1. پرش به گزارش
  2. پرش به منوی اصلی
  3. پرش به دیگر صفحات دویچه وله

فولکس‌واگن تولید خودروی برقی در چین را به شدت افزایش می‌دهد

۱۴۰۰ دی ۲۵, شنبه

غول خودروسازی آلمان قصد دارد برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار چین تولید خودروی برقی در این کشور را افزایش دهد. فولکس‌واگن اعلام کرده تا پایان سال آینده سومین کارخانه تولید خودروی برقی در چین را راه‌اندازی می‌کند.

https://p.dw.com/p/45aME
غرفه فولکس‌واگن در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در شانگهای، آوریل ۲۰۲۱
غرفه فولکس‌واگن در نمایشگاه بین‌المللی خودرو در شانگهای، آوریل ۲۰۲۱عکس: Aly Song/REUTERS

شرکت خودروسازی فولکس‌واگن سال گذشته موفق به دست‌یابی به اهداف اعلام شده خود در چین نشد و اکنون تلاش گسترده‌ای برای جبران این ناکامی را آغاز کرده است.

مهم‌ترین دغدغه این شرکت آلمانی افزایش سهم خود در تولید و فروش خودروهای برقی است که چین یکی از مهم‌ترین بازارهای آن در جهان به شمار می‌رود.

شبکه خبری ntv شنبه ۱۵ ژانویه (۲۵ دی) گزارش داد مدیریت فولکس‌واگن در چین به روزنامه "ولت ام زونتاگ" گفته قصد دارد سومین کارخانه خود در این کشور را در استان آن‌هویی راه‌اندازی کند.

آن‌هویی در شرق چین واقع شده و حدود ۶۴ میلیون نفر جمعیت دارد که حدود سه برابر مجموع جمعیت هلند و دانمارک می‌شود.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

خودروساز آلمانی در حال حاضر دو کارخانه در شهرهای فوشان و انتینگ چین دارد که هر دو برای تولید خودروی برقی طراحی شده‌اند و مشغول به کار هستند.

افزایش تولید تا ۹۰۰ هزار خودروی برقی

فولکس‌واگن می‌گوید با راه‌اندازی کارخانه سوم در شهر آن‌هویی، ظرفیت تولید خودروهای موسوم به NEV این شرکت در چین تا پایان سال آینده تا ۹۰۰ هزار دستگاه افزایش می‌یابد.

مطابق استانداردهای تعریف شده از سوی دولت جمهوری خلق چین (New Energy Vehicle)، خودروهای موسوم به NEV شامل خودروهایی با موتور برقی و هیبرید می‌شود.

سرمایه‌گذاری هنگفت فولکس واگن روی خودروهای الکتریکی

هدف‌گذاری شرکت فولکس‌واگن برای سال ۲۰۲۱ میلادی فروش ۸۰ تا ۱۰۰ هزار خودروی برقی در چین بود که به آن دست نیافت.

این شرکت در سال گذشته میلادی در مجموع ۹۲ هزار و ۷۰۰ خودروی کاملا برقی در چین تولید کرد و موفق به فروش اندکی بیش از ۷۷ هزار دستگاه از آنها شد.

رقابت سخت با رقیبان چینی

ناکامی فولکس‌واگن در دست‌یافتن به هدف‌های تعیین شده در چین در تضاد کامل با موفقیت خودروسازان چینی قرار دارد که موفق شده‌اند در دومین سال پاندمی کرونا نیز تولید و فروش خود را افزایش دهند.

به گزارش شبکه ntv، یورگ ووتکه، رئیس اتاق بازرگانی اروپا در پکن از این حرکت می‌کند که رقابت در بازار خودروی چین در آینده سخت‌تر نیز بشود.

او می‌گوید دولت چین، به‌خصوص با توجه به بازارهای جهانی، تمایل زیادی به تقویت تولیدکنندگان داخلی خودروهای برقی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی اروپا در پکن در عین حال ابراز اطمینان کرده که با وجود افزایش رقابت‌ها، شرکت‌های آلمانی برای مقابله با این چالش‌ها به بهترین وجه آماده‌اند.

 

پرش از قسمت در همین زمینه

در همین زمینه

نمایش مطالب بیشتر