close button
آیا می‌خواهید به نسخه سبک ایران‌وایر بروید؟
به نظر می‌رسد برای بارگذاری محتوای این صفحه مشکل دارید. برای رفع آن به نسخه سبک ایران‌وایر بروید.
استان‌وایر

بری روزن به اعتصاب غذای خود در وین پایان داد

۳ بهمن ۱۴۰۰
خواندن در ۲ دقیقه
بری روزن به اعتصاب غذای خود در وین پایان داد

 بری روزن، گروگان سابق سفارت آمریکا در ایران که برای آزادی گروگان‌ها و زندانیان دوتابعتی در ایران دست به اعتصاب غذا زده بود، با انتشار پیامی به اعتصاب خود پایان داد.

آقای روزن، در اولین ساعات روز دوشنبه ۴ بهمن، با انتشار ویدیویی در صفحه توییتر خود گفت که با اصرار خانواده و با درخواست رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، پس از ۵ روز به اعتصاب غذای خود پایان می‌دهد.

این دیپلمات سابق آمریکا همچنین گفت که دیدار بسیار سازنده‌ای با رابرت مالی در راستای تلاش‌هایش برای فشار به جمهوری اسلامی برای آزادی گروگان‌ها در ایران داشته است.

بری روزن در پیام خود همچنین به اعتصاب غذای انوشه آشوری، شهروند دوتابعیتی ایرانی-بریتانیایی زندانی در ایران و کامران قادری، زندانی دوتابعتی ایرانی-اتریشی در زندان‌های ایران اشاره و از همگان خواست از اعتصاب این دو گروگان جمهوری اسلامی حمایت کنند.

الیکا آشوری، دختر انوشه آشوری صبح روز شنبه با انتشار ویدیویی در حساب توییتری خود گفته بود پدرش به نشانه «همبستگی کامل با بری روزن گروگان پیشین آمریکایی، نزار زکا گروگان پیشین لبنانی، و تمامی روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر که شجاعانه در وین دست به اعتصاب غذا زده‌اند»، از روز یکشنبه اعتصاب غذای خود را در زندان اوین آغاز خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها، کامران قادری، شهروندی که از سال ۱۳۹۴ در زندان اوین محبوس است نیز به این اعتصاب غذا پیوسته است.

هدف از این اعتصاب غذا درخواست اولویت دادن به مساله آزادی همه زندانیان خارجی و دو تابعیتی زندانی در ایران در مذاکرات هسته ای با ایران است.

همزمان با اعتصاب غذای آقای روزن، افراد دیگری از جمله جمشید برزگر، روزنامه‌نگار و از اعضای سابق هیات دبیران کانون نویسندگان ایران، مینا احدی، فعال سیاسی و حسن نایب هاشم، پزشک و فعال حقوق بشر و فریبا داوودی مهاجر، فعال سیاسی و نزار زکا، زندانی سابق در ایران هم در اعتراض به وضعیت زندانیان سیاسی در ایران در مقابل هتل کوبورگ که محل مذاکرات هسته ای احیا برجام است، اعتصاب غذا کرده‌اند.

کایلی گیلبرت مور، استاد دانشگاه استرالیایی-بریتانیایی که به اتهام جاسوسی ۸۰۴ روز در ایران زندانی بود، پنجشنبه یک روز پیش از ورود نزار زکا در پیامی ویدیویی از کارزار بری روزن برای آزادی گروگان‌ها حمایت کرده بود.
در بیش از ۴ دهه حکومت جمهوری اسلامی در ایران، شهروندان دوتابعیتی به اتهام جاسوسی بازداشت و به احکام حبس و حتی اعدام محکوم شده‌اند.

در حال حاضر شماری از آن‌ها از جمله نازنین زاغری، باقر و سیامک نمازی، عماد شرقی، مراد طاهباز، فریبا عادلخواه، ناهید تقوی و مهرداد رئوف در حبس به‌سر می‌برند و احمدرضا جلالی، پژوهشگر ایرانی- سوئدی نیز به اعدام محکوم شده است.

از بخش پاسخگویی دیدن کنید

در این بخش ایران وایر می‌توانید با مسوولان تماس بگیرید و کارزار خود را برای مشکلات مختلف راه‌اندازی کنید

صفحه پاسخگویی

ثبت نظر

استان‌وایر

۸۲ نفر از ۸۶ مدال‌آور المپیادی از ایران مهاجرت کرده‌اند

۳ بهمن ۱۴۰۰
خواندن در ۲ دقیقه
۸۲ نفر از ۸۶ مدال‌آور المپیادی از ایران مهاجرت کرده‌اند