1. پرش به گزارش
  2. پرش به منوی اصلی
  3. پرش به دیگر صفحات دویچه وله

امید نوری پور: به سختی می‌توان از نورد استریم ۲ جلوگیری کرد

۱۴۰۰ دی ۹, پنجشنبه

امید نوری پور، نامزد ریاست حزب سبزهای آلمان می‌گوید پروژه نورد استریم ۲ اشتباه بوده اما گزینه‌ دیگری برای توقف این خط لوله نمی‌بیند. هابک، وزیر اقتصاد هم گفته است باید از گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر در اوکراین حمایت کرد.

https://p.dw.com/p/450Kt
امید نوری پور، نامزد ریاست حزب سبزهای آلمان می‌گوید پروژه نورد استریم ۲ اشتباه بوده اما گزینه‌ دیگری برای توقف این خط لوله نمی‌بیند
عکس: Imago/Metodi Popow

امید نوری پور، کاندیدای ریاست حزب سبزها در مصاحبه با روزنامه آلمانی "پسائور نویه‌ پرسه" گفته است گزینه‌های زیادی برای جلوگیری از اجرای خط لوله گازی جنجالی نورد استریم ۲ وجود ندارد.

به کانال دویچه وله فارسی در اینستاگرام بپیوندید

نوری پور پروژه خط لوله نورد استریم ۲ را اشتباه می‌داند ولی تاکید کرده است تصمیمات اساسی و سیاسی در مورد این خط لوله توسط دولت قبلی گرفته شده و اگر اجرای عملیات با قانون سازگار باشد امکانات زیادی برای جلوگیری از آن وجود ندارد.

امید نوری‌پور ۴۶ ساله به عنوان سیاستمدار حوزه سیاست خارجی حزب سبزها شناخته می‌شود. او متولد تهران است و ۱۳ ساله بود که در سال ۱۹۸۸(۱۳۶۷) به همراه خانواده به شهر فرانکفورت آلمان مهاجرت کرد.

در حال حاضر حزب او، یعنی حزب سبزها یکی از ائتلاف سه گانه تشکیل‌دهنده دولت آلمان است و وزارت خارجه نیز در اختیار این حزب قرار گرفته است. 

نورد استریم ۲ به چالش بزرگی برای سیاست خارجی آلمان تبدیل شده است. دو رشته خط لوله نورداستریم ۲ به طول ۱۲۳۰ کیلومتر از روسیه و از طریق دریای بالتیک به آلمان کشیده شده اما تا کنون هیچ گازی توسط آن به آلمان وارد نشده است.

خط لوله نورد استریم ۲ با مقاومت بسیاری از متحدان آلمان روبرو شده است. منتقدان دولت روسیه را به استفاده از گاز طبیعی به عنوان یک سلاح استراتژیک برای تحت فشار قرار دادن کشورهای ترانزیتی مانند اوکراین و لهستان متهم می‌کنند. این منتقدان می‌گویند آلمان با موافقت خود با این خط لوله به متحدان خود "از پشت خنجر زده" است.

اوکراین نگران است که خط لوله انتقال گاز از طریق "نورد استریم ۲" به موقعیت استراتژیک این کشور صدمه زند و از درآمد بالایی که تا کنون از طریق گمرکات انتقال گاز به اروپا داشت، محروم کند. با از بین رفتن این مزیت توازن قدرت در منطقه بالکان میان اوکراین و روسیه بازهم به ضرر اوکراین تغییر خواهد کرد.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

روبرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان  از حزب سبزها اکنون قصد دارد برای "جبران خسارات" به کشورهای اوکراین و لهستان کمک کند. 

هابک می‌گوید قصد دارد به اوکراین سفر کند و از تبدیل شدن این کشور به تولیدکننده انرژی‌های تجدیدپذیر با ۱۵۰ میلیون یورو حمایت کند.

وظایف یک نماینده پارلمان آلمان چیست؟

 

پرش از قسمت در همین زمینه

در همین زمینه