هفدهمین سفر استانی دولت سیزدهم| از حضور دوباره در میانکاله تا واگذاری ویلاهای دولتی به مردم و توسعه تجارت با همسایگان + فیلم و تصاویر

هفدهمین سفر استانی دولت سیزدهم| از حضور دوباره در میانکاله تا واگذاری ویلاهای دولتی به مردم و توسعه تجارت با همسایگان + فیلم و تصاویر

گروه استان‌ها ـ رئیس جمهور در هفدهمین سفر استانی‌، از نزدیک از ‌طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی و عمرانی و زیربنایی ‌استان مازندران بازدید کرد و در جریان مشکلات و موانع قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،‌ هرچند رئیس جمهور در سفرهای استانی برنامه‌ها، دیدارها و سخنرانی‌های از قبل هماهنگ‌شده بسیاری دارد اما وی هیچگاه حضور در میان مردم به ویژه مناطق محروم را فراموش نمی‌کند. مدت زمان زیادی گذشته و مردم دیگر به دوری مسئولان از خود خو گرفته‌اند، اما ‌آیت‌الله رئیسی در سفرهای استانی این عادت حسنه خود را تکرار کرد و یکی از برنامه‌های اصلی‌اش ‌حضور در جمع مردم در هر کجای ممکن است‌.

آیت‌الله رئیسی صبح امروز در هفدهمین سفر استانی به مازندران رفت تا از نزدیک ضمن بازدید از ‌طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی و عمرانی و زیربنایی این استان، دیداری با اقشار مختلف مردم، نخبگان ایثارگران و خانواده شهدا داشته باشد و در پایان با حضور در شورای اداری و نشست خبری به تشریح مصوبات این سفر بپردازد.

12:45| بازدید رئیس جمهور از پایانه صادراتی کشاورزی مازندران

‌رئیس جمهور در ادامه بازدیدهای سرزده خود در سفر استانی به مازندران،‌ به پایانه صادراتی کشاورزی مازندران رفت و در جریان فعالیت این مرکز به عنوان بزرگترین پایانه صادراتی قرار گرفت.

آیت‌الله رئیسی در بازدید از امکانات، تاسیسات و تجهیزات شرکت روماک‌گستر پارس بر لزوم راه‌اندازی مراکز پیشرفته بسته بندی و نگهداری محصولات باغی در مناطق مختلف کشور به ویژه‌ استان‌هایی که قطب کشاورزی هستند تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین خواستار تلاش برای بومی‌سازی  دانش فراوری، آزمایش و بسته بندی پیشرفته محصولات کشاورزی شد.

خطوط تولیدی این واحد مطابق بروزترین استاندارد‌های بین المللی طراحی و ساخته شده است. این مرکز مجهز به آزمایشگاه‌های تخصصی بوده و از امکان اسکن و عکس برداری سه بعدی برای سنجش کیفیت داخلی محصول، شناسایی و ردیابی محصولات بسته بندی شده، تشخیص صدمات محیطی میوه جات، توزین میوه به صورت دقیق و با سرعت بالا و اندازه گیری ابعاد انواع محصولات برای عرضه به  بازار‌های جهانی است.

این مجموعه همچنین دارای سالن‌های بسته‌بندی، آماده‌سازی، بار انداز، آزمایشگاه، تونل انجماد، بسته‌بندی و سردخانه‌های زیر صفر درجه است.
سالن‌های سردخانه و انجماد این مرکز، قابلیت نگهداری هزاران تن محصول کشاورزی، سبزی و صیفی دارد و از این روی از نقش مهمی در  تنظیم بازار محصولات کشاورزی و باغی برخوردار است.

به منظور اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی، مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس، در زمینی به مساحت 31 هکتار و با داشتن 78 هزار متر مربع سالن های مجهز برای آماده سازی و بسته بندی، رنگ آوری، آزمایشگاه، واحد IQF، نمایشگاه و سایر خدمات پنجره واحد تجاری و به ظرفیت سالانه 330 هزار تن انواع محصولات کشاورزی به بهره برداری رسیده است.

این مرکز در فاز اول با امکان تهیه و آماده سازی 130 هزار تن کالا و ارسال به صورت انبوه، مستمر و تحت پوشش یک برند، ظرفیت نگهداری و ذخیره سازی 90 هزار تن انواع میوه، سبزی، گوشت، مرغ و سایر محصولات کشاورزی را داراست.

