1. پرش به گزارش
  2. پرش به منوی اصلی
  3. پرش به دیگر صفحات دویچه وله

بحران اوکراین؛ انتقال جت‌های رادارگریز آمریکا به آلمان

۱۴۰۰ اسفند ۴, چهارشنبه

با وخیم‌تر شدن بحران اوکراین کشورهای عضو ناتو توان نظامی خود در شرق اروپا را تقویت می‌کنند. آمریکا ۱۲ هواپیمای جنگی رادارگریز خود را در همین رابطه به پایگاهی در منطقه آیفل آلمان منتقل کرده است.

https://p.dw.com/p/47SbG
پایگاه هوایی آمریکا در "اشپانگ‌داهلم" آلمان
پایگاه هوایی آمریکا در "اشپانگ‌داهلم" آلمان عکس: US Air Force/dpa/picture alliance

نیروهای مسلح آمریکا چند جت رادارگریز را به نیروی هوایی "اشپانگ‌داهلم" در منطقه آیفل آلمان منتقل کرده‌اند. نیروی هوایی آمریکا هفته پیش‌از ورود جت‌های جنگی نوع "اف ـ ۳۵ لایتننیگ ۲" خبر داده بود.

ورود این هواپیماها و سایر نقل و انتقالات نظامی در همکاری کامل با کشورهای میزبان اعضای سازمان ناتو صورت می‌گیرد و در زمره "اقدامات احتیاطی" در مسیر آماده‌باش و تقویت دفاع مشترک در صورت بروز جنگ اوکراین قرار دارد.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

این جت‌های ساخت شرکت "لاکهید ـ مارتین" مدرن‌ترین رادارگریزهای جهان به حساب می‌آیند. علاوه بر جت‌های "اف ۳۵" ۳۵۰ سرباز تازه‌نفس و پرسنل نیز به این پایگاه منتقل شده‌اند.

این پایگاه پیش از این میزبان ۴هزار سرباز آمریکایی و اسکادران جت‌های جنگی "اف ۱۶" بود.

چند روز پیش آمریکا شش هواپیمای سوخت‌رسان نوع "کی‌سی ۱۳۵" را به پایگاه رامشتاین آلمان منتقل کرد.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

ایالات متحده اخیرا همراه با افزایش تنش‌های میان روسیه و اوکراین اعلام کرد که ۴هزار و ۵۰۰ سرباز را در اقدامی بازدارنده در برابر "توسعه‌طلبی‌‌های روسیه" از لشکر ۸۲ هوابرد کارولینای شمالی به لهستان منتقل خواهد کرد.

هدف از این تصمیم این بود که این‌ها به ۴هزار و ۵۰۰ سرباز آمریکایی مستقر در این کشور عضو ناتو ملحق شوند و حضور نظامی آمریکا در این منطقه را تقویت کنند.

بحران اوکراین با رد درخواست‌ تضمین‌های امنیتی روسیه توسط آمریکا و ناتو، اوج گرفت.

در حال حاضر روسیه استقلال دو منطقه جدایی‌طلب شرق اوکراین را به رسمیت شناخته و دستور اعزام واحدهای نظامی خود به این مناطق را صادر کرده است.

کشورهای عضو ناتو در حالی که خطر حمله روسیه به اوکراین از هر زمانی بیش‌تر شده، درصدد تقویت حضور نظامی خود در شرق اروپا برآمده‌اند.

آمریکا قصد دارد هزار سرباز خود را از بایرن آلمان به رومانی منتقل کند. فرانسه نیز پیشنهاد داده که فرماندهی واحدی نظامی در آینده را در رومانی فراهم کند؛ کشوری که۶۰۰ کیلومتر مرز مشترک با اوکراین دارد. 

 

پرش از قسمت در همین زمینه