کشور گفت: «برآوردی که حدود دو سال قبل انجام شده، نشان میدهد 500 هزار دستگاه در ایران موجود بوده است.
»
به گزارش خبرگزاری «ایرنا»، شرفی با بیان اینکه آمار رسمی درباره تعداد دقیق دستگاههای استخراج رمز ارز در ایران وجود ندارد، اظهار داشت: «البته اکنون و با گذشت این مدت، قطعا تعدادی از این دستگاهها از رده خارج شدهاند.»
وی افزود: «در تمامی صنایع معمولا طول عمر خطوط تولید بین 10 تا 20 سال است اما عمر حداکثری دستگاههای استخراج رمز ارز 2 سال است. در حوزه استخراج رمز ارزها، هر چند ماه یکبار دستگاههای به روزتر وارد چرخه کار میشوند و فعالان این حوزه باید مدام به فکر جایگزین کردن تکنولوژیهای جدید باشند.» headtopics.com
او با اشاره به اینکه از این پس صاحبان دستگاههای ماینینگ در ایران باید خود اظهاری کنند گفت: «تقریبا از حدود 25 روز قبل خوداظهاری دستگاههای ماینینگ آغاز شده است. به واسطه این سایت، فقط دستگاههای ثبت شده در این صنعت به رسمیت شناخته میشوند و در واقع میتوان گفت دستگاههای استخراج رمز ارز در حال رجیستر شدن است.
"احتمالا 500 هزار دستگاه ماینینگ در ایران فعال است"استانبول/خبرگزاری آناتولی
محمدرضا شرفی رئیس «کارگروه استخراج انجمن بلاکچین» ایران درباره شمار دستگاههای استخراج رمز ارز موجود در این کشور گفت: «برآوردی که حدود دو سال قبل انجام شده، نشان میدهد 500 هزار دستگاه در ایران موجود بوده است.»
به گزارش خبرگزاری «ایرنا»، شرفی با بیان اینکه آمار رسمی درباره تعداد دقیق دستگاههای استخراج رمز ارز در ایران وجود ندارد، اظهار داشت: «البته اکنون و با گذشت این مدت، قطعا تعدادی از این دستگاهها از رده خارج شدهاند.»
وی افزود: «در تمامی صنایع معمولا طول عمر خطوط تولید بین 10 تا 20 سال است اما عمر حداکثری دستگاههای استخراج رمز ارز 2 سال است. در حوزه استخراج رمز ارزها، هر چند ماه یکبار دستگاههای به روزتر وارد چرخه کار میشوند و فعالان این حوزه باید مدام به فکر جایگزین کردن تکنولوژیهای جدید باشند.»
او با اشاره به اینکه از این پس صاحبان دستگاههای ماینینگ در ایران باید خود اظهاری کنند گفت: «تقریبا از حدود 25 روز قبل خوداظهاری دستگاههای ماینینگ آغاز شده است. به واسطه این سایت، فقط دستگاههای ثبت شده در این صنعت به رسمیت شناخته میشوند و در واقع میتوان گفت دستگاههای استخراج رمز ارز در حال رجیستر شدن است. اما زمانی این کار میتواند تاثیر خوبی داشته باشد که موانعی که وزارت صمت سر راه استخراج رمز ارز گذاشته است، حذف شود و فعالیت در این صنعت شفاف شود.»
شرفی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای فعالیت ماینرها تاکنون هزار مجوز صادر شده است، تاکید کرد: «از آذر سال گذشته که وزارت صنعت صدور مجوز را آغاز کرد، حدود هزار مجوز صادر شده است که اکنون به دلیل محدویتهایی مانند انشعاب برق، محدودیت محل استقرار، سرمایه، میزان توان پردازشی، زیرساختهای که باید در واحدهای صنعتی لحاظ شوند، تنها 20 مجموعه فعالیت میکنند.»
وی همچنین با انکار ارتباط میان قطعی گسترده برق در بسیاری از شهرهای ایران با استخراج رمزارز، تصریح کرد: «بیش از رسانههای داخلی، رسانههای خارجی آن را در بوق و کرنا کردند تا یک دروغ را در جامعه بسط بدهند. آنها قصد دارند با تبلیغ مسالهای غیر واقعی را واقعی جلوه دهند و با همراه سازی افکار عمومی فرصت استخراج رمز ارز و منافعی که در این مسیر میتوان به دست آورد را از کشور بگیرند.»
رئیس کارگروه استخراج انجمن بلاکچین ایران گفت: «براساس برآوردهای انجام شده، 4 درصد از کل استخراج رمزارزها در ایران انجام میشود. طبق محاسبههای انجام شده، هر ساعت 12 هزار مگاوات در جهان صرف استخراج بیتکوین میشود. اگر برای ایران سهم 5 درصدی هم در نظر بگیریم، میتوان گفت هر ساعت تقریبا 600 مگاوات برق مصرف میشود که وزارت نیرو برای 310 مگاوات آن مجوز صادر کرده است.»