بانک کشاورزی بازوی اجرایی جهش تولید در کشور و منبع اصلی تامین سرمایه در بخش کشاورزی، سهم بسزایی در احداث چنین مجموعه‌ای عظیم و افتخارآفرینی داشته است که به اشتغالزایی 300 نفر به طور مستقیم و با تکمیل این طرح 15000 نفر به طور غیر مستقیم کمک کرده است.

11:30| بازید رئیس جمهور نیروگاه زباله‌سوز ساری

‌رئیس جمهور در ادامه بازدیدهای سرزده خود در سفر استانی به مازندران،‌ از محل در حال احداث نیروگاه زباله‌سوز ساری بازید کرد و در جریان وضعیت ساخت این نیروگاه قرار گرفت و پیگیر زمان افتتاح نیروگاه شد که پس از توضیحات مسئولان مربوطه آیت‌الله رئیسی از استاندار مازندران خوا‌ست ‌تا 6 ماه آینده تاسیسات و ابنیه نیروگاه زباله‌سوز ساخته و تکمیل شود.

وی با ابراز تأسف از تأخیر چندین ساله در تکمیل و راه‌اندازی این مجموعه نیروگاهی مهم که از ظرفیت تولید سالانه 30 هزار مگاوات برق برخوردار است، اظهار داشت: مردم نباید گرفتار و معطل طرح‌ها و پروژه‌هایی باشند که اعتبار و راهکار تکمیل آنها وجود دارد و لازم است با همت و اراده مضاعف نسبت به تکمیل اینگونه طرح‌ها اقدام شود.

رئیس جمهور پسماند را از مشکلات استان‌های مختلف به ویژه استان مازندران دانست و گفت: راه‌اندازی و تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های مربوط به پسماند که با زندگی روزمره مردم ارتباط دارد نباید دچار تأخیر شود چرا که موجب مشقت و اذیت مردم می‌شود.

‌رئیسی همچنین معاون اول را مامور کرد قبل از پایان سال موضوعات مربوط به زباله‌سوزها را سروسامان دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه تکمیل این نیروگاه از مطالبات به حق مردم استان مازندران است، اظهار داشت: قطعا تا پایان سال نشستی با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار و ‌برای تامین اعتبار این پروژه فکری شود.‌

معضلات جمع آوری دفن زباله که پیامدهایی از جمله آلودگی زیست محیطی، تنشهای سیاسی، اجتماعی و اعمال هزینه های گزافی برای شهرداری ها دارد. نگاه مدیران کشوری و استانی ازجمله شهرداری ساری به جای تبدیل زباله به کمپوست، به سمت تبدیل زباله به انرژی (برق) معطوف گردیده و در همین راستا قرارداد احداث یک نیروگاه زباله سوز با ظرفیت روزانه 450 تن در شهر ساری منعقد شده است.  از مهمترین مزایای زباله سوز می توان به مساحت کم مورد نیاز، عدم وابستگی به شرایط جوی و اقلیمی، سرعت و سهولت دفع پسماند، خاکستر پاک قابل استفاده، کاهش سریع حجم پسماند، دفع پسماندهای خطرناک، کاهش هزینه های نگهداری و دفع پسماند، کاهش میزان آلاینده های هوا، کاهش خطر آلوده گی آبهای سطحی اشاره نمود.

پروژه مذکور در استان مازندران، شهرستان ساری کیلومتر 10 جاده خزرآباد، جنوب شهرک صنعتی شماره 1، در زمینی به مساحت حدود 42000 متر مربع احداث شده است.

10:40| بازدید رئیس جمهور از سواحل خزرآباد

‌رئیس جمهور در ادامه بازدیدهای سرزده خود در سفر استانی به مازندران،‌ از ساحل خزر‌آباد بازدید کرد و در جریان ‌آزادسازی سواحل به ویژه در این ساحل قرار گرفت.

آیت‌الله رئیسی در این بازدید با صیادان منطقه به گفت‌وگو پرداخت و در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و از مسئولان مرتبط خواست سریعا مشکلات آنان را برطرف کنند. صیادان نیز از اقدام دولت برای آزادسازی سواحل قدردانی کردند.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده برای آزادسازی سواحل‌ بر حفظ مسائل امنیتی و جان مردم در استفاده مناسب از ساحل تاکید کرد و گفت: آزادسازی سواحل باید با ‌قاطعیت اجرا شود تا عموم مردم بتوانند از ساحل نهایت ا‌ستفاده را ببرند.

‌وی با بیان اینکه برخی از اماکن ‌ارگان‌های دولتی باید در اختیار مردم قرار گیرد، تصریح کرد: مسئولان پس از آزادسازی سواحل ویلاهای دولتی را جهت استفاده مردم آماده کنند.

در بازدید رئیس جمهور از سواحل آزاد شده، شماری از مردم و گردشگران با رئیس جمهور گفتگو کردند. رئیس جمهور همچنین تاکید کرد مطالبات و حقوق همه کارگران پیمانی شرکت‌های طرف قرار داد دولت باید قبل از پایان سال پرداخت شود.

‌تصرف سواحل خزر توسط دستگاه‌ها و نهادهای دولتی یکی از موضوعاتی است که طی سال‌های گذشته بارها مورد اعتراض جامعه قرار گرفته است و طی این مدت هیچگاه برخوردی جدی با این معضل صورت نگرفته است.

در جریان سفر حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، رئیس جمهوری به استان گیلان مساله تصرف سواحل و لزوم آزادسازی آن مورد تاکید مجمع نمایندگان استان قرار گرفت و رئیس جمهور نیز دستور ویژه‌ای را برای آزادی سازی سواحل تصرف شده خزر صادر کرد.

10:05| بازدید رئیس‌جمهور از تالاب بین‌المللی میانکاله ‌

‌رئیس جمهور در سومین بازدید سرزده خود در سفر استانی به مازندران همراه با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تعدادی از مسئولان استان وارد تالاب بین‌المللی میانکاله شد و آخرین وضعیت مدیریت تالاب بین‌المللی میانکاله ‌بازدید کرد.‌

آیت الله ‌رئیسی ‌در این بازدید ‌ضمن آگاهی از مشکلاتی که این منطقه را تهدید می‌کند، اظهار داشت: احیا و نگهداری این منطقه از اهمیت زیادی برخوردار است و سرمایه ارزشمندی است که باید برای نسل‌های آینده حفظ شود.

رئیس جمهور ‌ ‌بر حفظ ملاحظات زیست محیطی در این تالاب تاکید کرد و توسعه طبیعت‌گردی را راهکاری موثر برای حفظ طبیعت و توسعه گردشگری دانست و گفت: طبیعت‌گردی بدون ایجاد تاسیسات و با حفظ زیست بوم میانکاله و مشارکت مردم می‌تواند به حفظ و توسعه گردشگری این منطقه اضافه کند.

وی از استاندار مازندران خواست هر‌گونه فعالیت در این پناهگاه و تالاب، باید با ملاحظات زیست محیطی انجام شود.رئیسی همچنین دستور داد با توجه به اینکه در این منطقه آتش سوزی های فصلی اتفاق می‌افتد یک ایستگاه آتش نشانی ایجاد شود.

رئیس سازمان محیط زیست کشور هم اجرای طرح ساماندهی منطقه میانکاله و مسائل اطفا حریق را از بزرگترین برنامه‌ها و معضلات زیستی این حوزه دانست و گفت:‌ با تامین حق آبه تالاب امکان زیست جانوران در خطر انقراض نیز فراهم می‌شود.

تالاب بین المللی میانکاله در شرق مازندران دارای 40 هزار هکتار مساحت آبی است که از دهستان میانکاله در شهرستان بهشهر تا آشوراده در استان گلستان گسترده است . این منطقه به دلیل داشتن پهنه آبی مناسب با ذخایر غذایی غنی و آبزیان همه ساله پذیرای بیش از 30 تا 40 گونه از پرندگان مهاجر زمستان گذران و بیش از 100 گونه از پرندگان بومی آبزی و کنارآبزی است.

این تالاب با داشتن پناهگاه حیات وحش به مساحت حدود  28 هزار هکتار و تنوع گیاهی از جمله درختان سازیل و انار وحشی که تغذیه برخی پرندگان را تشکیل می دهد توانست  بیش از 500 گونه جانوری را در خود جای دهد و به نوعی بهشت پرندگان استان نام بگیرد و با این تنوع زیستی به عنوان یکی از ذخیره گاههای زیست کره جهان از سوی سازمان های جهانی حفاظت از محیط زیست قرار گرفت.

9:50| بازدید رئیس جمهور از کارخانه آرین شیمی

رئیس جمهور در دومین بازدید سرزده خود در سفر استانی به مازندران، به کارخانه آرین شیمی مازندران رفت و در جریان فعالیت ها و اقدامات این کارخانه در تولید ام دی اف قرار گرفت.

شرکت آرین شیمی، بزرگ‌ترین واحد تولید ام دی اف مازندران با حجم سرمایه گذاری ارزی 35 میلیون یورو، معادل 400 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.این شرکت سالانه 300 هزار متر مکعب ام دی اف تولید می کند و با افتتاح این شرکت برای 300 نفر اشتغال ایجاد شده است. ‎

9:00| بازدید سرزده رئیس جمهور از بندر امیرآباد

رئیس جمهور در نخستین بازدید سرزده خود در سفر استانی به مازندران، به بندر امیرآباد رفت و در جریان فعالیت ها و اقدامات این بندر در راستای واردات کالاهای اساسی و غیره قرار گرفت.

آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی و اسکله امیرآباد استان مازندران در گفتگو با مسئولین این منطقه از نزدیک در جریان ظرفیت‌ها و مشکلات این بندر در مسیر رسیدن به سطح مطلوب و تکمیل تمامی ظرفیت‌های آن قرار گرفت.

رئیس جمهور در این بازدید با اشاره به اهمیت راه‌اندازی کارخانجات صنعتی و تولیدی در حاشیه این بندر، اظهار داشت: بندر امیرآباد از ظرفیت‌ها و زمینه‌های فراوانی برای توسعه برخوردار است و نباید این ظرفیت‌ها معطل بماند.

رئیسی افزود: در مسیر توسعه یافتگی و احداث کارخانه‌های تولیدی و صنعتی لازم است سازمان محیط زیست ضمن توجه به مسائل زیست محیطی، مسیر توسعه یافتگی بندر را تسهیل کند.

پس از بازدید رییس جمهور از بندر امیرآباد و اسکله در حال زیرساخت «رو رو ریلی» این بندر، دستور تسریع در انجام این پروژه را صادر کرد.

سید محمود حسینی پور استاندار مازندران نیز در این دیدار فراهم شدن استقرار پتروشیمی و کارخانه مس در استان را از طرح‌های توسعه‌ای این بندر بر شمرد و‌ از رئیس جمهور خواست امکان توسعه شرق به غرب بندر امیر‌آباد فراهم و زمینه‌های از سر‌گیری مجدد برخی کارخانه‌های غیر فعال در این بندر نیز مهیا شود.

منطقه ویژه اقتصادى بندر امیر آباد در شرق استان مازندران و فاصله 51 کیلومتری شهرستان ساری قرار دارد. این منطقه ویژه اقتصادى با دارا بودن اراضى وسیع پشتیبانى به مساحت 1060 هکتار ( قابل افزایش تا 2120 هکتار )، قرار گرفتن در مسیر کریدور بین‌المللی ترانزیت شمال - جنوب و بهره مندى از موقعیت خاص و استثنایی نقش مهمى را در ابعاد ملى و منطقه اى به عهده گرفته است.

 با عنایت به اهمیت استراتژیکی دریای مازندران و وجود بازارهاى عظیم اطراف آن همراه با پتانسیل‌هاى اقتصادى و تجارى فراوان مانند استخراج و سواپ منابع انرژى،‌ حمل و نقل، ارتباطات و ترانزیت کالا توسعه این مجتمع عظیم بندری مورد توجه ویژه قرار گرفته و انتظار می رود با اجرای طرح توسعه در سال‌های آینده جایگاه شایسته ای را به ویژه با فعال‌تر شدن کریدور شمال - جنوب و افزایش سرمایه گذاری در اراضی پشتیبانی در عرصه تجارت بین‌المللى ایفا نماید. این بندر می تواند خدمات غله، کالای عمومی، نفتی، رورو، کانتینری، نگهداری و پردازش کالا برای صاحبان کالا و بخش های دولتی به ارائه خدمت بپردازد.

8:15| برنامه کاری اعضای هیئت دولت در استان مازندران

رئیس جمهور امروز جمعه 20 اسفند ماه 1400  در هفدهمین سفر استانی به مازندران سفر کرده است که در این سفر 16 عضو کابینه رئیس جمهور همراهی می‌کنند. چند تن از وزیران و اعضاء دولت، امروز با حضور در شهرستان‌های مختلف استان، از نزدیک با مسائل و مشکلات مردم این مناطق آشنا خواهند شد.

برنامه سفر وزیران دولت به شهرستان‌های مختلف استان مازندران:
نوری وزیر آموزش و پرورش در قائم شهر
خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی در چالوس، نوشهر و کلاردشت
عین اللهی وزیر بهداشت به نور و محمودآباد
ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی به بابلسر و فریدونکنار
فاطمی امین وزیر صنعت و معدن به بابل
وحیدی وزیر کشور به نکا و میاندورود
ضرغامی وزیر میراث فرهنگی به عباس آباد، تنکابن و رامسر
سجادی وزیر ورزش به سیمرغ و جویبار
میرکاظمی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به ساری
سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به بهشهر و گلوگاه
حسینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس به سوادکوه و سوادکوه شمالی
خزعلی معاون رئیس جمهور در امور بانوان، اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور و مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور نیز رئیس جمهور را در این سفر همراهی می‌کنند.

استاندار مازندران جزئیات سفر رئیس جمهور را اعلام کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمود حسینی‌پور در جمع خبرنگاران در استانداری مازندران، اظهار کرد: سفر رئیس جمهوری به استان تدارک دیده شد و در این سفر 16 تن از اعضای کابینه هم رئیس جمهور را همراهی خواهند کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی، رئیس جمهور دیدار عمومی و مردمی نخواهد داشت اما وی در این سفر ضمن بازدید از طرح‌ها، سه نشست دیدار با اقشار مردم، دیدار با مجموعه کارشناسان ارشد محیط زیست با توجه به موضوعاتی که پیرامون این حوزه در مازندران مطرح است و همچنین شرکت در شورای اداری استان برگزار خواهد کرد.

استاندار مازندران تصریح کرد: در نشست شورای اداری مازندران، اعضای هیات دولت که به شهرستان‌ها اعزام شدند، گزارش‌های کاری خود را از نقاط مختلف مازندران به رئیس جمهور ارائه خواهند داد.

حسینی‌پور ادامه داد: باتوجه به این که شرایط ملاقات عمومی در سفر رئیس جمهور بدلیل شرایط کرونایی میسّر نیست راهکارهایی را برای ارتباط مردم با آیت الله رئیسی در نظر گرفتیم و مجموعه‌ای در مرکز استان در سامانه 111 مستقر هستند و اقشار مردم می‌توانند با شماره‌گیری 111 دغدغه، مشکلات و پیشنهادات خود را با رئیس جمهور در میان بگذارند و بعد از انجام تماس تلفنی، برای فرد پیامک ارسال می‌شود که تقاضای شما در سامانه ثبت و بعد از آن در نهایت پاسخ دغدغه یا پرسش هم بعد از مدتی از طریق پیامک به متقاضی گزارش خواهد شد.

وی تصریح کرد: همچنین میزهای خدمت در مرکز استان مستقر شده و کسانی که به هر دلیلی به صورت حضوری می خواهند دغدغه های خود را بیان کنند، می‌توانند در این مراکز حضور یابند.

استاندار مازندران گفت: رئیس جمهوری بازدیدهای سرزده‌ای را هم از بخش‌های مختلف استان انجام خواهند داد و امیدوار هستیم که مجموعه کارهای کارشناسی که پیش از سفر انجام شد به تصویب هیات دولت و رئیس جمهور برسد.

وی خاطر نشان کرد: مصوبات خوبی برای سفر رئیس جمهوری به استان گذرانده شد و طرح‌های بزرگی که سال‌ها بلاتکلیف بودند تعیین تکلیف خواهند شد و به این سفر برای توسعه و رونق آبادانی در کشور امیدوار هستیم.

سفر رئیس جمهور و هیات دولت سیزدهم به مازندران طبق برنامه اعلام شده از سوی استانداری امروز انجام می‌شود.

آیت الله رئیسی پیش از این به 16 استان کشور شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، گیلان و گلستان سفر کرده است.

شانزدهمین مقصد سفر رییس جمهور و هیات دولت استان گلستان بود که جمعه هفته گذشته انجام شد و مازندران هم هفدهمین مقصد سفر استانی آیت الله رئیسی انتخاب شده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon